Search

Cum obtii un venit suplimentar cu Avon ?

by - vineri, martie 03, 2017


Folosesc produse Avon inca din adolescenta. As putea spune ca am crescut cu Avon. Au extrem de multe produse, unele imi plac si le-am ramas fidela, unele nu imi plac iar pe altele le descopar pe masura ce apar. Ar fi frumos sa ne placa toate produsele nu-i asa? Insa astazi nu vreau sa va vorbesc despre produsele Avon in sine ci despre posibilitatea de a castiga bani prin Avon. 
Eu cumpar frecvent produse Avon si la un moment dat am fost chiar si reprezentant, insa am renuntat dupa ce am fost plecata din tara aproximativ un an. 

De ceva timp ( nu stiu exact de cand ), Avon ofera reprezentantilor posibilitatea de a-si crea un magazin online pe site-ul lor, absolut gratuit. Asta mi s-a parut o chestie tare faina si m-am gandit sa scriu un articol despre beneficiile unui reprezentant Avon, in cazul in care sunteti in cautarea unui venit suplimentar, alaturi de cateva sfaturi din partea mea.

Nu am sa va spun ca veti castiga bani de nu o sa stiti ce sa faceti cu ei, insa un venit suplimentar care sa rotunjeasca venitul familiei sau pentru mici capricii veti obtine. Am mai citit ici colo povesti de succes si chiar sunt oameni care si-au facut o carierea din asta, insa drumul e lung si e nevoie de multa perseverenta. Nu e greu, dar nu se intampla de azi pe maine.

Cum devin reprezentant?
Inscrierea ca reprezentant Avon e absolut gratuita. Tot ce trebuie e sa completati un formular de inscriere , dupa care un lider Avon o sa va contacteze si o sa va spuna cum vor decurge lucrurile. E nevoie sa trimiteti o copie dupa buletin si sa semnati un contract. Dupa ce ati trimis datele, veti primi catalogul Avon, un cod unic de reprezentant si gata puteti face comenzi.
Comenzile se fac online din contul de reprezentant.

Click pe poza de mai jos pentru formularul de inscriere

avon.ro%20

Care sunt beneficiile unui reprezentant?
Cred ca majoritatea dintre voi stiti ca principalul venit al unui reprezentant e din comenzile pe care le are. Adica aduni comenzi in valoare de 1000 lei iar la aceasta suma ti se ofera un anume discount si platesti doar 800 lei. 200 lei iti raman tie. E doar un exemplu ca sa intelegeti despre ce e vorba.
Discount-urile Avon variaza intre 15% - 40% in functie de valoarea comenzii.
Un alt avantaj e faptul ca nu trebuie achitate produsele cand le primesti, ci ai la dispozitie 18 zile pentru a achita produsele. Transportul produselor este gratuit.
Produsele comandate se pot returna in cazul in care nu corespund cu ce ati comandat.
Un reprezentant beneficiaza de oferte si discount-uri exclusive, deci puteti cumpara produse cu un pret mult mai mic decat in catalog.
De asemenea ca reprezentant mai beneficiati si de cadouri la unele comenzi si uneori au diferite campanii. Ai comenzi de suma X si primesti gratuit produsul Y.

Cum si unde vand produsele Avon?
Cred ca asta e marea intrebare a multora. Ei bine pe cand eram eu in liceu ( atunci am fost reprezentant ), vanzarea de produse se realiza printre prieteni, familie si colegi de scoala. Adica arati catalogul la X oameni, ei isi comanda produsele si din valoarea comenzii iti raman si tie bani.
Daca lucrezi intr-un mediu cu multi colegi si crezi ca ai potential mare de vanzare face-to-face, atunci poti merge pe metoda asta.

Paralel sau separat de metoda de mai sus, mai e varianta vanzarii online. Si aici posibilitatile sunt foarte multe. In primul rand Avon iti ofera posibilitatea de a-ti crea un magazin online chiar la ei pe site. Crearea unui magazin pe site-ul lor e gratuit iar publicitate au suficienta, deci iei totul de-a gata. Atunci cand cineva intra pe site si comanda un produs i se atribuie un reprezentant din apropiere. Cumparatorul face comanda pe site, tu vei lua legatura cu el si vei stabili detaliile livrarii. Fie personal, fie posta/curier.

