Search

Prezentare site - answear.ro

by - joi, septembrie 29, 2016

Astazi doresc sa va prezint un magazin online de haine...magazin pe care il stiam de mult timp, insa doar acum l-am studiat mai bine si dupa ce am navigat prin categoriile de pe site, m-am gandit sa va prezint si voua magazinul si chiar cateva articole de imbracaminte. Este vorba despre answear.ro, un magazin cu o gama larga de haine, cu preturi variate in functie de bugetul fiecaruia. Aici gasim haine atat la 50 de lei cat si la cateva sute de lei. Asadar un magazin pentru orice buzunar si as indrazni sa spun ca si pentru orice gusturi, pentru ca sunt o sumedenie de haine, imposibil sa nu gasim ceva care sa ne placa. In plus, la prima comanda primim si un voucher in valoare de 50 lei pentru cumparaturi de minim 200 lei.

Cand intru pe un site online, inainte de a studia restul categoriilor de haine, ma opresc la gama de rochii femei, pentru ca rochiile sunt slabiciunea mea si le port indiferent de anotimp. Pentru sezonul rece am gasit si pe answear.ro cateva modele care mi-au atras atentia si s-ar integra perfect in garderoba mea.

Rochita asta mi-a atras atentia atat datorita materialului lejer cat si a croielii asimetrice si deosebite din punctul meu de vedere. E genul de rochie casual, care poate fi purtata in orice moment al zilei si e usor de asortat. Am vazut ca e disponibila si pe visiniu si pe negru. 

Rochiile din tricot sunt cea mai mare slabiciune a mea in anotimpul rece, deoarece sunt calduroase si arata si tare bine. Rochia de mai sus imi place in primul rand datorita croielii drepte care avantajeaza orice silueta iar materialul este tricot neted, ceea ce inseamna ca e extrem de fina si se simte placut pe piele. 

Confectionata tot din tricot, mi-au ramas ochii la rochita de mai sus, care arata foarte bine purtata cu pantaloni datorita crapaturilor de pe margine si se poate asorta perfect cu o pereche de colanti sau blugi. Imi place si decolteul in V pe care il are iar lungimea este perfecta.

Pe site se gasesc o multitudine de modele de rochii, bluze, camasi si multe altele, insa bineinteles gasim si haine pentru barbati si mi-a atras atentia categoria de paltoane barbati pentru ca au o multitudine de modele si culori de unde barbatii din vietile noastre au de unde alege. Si aici preturile oscileaza si gasim atat produse ieftine cat si produse scumpe.

In concluzie answear.ro este un site demn de recomandat, mi-ar placea sa gasesc cat mai multe site-uri de acest gen care sa aibe o gama atat de larga de produse si preturi pentru fiecare buzunar.

Ati comandat pana acum de pe answear.ro?
Ce articole de pe site va plac?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

2 Comments