Search

Cumparaturi Pepco, H&M, Avon, Libris

by - joi, ianuarie 19, 2017


Postarea asta nu a fost programata initial, insa am cumparat in ultimul timp cateva chestii faine si m-am gandit sa vi le arat si voua. Nu sunt produse cosmetice sau de machiaj ci mai degaba cumparaturi diverse. Nici nu sunt multe, insa sunt lucruri frumoase care m-au incantat pe moment si ma bucur ca le-am cumparat. Primul magazin in care am ajuns a fost Pepco si am iesit de acolo cu doar 3 produse, desi tentatia este foarte mare. Sufar pentru ca nu este Jumbo prin preajma, dar ma multumesc si cu Pepco unde se gasesc o gramada de chestii faine pentru casa si tot felul de nebunii, la preturi foarte mici.


Am cumparat din Pepco un set pentru baie : recipient pentru sapun lichid si pentru periute de dinti. Mi-au placut pentru ca sunt foarte calitative, sunt realizate din ceramica sau portelan, nu-mi dau seama exact. In plus au fost foarte ieftine. Cel pentru sapun lichid a costat 8 lei iar cel pentru periute de dinti doar 5 lei. Aveau o gramada de modele acolo, incat a fost greu sa ma decid.


Tot din Pepco mi-am cumparat un colier auriu care imi este tare drag si a costat doar 10 lei. Au un stand super fain cu accesorii foarte ieftine. Imi place colierul pentru ca poate fi adaptat la o gramada de tinute si unul auriu chiar nu aveam.


Am fost apoi in H&M, de unde mi-am luat sticla asta dragalasa pentru sport. Prima data am vazut-o online, dar nu am vrut sa platesc transport, asa ca am asteptat sa ajung in magazin. Erau multe modele cu imprimeuri diferite, dar asta mi-a placut cel mai mult. Are 750 ml si a costat 25 lei.


Cand am zarit cerceii din poza de mai sus, nu am putut sa plec fara ei. Nu am deloc acest model si mi-au placut la nebunie. Desi par grei, nu sunt deloc. Sunt comozi de purtat si acum ca mi s-a pus pata pe cercei cu ciucuri, mai vreau :D. Au costat 30 lei.


De la Avon, mi-am dorit tare mult parfumul In Love si ma bucur ca l-am cumparat pentru ca are o aroma foarte deosebita si o rezistenta buna. Se mentine timp indelungat pe piele si pe haine. Are la baza mosc, una din aromele mele preferate. In notele de varf se regaseste si portocala amara care ii confera o aroma aparte. A costat 55 lei.


Biblioteca mea are inca doua carti pe care abia astept sa le devorez si pe care mi le doresc de mult. Le-am mentionat si articolul cu 10 carti pe care vreau sa le citesc in 2017 si chiar ma bucur sa le am.
Cartea Coco Chanel, o am pe lista de mai bine de un an si intre timp am vazut si filmul care mi-a placut la nebunie. Abia astept sa vad cu ce ma surprinde cartea. Iar Ultima scrisoare de dragoste, reprezinta obsesia mea pentru cartile scrise de Jojo Moyes care m-a cucerit de la prima carte. Vreau sa ii citesc toate cartile si sper sa fie traduse in romana cat mai multe.


Pana am pregatit articolul asta s-au mai strans ceva cumparaturi, dar o sa vi le arat in urmatorul articol.
Voi ce ati mai cumparat in ultima perioada?

You May Also Like

14 Comments

  1. wow, ce dragute sunt suporturile din pepco. nu le-am zarit la mine. sunt mega fan pepco :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt fan Pepco...daca nu este Jumbo in oras :))). Bine ca e Pepco macar :P

      Ștergere
  2. Felicitari! Inseamna ca ai mai avut ceva resurse. Eu am aproape trei luni de cand zic sa-mi iau un fond de ten, si nu am mai reusit. Mereu se intampla minuni neprevazute!
    Am avut si eu o bratara la fel ca colierul tau, se putea cumpara si set si separat. Am luat-o din Germania, dar pretul a fost mai mare.
    Imi plac mult produsele de baie. Am si eu aproximativ la fel, modelul de pe ele difera sunt foarte rezistenta.
    Imi pare rau ca nu am si eu un asemenea magazin in orasul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Pepco era si bratara ca si colierul si costa cam 6 lei, daca imi aduc bine aminte. Dar nu am cumparat-o, pentru ca nu prea port bratari.

      Ștergere
  3. Imi place setul de baie enorm de mult si parfumul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau ca nu am un magazin Pepco, pentru ca daca as fi avut m-as fi dus sa cumpar si eu cele acel set de baie care dupa ce ca este foarte frumos mai este si ieftin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un astfel de magazin e chiar util...sunt o gramada de chestii faine si ieftine.

      Ștergere
  5. si mie imi place pepco. bine, nu toate sunt super calitative, dar exista unele produse adorabile. eu mi-am luat o coronita de Craciun imediat dupa sarbatori si am dat doar 5 lei pe ea. mi-am luat si globuri sub forma de bufnite, savoniera, pana si perie de wc am luat :)). si canile imi plac mult, dar am o gramada si nu mai stiu unde sa le depozitez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...nu toate produsele sunt calitative. Anul trecut mi-am mai luat niste lumanari de la ei, dar nu raspandeau nici un miros :D.

      Ștergere
  6. Imi plac cercelusii astia negri! :)
    AM si eu Ultima scrisoare de dragoste, insa momentan am vrut o mica pauza de la Jojo! Asa ca acum citesc Cecilia Ahern! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt dependenta de Jojo :)). Am citit doua carti scrise ea si acum o incep pe a treia...inca nu simt nevoia de o pauza :D

      Ștergere