Daca iti doresti sa castigi mai mult, asta inseamna sa muncesti mai mult. Si asa cum am scris si mai sus, posibilitatile in mediul online sunt foarte multe.
Iti poti crea o pagina de Facebook pentru promovarea produselor, un grup de Facebook, anunturi pe internet etc. Miliarde de oameni acceseaza zilnic internetul. Deci nu iti fie teama sa te promovezi in mediul online.

Daca doresti sa lucrezi cu produse pe comanda sau cu stoc de produse, e alegerea ta. Totusi eu as recomanda stoc de produse. Nu trebuie sa iti faci un stoc de produse de la inceput. Insa de exemplu castigul pe care il ai la primele comenzi sa il investesti intr-un stoc de produse. Pentru ca traim in era vitezei si lumea vrea aici si acum :))). Dar asta ramane la latitudinea ta, in functie de cum vei alege sa promovezi si sa vinzi produsele Avon.

Nu cred ca exista o cheie a succesului in acest caz, deoarece totul depinde de cat de mult alegi sa te implici si sa muncesti. Partea buna e ca o poti face de acasa. Nu ti se vor umple conturile bancare de milioane de euro, dar poti obtine o rotunjire a veniturilor. Daca esti suficient de ambitioasa, poti sa iti faci chiar si un job din asta :).

Sper ca v-a fost acest articol !
Daca nu doriti sa va inscrieti reprezentant, dar doriti sa comandati produse Avon, o puteti face de AICI :*

avon.ro%20

You May Also Like

34 Comments

  1. Nu știam că îți poți crea propriul tău magazin online pe site-ul lor și mi se pare un lucru foarte interesant, dar bănuiesc că sunt unele restricții. La cat de multe persoane sunt reprezentați Avon, să găzduiască atâtea site-uri nu e tocmai ușor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu iti gazduieste site...ci un magazin, adica o pagina personalizata in care poti sa vinzi produsele.
      Nu toti reprezentantii au asta, ci doar cei care vor.

      Ștergere
  2. E o idee buna pentru pustoaice care sunt la liceu sau la facultate!
    Faceam si eu asta in perioada liceului si era chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e o idee buna doar pentru pustoaice :D Cunosc femei mature care sunt reprezentanti sau lideri si castiga destul de bine :)

      Ștergere
  3. Ma bucur sa vad cat de mult a crescut compania. Si eu obisnuiam sa comand produsele Avon de la prietene care erau reprezentati insa acum nu le mai cumpar. I grew out of it. Cu toate astea, gelurile de dus ale lor le-as mai incerca cu drag. Tin minte ca mereu mi-au placut. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aproape lunar comand produse Avon. Am cateva preferate la care imi e greu sa renunt. Gelurile lor de dus imi plac si mie...daca ar schimba si capacul sa nu imi mai rup unghiile cand il deschid ar fi perfect :))
      Te pup :*

      Ștergere
  4. hehee... a trecut ceva vreme de cand nu am mai folosit un produs avon :) recunosc imi este putin dor de ele, imi amintesc de perioada din liceu

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am crescut mai degraba cu Oriflame si am redevenit reprezentant de cand m-au impresionat foarte placut cu noua gama NovAge, am scris despre ea in ultimul articol de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost si eu odata reprezentant Oriflame, dar am renuntat. Nu folosesc produsele lor prea des...ce-i drept nici nu cunosc reprezentanti de la care sa cumpar

      Ștergere
  6. Eu fac comenzi lunare, dar ai mult pentru prieteni si pentru mine. Chair n-as avea timp sa mai alerg prin oras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa alergi prin oras. In ziua de azi, internetul si curierii sunt in floare :D

      Ștergere
  7. O posibilitate de a castiga un ban cinstit, mai ales daca faci parte dintr-un colectiv de femei.

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu sunt reprezentat de cativa ani.
    nu impart cataloage peste tot, ca nu -s genul. nici macar nu comand cataloage, il pastrez doar pe cel trimis gratuit de avon :)) dar lunar fac minim 200 lei din comenzi de la serviciu si de la colegele mamei + cadouri, mi se pare ok. nu e asa mare bataie de cap

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiu vreo doua fete care se apucasera prin liceu si s-au tinut de treaba asta si cred ca acum fac doarasta, dar ce-i drept, chiar trebuie sa te implici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te implici, imposibil sa nu reusesti. Nu e usor, dar nu e imposibil

      Ștergere
  10. Am fost și eu reprezentant prin liceu, dar acum nu aș mai avea răbdare să fac asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. De-a fi totul asa roz, ce bine ar fi. Ca sa ai magazin online, trebuie sa îți faci pfa, și sa te descurci cu toate mărunțișurile care vin cu asta. Comanda care o plasează cineva pe magazinul tău trebuie sa o plasezi tu, ca orice comanda normala, și sa o livrezi persoanei, chiar dacă e din celalalt capăt al țării. Nici în legătură cu câștigul nu e chiar asa mișto, dacă ai multe produse condiționate (iei un produs cu un preț după ce ai comandat altul din broșură, de exemplu) câștigul e foarte mic, pentru ca acelea au doar 10%,indiferent de valoarea comenzii. E bine pentru cei care nu au multi reprezentanți în jur, dar la mine în localitate sunt mai mulți reprezentanți decât clienți. Eu sunt reprezentant de vreo 13 ani, deci știu multe. :)
    As zice ca banii care vin din Avon sunt ca să îți comanzi ție câteva produse (nu chiar scumpe) decât ca venit suplimentar. Doar câțiva mai norocoși au din ăsta.
    Scuze ca m-am lungit, dar de la o vreme am nervi pe ei, scad beneficiile cam des.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ca sa progresezi si sa ai castig mai mare la un moment dat trebuie sa faci pasul catre a fi coordonator. Se poate si ca venit suplimentar, sunt multe femei care traiesc din asta. E un drum lung, dar cu perseverenta se poate desi la inceput implica mult timp.

      Ștergere
  12. Oh Doamne, cat de multe unghii mi-am rupt cu gelurile lor de dus :)) dar da, poate deveni o afacere destul de profitabila. Stiu pe cineva care chiar a renuntat la jobul de zi, si s-a ocupat exclusiv de Avon. A primit si o masina la un moment dar, ceea ce a fost cam wow~ Iti trebuie mult timp si rabdare ca sa obtii niste performante, dar e okay ca si part-time/hobby. Intotdeauna e bine sa=ti mai intre niste bani de pe undeva.
    Eu inca mai sunt reprezentant, dar mai mult pentru mine. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha :)) Si eu mi-am rupt unghii in gelurile lor de dus :))).
      Asa zic si eu...cu timp si perseverenta se poate. E ok si ca hobby, dar nu e imposibil sa iti faci si o afacere din asta.

      Ștergere
  13. Ce tare, nu stiam ca-ti poti face magazin online la Avon. Mi se pare interesanta ideea de stoc de produse, mai ales daca ai deja cumparatori fideli si stii cam ce vor, le poti da produsul imediat si asta e un mare plus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place ideea de stoc de produse. Mai repede cumpara cineva cand vede produsul, decat atunci cand are de asteptat cateva zile pana sa il primeasca.

      Ștergere
  14. Am fost reprezentant Avon multi ani...si Oriflame, si Faberlic....
    Dar se vede treaba ca vanzarea nu-i chiar de mine! :)))
    Faina ideea de a-ti cumpara produse online, fara sa mai apelezi la un reprezentant sau magazin. Tin minte ca am dat o comanda sau 2 online, dar in urma cu ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am fost reprezentat Oriflame in copilarie, cred ca partea asta de vanzari nu este de mine, de cele mai multe ori trageam de oameni sa imi dea banii, dar cred ca este o oportunitate buna pentru studenti/elevi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt reprezentanti care cer banii cand iti dau produsul. E ok si asa si scapi de stresul strangerii banilor de la oameni.

      Ștergere
  16. Candva am fost si eu reprezentant Avon, cand eram la facultate si in urmatorii doi ani dupa ce am terminat facultatea, si imi asigura un venit suplimentar. N-am mai fost activa in lumea Avon dupa ce m-am casatorit, caci mi s-au schimbat prioritatile, dar am continuat sa cumpar produse Avon, aveam colege de serviciu care vindeau Avon si cumparam de la ele. Cand m-am mutat in Canada acum 11 ani, n-am mai cumparat Avon, m-am orientat spre alte game si branduri de produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In alte tari sunt si alte produse Avon fata de ce se comercializeaza in Romania? Parca asa auzisem...

      Ștergere