Search

Nu imi place toamna, dar totusi o iubesc !

by - vineri, septembrie 23, 2016


Ador vara, ador caldura, ador sa stau intinsa pe un sezlong, sa fac baie in piscina, sa port rochite si fustite. Hmmm....chestii care se fac vara de obicei. Mereu cand trece acest anotimp simt o usoara melanconie si anul asta parca a trecut chiar mult prea repede. Cu toate astea incerc mereu sa vad si partea plina a paharului, si chiar asta si fac in acest articol, deoarece m-am decis sa va spun cateva motive pentru care iubesc toamna. Chiar daca acest anotimp nu e preferatul meu, vine si el la pachet cu cateva chestii misto de care imi place sa ma bucur.


E tare greu sa nu iubesti peisajul de toamna. Peisaj atat de frumos, conturat in nuante aramii. E chiar o placere atat sa il privesc, cat si sa merg printre frunze. Da, e chiar frumos. 


Odata cu venirea oficiala a toamnei, mereu astept cu nerabdare sa scot lumanari parfumate si sa le aprind. Sunt asa o incantare... Fie ca stau la calculator si scriu pe blog, fie lucrez la genti, citesc sau fac orice alta activitate lumanarile parfumate sunt binevenite si ma relaxeaza intr-un oarecare fel. 


Odata cu toamna incepe si sezonul de ceaiuri in ceea ce ma priveste si ador sa le servesc. Aromele mele preferate sunt cele de fructe...si am si un fix sa zic asa. Imi place ceaiul care are culoarea rosie. Nu stiu de ce....dar mereu voi alege ceaiul care are culoarea rosie. Imi plac zilele acelea cand afara ploua si stau pe canapea savurand o cana de ceai si vizionand un film bun sau citind o carte. 


Daca vara trece mai alert, apuc sa ma uit la cate un serial abia seara cand ma pun in pat. Si eu ador serialele. Ei bine, toamna se schimba lucrurile, deoarece am timp sa ma delectez cu seriale si in timpul zilei si acest lucru imi face mare placere. Cand vizionez un serial, de obicei lucrez la o geanta din hartie, savurez o cana de ceai si bineinteles aprind si o lumanare parfumata. 


Cum serile calduroase de seara si plimbarile s-au cam dus, tot toamna incepe sezonul de cinema la noi in familie. Cand e frig afara sau ploua si nu avem alta activitate de facut, am fugit la cinema. Vara asta nu am fost deloc...abia astept sa merg :D.


Vara nu fac niciodata bai fierbinti si mereu optez pentru un dus rapid. Si momentul meu preferat de relaxare implica o cada plina cu apa fierbinte, multa spuma si in functie de dispozitia mea si un pahar de vin. Ei bine, de acum si pana la anul ma pot bucura de acest moment de relaxare. 


Daca ma urmariti de pe la inceputurile mele in blogging, cred ca ati observat deja ca in anotimpul cald cam chiulesc de pe aici :p. Ce e drept anul asta am avut parte si de multe schimbari in viata personala care au avut prioritate, insa de obicei vara stam putin in casa, suntem mereu plecati si timpul pentru blog scade. Insa chiar si atunci cand stau acasa parca nu ma pot concentra sa scriu. Nu stiu sa explic de ce, insa in mod cert odata cu venirea toamnei imi revine si mie pofta de scris.


In general imi plac fructele, dar nu le consum prea des si sincer de multe ori nici nu le simt lipsa. Insa ador strugurii !!! Cu bob mic, cu bob mare, negrii sau albi...toti imi plac. Important e sa fie dulci :D.


Si chiar daca nu imi place sa ma infofolesc cu multe haine ( desi uneori sunt nevoita din cauza frigului ), ador puloverele pufoase si fine care imi tin de cald :).


Ador rujurile in nuante de bordo inchis, insa vara sunt cam greu de purtat, dar pentru toamna sunt ideale si abia astept sa le port. Am cateva cumparate anul trecut, dar bineinteles mai vreau cateva nuante :).

Prin urmare chiar daca toamna nu se numara printre anotimpurile mele preferate, sunt cateva motive pentru care o iubesc. Asa cum am spus si la inceputul acestui articol, fiecare anotimp are frumusetea lui si trebuie sa ne bucuram de asta. Lucrurile marunte ne fac viata mai frumoasa...fie ca e vorba de o cana de ceai, o lumanare parfumata sau un pulover pufos, sunt lucruri aparent nesemnificative, dar care au totusi puterea sa ne schimbe starea de spirit si ar fi pacat sa nu profitam de asta.

Bineinteles ca sunt curioasa sa aflu ce activitati aveti voi toamna si ce lucruri va plac, asa ca va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

9 Comments

  1. Iubesc la toamnă aceleași lucruri ca și tine. Vara e și anotimpul meu preferat, iar în alți ani mă întristam la început de toamnă, însă anul ăsta mi-am propus să mă bucur și de anotimpul ăsta cum pot mai bine.
    Să avem o toamnă frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu eram destul de suparata cand se termina vara...dar am inceput sa privesc si partea plina a paharului :).
      Sa fie !

      Ștergere
  2. Subscriu la ce ai scris tu si mai adaug ciocolata calda, merele coapte, festivalurile recoltei, parfumurile cu aroma de vanilie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt exact ca tine, ador vara, este anotimpul meu preferat, ador caldura (nu ma deranjeaza canicula), soarele, vacantele, calatoriile, plaja, bronzat, rochiile si tinutele lejere, si toate lucrurile faine pe care le faci vara. Cand se termina vara si vine toamna, cum e acum, ma simt nostalgica si imi pare rau ca anotimpul meu preferat a trecut si vine perioada rece a anului. Dar un motiv pentru care imi place toamna este ca pot sa port unele tinute pe care nu le pot purta vara, din cauza caldurii, cum ar fi sosete si ciorapi colorati, trench-uri, pulovere, etc.

    Iti doresc o toamna frumoasa si plina de culoare!

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ma gandesc si eu la haine cand vine toamna :). Sunt unele obiecte vestimentare pe care abia astept sa le scot din dulap :D
      O toamna frumoasa iti doresc si eu :*

      Ștergere
  4. Și eu sunt chiulangie rău vara :)) Deși atunci ar trebui să pozez cele mai multe outfit-uri :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place toamna! Nu-mi plac ploile si noroiul, insa in rest..e super! :)
    Si daca e si putin soare...e perfect!

    RăspundețiȘtergere