Search

Mic whislist de toamna :)

by - marți, septembrie 13, 2016


Oficial e toamna, desi se pare ca vremea buna inca tine cu noi. Nu e motiv de suparare, e motiv de bucurie in mod cert :). E placut sa pot purta inca tricouri, fuste si rochite desi suntem in luna septembrie. Cu toate astea la fiecare inceput de anotimp fac curatenie in dulap, sortez hainele, si le scot in fata pe cele dedicate anotimpului in care suntem. Mereu incerc sa tin in dulap doar hainele pe care le mai port, insa se intampla sa tin un articol vestimentar ani la rand, pe ideea ca voi purta haina respectiva, ceea ce nu se intampla. De aceea pentru a avea un dulap aerisit, incerc pe cat posibil sa nu mai tin haine pe care nu le mai port, fie le arunc, fie le daruiesc daca sunt in stare buna. Cred ca ati observat si voi ca moda se schimba de la an la an, insa nu am tinut niciodata neaparat de asta. Nu port tot ce e la moda si aleg doar ceea ce mi se potriveste. Sincer nu inteleg de ce anumite persoane se incapataneaza sa poarte un articol de imbracaminte care e in trend, daca nu li se potriveste. E chiar hilar.

Ca la inceputul fiecarui anotimp, dupa ce am sortat hainele si am decis ce ramane si ce nu, sunt anumite articole pe care mi le doresc, si am decis sa vi le prezint in acest articol. In primul rand am inceput prin a cauta modele de geci, deoarece sunt articolele vestimentare cele mai purtate in sezonul de toamna, nu-i asa? :D.


Unul dintre articolele in trend in acest sezon sunt gecile bomber. La inceput nu m-au atras foarte tare, asta pana m-am acomodat cu modelul...si acum chiar imi plac. In primul rand pentru ca sunt versatile si pot fi adaptate mai multor stiluri si sunt si calduroare. Merg asortate atat la o rochita, o fustita, cat si la blugi. Mi se pare foarte important ca un produs sa fie versatil, sa imi permita sa jonglez stilurile.


Un alt model de geaca care e in trend si anul acesta (nici nu cred ca a iesit vreodata din trend), e geaca de piele. Atat de frumoasa si atat de versatila si ea. Merge asortata la o sumedenie de articole vestimentare si spre deosebire de geaca bomber, geaca de piele se gaseste intr-o varietate mare de modele. Si pretul oscileaza bineinteles si puteti achizitiona atat o geaca din piele eco cat si una din piele naturala. In mod ciudat, pana anul asta nu am fost asa interesata de gecile de piele...imi placeau, dar parca nu ma reprezentau, nu ma vedem imbracata cu ele. Dar anul asta, se pare ca mi s-au schimbat ideile si chiar imi doresc una.

Pe langa doua geci de mai sus pe care mi le doresc, in aceasta toamna vreau sa imi cumpar si incaltaminte ecco, care trebuie neaparat sa fie comoda, avand in vedere orele multe pe care le petrec la servici.


Genul de botine ca si cele din poza de mai sus, au fost intotdeauna preferatele mele deoarece sunt comode si datorita tocului sunt si chic. Am o astfel de pereche de botine cumparate acum 2 ani, insa cer sa fie inlocuite. Imi place tare mult acest model, in special in zilele in care nu stiu ce sa port in picioare. Pentru ca nu are importanta daca am rochie sau blugi, botinele merg perfect. Bine...ma refer acum la o tinuta casual de zi, in nici un caz la una de seara.

Si cizmele se numara printre slabiciunile mele....mereu le-am adorat si am cizme pentru fiecare sezon. Nu imi prea place sa le port cu pantaloni, decat daca sunt skinny, adica foarte mulati. In rest le gasesc ideale pentru rochite, fustite si le port cu mare drag si in anotimpul rece. 

Voi ce articole de imbracaminte va doriti in aceasta toamna? 
Sau ce v-ati cumparat deja?


You May Also Like

8 Comments

  1. Si eu imi doresc o jachet bomber. Aceste modele mi se par foarte simpatice.
    Cizmele sunt preferatele mele in fiecare sezon si le port in acelasi mod ca si tine.
    Spor la bifat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur ca avem preferinte comune :) Spor si tie la bifat :*

      Ștergere
  2. Geaca de piele e de departe favorita mea toamna asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as vrea o geaca de piele, dar alta culoare in afara de maro sau negru....
    Si niste botine super comode, de luat la munca!
    Si multi jeans....si alti pantaloni...si puloverase :))))
    Mai zic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo...ai si tu o lista consistenta de dorinte :)). Spor la bifat :D

      Ștergere
  4. Faine articolele, iti doresc sa ti le iei pe toate. :)
    Sa ai un weekend grozav!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere