Search

Ingheata celulita cu Crio - CoolTech

by - luni, februarie 13, 2017

Lupta cu kilogramele in plus si cu celulita, e o batalie pe care o duc majoritatea femeilor. Uneori e usor de castigat aceasta lupta, insa alteori e greu. Si nu pentru ca femeile abandoneaza ci pentru ca timpul e cel mai mare dusman. Timpul pentru sport e redus si mancam mereu pe fuga. Si dupa o perioada, acest lucru se vede si in incercarea de a scapa de grasimea acumulata cautam tot felul de solutii. Si solutii cat mai simple daca se poate. Pai se poate? Da se poate !



In acest articol doresc sa va scriu despre slabirea prin inghetare ! Suna ciudat, nu-i asa? Da si eu m-am cam speriat cand am auzit, insa m-am documentat despre aceasta tehnica si m-am gandit sa o impartasesc cu voi.

Este vorba despre aparatul Crio - CoolTech, un tratament non-invaziv care foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Rezultatele obtinute in urma unui astfel de tratament sunt comparabile cu cele ulterioare unei liposuctii chirurgicale. 


Cum functioneaza acest aparat? Ei bine, in primul rand trebuie sa stiti ca acest tratament este non-invaziv, folosind o tehnica de criogenare celulita, eliminand definitv grasimea in exces. Aparatul se aplica pe zonele cu probleme  iar dispozitiv strange in vacuum stratul de grasime nedorit si il ingheata, in mai putin de 1 minut la -8 grade Celsius. 

Prin criogenare se distrug celulele grase din zonele problematice. Acestea sunt eliminate apoi in mod natural de macrofagi, cei considerati gunoierii organismului. 

Un avantaj al acestui tratament e faptul ca poate actiona eficient atat pe zonele extinse ( coapse, abdomen etc. ) cat si pe zone mai mici si mai greu accesibile cum e axila.

O sedinta dureaza 70 de minute iar dupa o sedinta se elimina 30% din tesutul adipos localizat si pana la 90% dupa 3 sedinte.

Hmm..ce sa spun? Am citit cu sufletul la gura informatiile pe care vi le-am transmis si voua si as minti sa spun ca nu m-ar tenta un astfel de tratament. Adica cine nu si-ar dori sa isi modeleze corpul printr-o metoda usoara care nu presupune efort? Insa din pacate pentru mine, nu sunt din Bucuresti iar singurul salon care foloseste aceasta procedura este din Bucuresti. Numele salonului este Noblezza Beauty Clinique.

Criogenare pret sedinta : 1325/sedinta. Acum este o oferta la salon iar 3 sedinte costa 1600 lei.

You May Also Like

10 Comments

  1. Nu toti isi permint aceste sedinte, dar mi-as dori enorm sa le pot incerca. Am 48-49 de kg, eu as vrea sa mai pun cateva in plus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat,mi-as dori si eu sa ajung pe acolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. La un asemenea pret pe mine sigur nu ma va avea clienta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ce e drept e scump si nu toata lumea isi permite. Dar e bine ca exista pentru cei care isi permit :)

      Ștergere
  4. Nu stiam ca exista asa ceva! :D
    Dar si pretul...e destul de mare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..e cam scump, dar m-ar tenta si pe mine :)
      Poate cand ma imbogatesc :P

      Ștergere
  5. Tind sa cred ca pretul este pe masura rezultatelor... merita incercat

    RăspundețiȘtergere