Search

Cumparaturi Avon decembrie 2016

by - miercuri, decembrie 07, 2016


Cat aparatul foto a fost in service la reparat, s-au adunat cateva postari care vroiam sa le scriu si abia acum am reusit sa fac fotografiile si sa pregatesc articolele. Curand urmeaza si un articol cu produse terminate....articol destul de lung :D. Insa pentru astazi o sa va prezint ultima comanda pe care am plasat-o la Avon. De obicei de sarbatori au oferte misto si mereu imi place sa imi iau cate ceva. Insa, se pare ca deja e o traditie si in fiecare an in catalogul Avon gasim un cos de cadouri cu cateva produse la un super pret. L-am cumparat si anul trecut si evident, l-am cumparat si anul asta.


Cosul e foarte frumos, auriul ii da un aer de eleganta si vine la pachet cu cele necesare, astfel incat sa ambalati frumos cosul impreuna cu produsele, in cazul in doriti sa il faceti cadou cuiva. E o idee chiar foarte faina. Pretul acestui cos de cadou impreuna cu cele 6 produse din el este de 40 lei. Din punctul meu de vedere e chiar foarte putin. Mai jos o sa va prezint si produsele din cos, iar pe numele fiecarui produs am pus link catre site-ul oficial Avon, in cazul in care doriti sa cititi descrierea oficiala a produsului sau alte detalii oferite de Avon.


* Spray de corp cu aroma de vanilie si lemn de santal - miroase demential spray-ul asta de corp. Eu ador mirosul de vanilie si in combinatie cu lemnul de santal, e un deliciu. 
* Spumant de baie cu aroma de lacramioare - chiar daca aroma de lacramioare se potriveste mai degrada primavara, nu iarna, spumantele Avon imi plac pentru ca miros puternic si fac spuma multa, deci fara pretentii :D. Oricum imi plac toate aromele de la spumantele de baie si cred ca le-am incercat pe toate. Iarna de obicei il cumpar pe cel cu aroma de ciocolata si portocala si cu siguranta o sa il iau si pe acela curand. 
* Lotiune de corp Nutra Effects - nu am gasit produsul pe site, nu stiu de ce. Insa daca o gasiti cumva prin catalog merita sa ii dati o sansa. E prima lotiune de corp din gama asta pe care o folosesc si am ramas destul de impresionata de ea. Nu are un miros puternic, insa se absoarbe destul de rapid in corp, e hidratanta si se simte foarte soft pe piele. 
* Gel de dus cu unt de Shea si extract de vanilie - si gelurile de dus de la Avon imi plac si acesta miroase foarte bine. E un gel de dus cremos care nu usuca pielea. Nu are puterea de a hidrata pielea, dar ma multumesc cu faptul ca nu o usuca. Pe acesta l-am mai avut cu ceva timp in urma si ma bucur ca l-am descoperit din nou. 
* Crema de maini Planet Spa - imi place tare mult ambalajul cremei si pentru ca are un gramaj de 30 ml e crema de maini ideala de purtat in geanta. Are si un miros placut, se absoarbe rapid in piele si hidrateaza multumitor.
* Apa pentru fata cu extract de trandafiri - ma asteptam ca aceasta apa sa fie plina de alcool si inainte sa primesc coletul ma gandeam cam in ce mod as putea sa o folosesc fara sa o pun pe ten. Insa spre surprinderea mea nu are deloc alcool in compozitie, doar parfum undeva pe la finalul listei. Asa ca am folosit-o pe ten, insa nu imi pot exprima momentan o parere clara, deoarece e nevoie de mai mult timp pentru a vedea daca are ceva efecte asupra tenului. Momentan e ok, nu mi-a provocat iritatii si alte minunatii si in plus miroase tare bine a trandafiri.

Si cam acesta e cosul cu cele 6 produse. Sunt incantata de produse si cu siguranta si la anul voi lua cosul cadou :D. Pe langa cele 6 produse la set de mai sus, am mai cumparat doua produse. Unul pe care il stiam deja si unul nou pe care abia asteptam sa il incerc. Hai sa vedem despre ce e vorba : 


Daca imi urmariti blogul stiti ca spray-urile de picioare de la Avon se numara printre preferatele mele si lunar am cate unul in articolul cu produse terminate. Asta pentru ca sunt chiar bune. Si pentru ca era la oferta si a costat 6 lei nu am putut sa nu il iau.
Mi-am mai luat si un ruj din gama Color Trend pentru ca parea interesanta nuanta. Era una aurie si una argintie.
Am ales auriu. 


Arata foarte bine rujul, are mult glitter auriu in el, dar doar glitterul se vede. Eu ma asteptam sa faca buzele complet aurii, dar nu se intampla asta. Cu toate astea tot imi place si mi-l imaginez peste un ruj rosu mat. Cred ca ar crea un efect interesant.


Voi ce v-ati mai cumparat de la Avon?

You May Also Like

8 Comments

  1. Super ,si eu am luat cosul cu cele 6 produse ,si am si sprayul pentru picioare ,trebuie sa mai comand unul ca sa terminat ,imi place cosuletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine ma tentau rujurile alea doua, dar ma gandeam eu ca mi-am mai luat teapa cu Color Trend. Au prostul obicei sa puna glitter in ele. :(
    Daca erau si ele un pic opace, clar mi le luam ^_^
    Cat despre cosulet, zau daca l-am observat.
    Ti-ai luat numai bunatati. Sa te bucuri de ele! ^_^ :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cateva rujuri de la Color Trend si chiar imi plac. Insa astea "sclipicioase" nu ma incanta deloc..
      Cosuletul il iau in fiecare an...e chiar simpatic :*

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu mare drag! Apa cu trandafiri e super, eu am terminat una si am luat si rezerve.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O folosesc de ceva timp, dar e devreme sa ma pronunt daca imi place sau nu. Dar totusi rau nu mi-a facut.

      Ștergere
  4. As fi luat produsele doar pentru cosulet! :)))
    Bine, as fi folosit si produsele, cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere