Search

5 produse preferate - ianuarie 2017

by - marți, ianuarie 31, 2017


Am decis ca in 2017 sa reiau seria de articole in care va scriu despre produse preferate. Asta pentru ca sunt produse care imi plac, dar nu ajung sa apara pe blog si merita sa va scriu cateva cuvinte despre ele. Bineinteles in cursul unei luni folosesc multe produse, multe imi plac, insa o sa fac o selectie de 5 produse preferate ca sa nu fac un articol kilometric si sa va pot scrie detaliat despre fiecare. Sunt produse pe care le ador si le folosesc zilnic. Asadar hai sa vedem ce m-a incantat in luna ianuarie.


Desi am o gramada de creme de maini, in ultimele saptamani am purtat in geanta crema Loncolor cu glicerina pe care o aplic zilnic de cateva ori. O folosesc cel mai des la servici. Are o cantitate mare de 150 ml si ma gandeam ca o sa imi fie greu sa o termin, dar pentru ca imi place atat de mult, am cam abuzat de ea si am terminat cam jumatate. 
Are un miros placut, specific produselor cu glicerina in compozitie si o consistenta de crema-gel. E foarte densa, e nevoie de putin produs pentru o utilizare. Se absoarbe rapid, hidrateaza bine si datorita ei nu am avut probleme cu pielea uscata. 
Are un pret mic de doar 8 lei si se gaseste prin supermarket-uri.


Raman la capitolul hidratare iar in ceea ce priveste ingrijirea tenului, produsul meu preferat a fost crema Bioderma Hydrabio. Crema este dedicata tenurilor uscate si deshidratate. Si chiar si un ten gras ca al meu, sufera de deshidratare, in special iarna. M-a surprins placut in primul rand cu consistenta ei light care se absoarbe rapid in piele fara sa lase o pelicula grasa in urma. Imediat dupa aplicare tenul se simte mai catifelat si hidratat. Datorita acestei creme tenul meu nu a suferit din cauza acestei ierni geroase iar nivelul de hidratare a fost pastrat. Folosesc produsul seara iar dimineata pielea arata bine, hidratata si catifelata. Chiar indraznesc sa spun ca e una din cremele mele preferate. Nu stiu cat de bine s-ar intelege vara cu tenul meu, dar pe timp de iarna a facut o treaba foarte buna. 
Crema are 50 ml iar pretul difera in functie de unde o cumparati. Pe aoro de exemplu costa 81 lei, insa cel mai bun pret l-am gasit aici, doar 65 lei.


Am folosit destul de multe masti de fata in ultima perioada, dar preferata mea a fost masca Achroactive Max, o masca cu AHA, pentru albire. Am cumparat-o din curiozitate si dupa cateva utilizari am devenit dependenta de ea. Are o concentratie mare de AHA si exfoliaza delicat tenul. E o exfoliere chimica, deci produsul nu agreseaza pielea. Se recomanda utilizarea mastii o data sau de doua ori pe saptamana.
Are o consistenta cremoasa, nu isi schimba textura pe masura ce trece timpul, insa dupa 20 de minute trebuie clatita cu apa calduta. Am ramas surprinsa sa vad rezultate dupa primele utilizari. Tenul are o nuanta mai uniforma, cosurile au inceput sa dispara iar petele de la cosuri s-au estompat si ele. Cu siguranta o sa mai cumpar masca si sunt sigura ca dupa o utilizare mai indelungata, rezultatele vor fi si mai bune. Are o cantitate de 75 ml si costa doar 12 lei. O gasiti aici.


Nu m-au pasionat niciodata rimelurile de lux, pentru ca un astfel de produs expira repede si n-as da atatia bani pe un produs pe care il folosesc 3 luni. Ei bine, am gandit asa pana am dat de rimelul Givenchy Noir Couture. Eu am varianta travel size, pe care am primit-o in beauty kit-ul de la Marie Claire. Nu l-am desfacut atunci pentru ca aveam alte produse deschise si nu vroiam sa expire. De vreo 3 saptamani il folosesc si m-a cucerit total. Are o nuanta intensa de negru, confera volum si alungire. E un rimel rezistent la apa, prin urmare are si o rezistenta foarte mare. Ce e drept se demachiaza mai greu, insa asta e un atu al produselor rezistente la apa, deci nu e un punct minus. Il demachiez cu demachiant bifazic.
Dar va zic drept ca e un rimel extraordinar iar periuta asta interesanta permite o aplicare precisa.


Ultimul produs e un fond de ten sub forma de stick, care apartine brandului Catherine Arley. Nu l-am prea bagat in seama la inceput, dar dupa prima utilizare, am ajuns sa il folosesc zilnic. E produsul meu preferat in special dimineata pentru ca se aplica foarte rapid. Trasez cateva linii pe ten, uniformizez totul cu o pensula si gata. Are o acoperire mica spre medie, uniformizeaza nuanta tenului si arata foarte natural pe piele. Nici nu se vede ca il port. Tot acest produs l-am folosit si pentru cearcane si s-a descurcat foarte bine.
Mai e putin produs in tub, insa il voi recumpara cu siguranta. Este diponibil in 3 nuante, are 10 g si costa 20 lei. Il gasiti aici. Poate parea mic gramajul la prima vedere, dar nu e. Il folosesc de aproximativ 2 luni zi de zi si inca mai am putin produs.

Voi ce produse preferate ati bifat in luna ianuarie?
Ati folosit vreun produs din cele mentionate?

You May Also Like

16 Comments

  1. Crema aceasta de la Bioderma eu o folosesc seara, pentru ca nu imi place sa aplic 2 creme pe timp de zi, asa ca prefer ca dimineata sa aplic doar una cu SPF.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot seara folosesc crema de la Bioderma, pentru ca la fel ca si tine dimineata folosesc una cu SPF si nu incarc tenul cu 2 creme ca nu are sens.
      Te pup si eu :*

      Ștergere
  2. Produse minunate, si mie imi place crema de maini cu glicerina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ma bucur ca ai avut initiativa sa realizezi acest articol. Eu am probleme cu hidratarea mainilor, inca nu am gasit ceva sa mi se potriveasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca crema de Bioderma daca ai probleme cu hidratarea mainilor. Are efecte si pe termen lung.

      Ștergere
  4. Folosesc crema de la Bioderma. In general, produsele Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  5. Masca aceea de fata am folosito si eu

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu iubesc crema Hydrabio si am abuzat de ea in ultima perioada.
    M-ai facut foarte curioasa in privinta fondului de ten. Sunt o adevarata fana a celor stick.
    Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pana acum nu eram fana a fondurilor de ten stick. Asta pana am descoperit cat de repede se aplica !
      Multumesc :* Te pup !

      Ștergere
  7. Imi plac acest tip de articole, asa afland care sunt produsele voastre preferate stiind ca in astfel de articole sunteti sincere. Eu ce pot sa spun? Iarna folosesc la greu crema de maini si balsam de buze si bineinteles o crema hidratanta pe timp de zi si una pe timp de noapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm...dar sa stii ca in toate articolele sunt sincera, nu doar in cele cu produse preferate :D

      Ștergere
  8. Si mie imi plac rimelurile in travel size, tot din aceasta cauza!

    RăspundețiȘtergere