Search

Review+Swatch - rujuri mate Catherine Arley

by - sâmbătă, ianuarie 21, 2017


Sa fie vreo 3 ani de cand a aparut moda asta cu rujurile mate? Nu mai stiu exact, dar ideea e ca imi plac atat de mult, incat nu ma prea intereseaza ce texturi se vor purta la anul sau peste 7 ani, deoarece rujurile mate vor fi mereu preferatele mele. Si cele cremoase imi plac si le mai port din cand in cand, dar cand vreau ceva cu impact mai mare si cu o rezistenta indelungata, mereu aleg un ruj mat.

Intr-una dintre comezile de la Lady's, mi-am luat un ruj mat din gama brandului Catherine Arley. Si mi-a placut atat de mult, incat am mai luat 3 nuante. Si bineinteles le vreau pe toate. Sunt disponibile 9 nuante si eu momentan am doar 4. 


Ambalajul negru e simplu si elegant, fara prea multe artificii. Mi-ar fi placut totusi ca fiecare nuanta sa aibe un ambalaj distinctiv sau macar un geam in capac pentru a vedea nuanta. Asta e singurul punct slab al rujurilor. Toate arata la fel si cand vreau o nuanta anume, trebuie mereu sa desfac capacul la toate ca sa gasesc ce vreau. Insa pe ambalaj e scrisa nuanta si le tin mereu depozitate cu capul in jos ca sa vad numarul nuantei, sa nu mai stau sa caut ce imi doresc.


Va las cu pozele celor 4 nuante pe care le am : 


Nuanta M11 e un visiniu foarte inchis si a fost nuanta mea preferata pentru aceasta iarna.


Nuanta M09 e un fucsia foarte puternic si e o culoare mai potrivita pentru vara.


Nuanta M05 e un nude foarte frumos. Cred ca cel mai frumos nude din colectia mea.


Iar nuanta M07 e evident un ruj rosu. Nuanta asta e prima pe care am cumparat-o. Desi am vreo 8 rujuri rosii, nu am putut sa ma abtin.

Acum ca v-am prezentat nuantele rujurilor, haideti sa vedem cum stau la capitolul calitate. Ei bine, eu una sunt extrem de incantata.
In primul rand nuantele sunt foarte vibrante iar o aplicare este suficienta. Se aplica foarte usor, insa recomandarea mea e sa folositi mereu un creion de buze pentru un rezultat impecabil. Rujurile nu se intind si raman acolo ore intregi.
Fiind mate si foarte rezistente, usuca putin buzele, de aceea e important sa le hidratati. Eu cand ma machiez aplic un balsam de buze, apoi machiez tenul, ochii, etc. si cand ajung la buze tapotez cu un servetel balsamul de buze si apoi aplic rujul. Fac asta mereu pentru ca in caz contrar mi se usuca buzele si nu imi place deloc. Treaba asta cu uscatul buzelor o face orice ruj mat iar asta se datoreaza rezistentei indelungate.
Iar acestea chiar rezista. Am purtat rujul rosu si in noaptea de revelion, noapte in care am mancat, am baut si rujul nu s-a miscat de pe buze, nefiind nevoie de nici un retus.
Deci fara sa exagerez, rujurile sunt senzationale.
O alta chestie faina la rujurile astea e faptul ca nu se simt aiurea pe buze. Sunt destul de comod de purtat, nu au efectul acela de cauciuc pe care il creaza unele rujuri.

Fiind atat de bune, poate va asteptati acum sa va spun un pret colosal, insa nu e deloc asa. Pretul unui ruj este de doar 13.99 lei. Un pret extrem de mic pentru o calitate atat de buna. Le gasiti aici, unde puteti vedea si restul nuantelor. Iar partea buna e ca indiferent de valoarea comenzii, produsele se livreaza gratuit prin curier.

Am facut si swatch ca sa vedeti cat de minunate sunt nuantele :


Voua va plac rujurile mate? Care sunt preferatele voastre?

You May Also Like

18 Comments

  1. Si mie imi plac foarte mult rujurile mate, acestea sunt chiar minunate iar pretul este super bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..si eu am o pasiune pentru rujurile mate iar acestea de la Lady's imi sunt tare dragi :)

      Ștergere
  2. 90% din rujurile pe care le detin sunt mate.
    Eu sunt fan produse Lady's, crede*ma tanjesc dupa ele.
    Pretul lor este unul mic! Imi plac mult nuantele, dar cel mai mult M09. Si eu am probleme cu buzele, imi sunt exfoliate rau. Eu nu achizitionez un produs pentru ca este nu stiu ce firma. Poate sa fie 5 lei, daca.mi place nuanta il iau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu urmaresc ca un produs sa aibe un anume brand. Si in produsele ieftine gasim alternative de calitate. M09 e o nuanta superba si in vara cred ca o sa abuzez mult de ea :D

      Ștergere
  3. Frumoase ,cred ca o sa dau si eu o comanda la LADY'S

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât de tare e nuanța M07. Nu știu cum ar arăta pe buze, dar în swatch arată wow. Și eu sunt fan rujuri mate și urăsc rujurile cu sclipici :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe buze arata foarte fain. E un rosu puternic si foarte frumos ! Nici eu nu ma dau in vant dupa rujurile cu sclipici :D

      Ștergere
  5. Faine nuantele.
    Si eu apreciez rujurile mate, ultima oara mi-am luat doua rujuri mate din colectia Katy Perry for CoverGirl.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am pe whislist cateva nuante din colectia de rujuri Katy Perry :D

      Ștergere
  6. Toate arata excelent!
    Sa le folosesti cu placere in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Superbe toate nuantele. Folosesc numai rujuri mate iar dintre cele pe care le-ai prezentate pe departe nuanta favorita este M 05.La rujuri ca de altfel si la oje cand vad o nuanta care imi place indiferent de pret cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cumpar rujuri cand imi place nuanta :D Cu ojele nu prea am treaba, pentru ca apelez la oja permanenta la salon ca nu am rabdare sa le fac acasa :D

      Ștergere