Search

Pe ce-am mai dat banii : cumparaturi cosmetice

by - sâmbătă, aprilie 22, 2017


Ce-am facut, ce n-am facut iar am cumparat destul de multe chestii cosmetice. Toate utile si esentiale, evident :)). Cum altfel? De unele sunt incantata si o sa le raman fidela, iar altele nu m-au incantat deloc. Ce si cum, va las pe voi sa descoperiti din articol :*


*Giordani Gold Essenza - In ultima perioada nu am prea cumparat parfumuri pentru ca fie vorba intre noi, am destule ! Dar m-am razgandit imediat cand a fost vorba de Giordani Gold Essenza. Din punctul meu de vedere e cel mai fain parfum de pana acum de la Oriflame. O bijuterie de parfum care miroase divin si are o rezistenta impresionanta. Are o aroma pe care imi e greu sa o descriu, dar o percep totusi ca fiind una eleganta. O investitie foarte buna ! Pretul e in jur de 100 lei in functie de ofertele din catalog.


* Spuma colorata - Mi s-a pus pata rau de tot sa imi vopsesc parul albastru, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si mi-am cumparat doua tuburi de spuma albastra. Imediat cum le-am primit, le-am si folosit, numai ca nu mi-a iesit albastru ci verde. Cumnata mea si-a cumparat aceeasi spuma, insa in culoarea roz si i-a iesit portocaliu. Am publicat aici pe facebook o poza cu rezultatul. Spuma in sine se aplica foarte usor si rapid iar nuanta iasa la spalat, incet, incet se duce si culoarea din par. Chestia aiurea e faptul ca pateaza, asa ca evitati sa purtati haine albe.


* Servetele demachiante Nivea - Am fost plecata 2 zile si nu am avut chef sa iau dupa mine alte chestii de demachiat, asa ca am cumparat un pachet de servetele demachiante. Sunt ok, nu e prea mult de spus despre ele. Nu sunt fan al acestor produse dar rar apelez la ele. Nu recomand in nici un caz sa folositi zilnic servetele demachiante pentru ca nu sunt foarte eficiente.
* Apa micelara Garnier pentru ten gras - Am fost curioasa sa vad cum e apa micelara pentru ten gras de la Garnier si am ramas dezamagita cand am vazut ca are in compozitie alcool. Din pacate nu o consider o apa micelara buna...mi se pare dura si curata foarte greu machiajul. E nevoie sa insist cu cateva dischete demachiante pentru a indeparta bb cream + pudra + blush. Am incercat sa demachiez si rimelul, dar am renuntat dupa o incercare pentru ca era nevoie sa insist prea mult si nu vroiam sa agresez ochii. 


* Gel Oriflame pentru gene si sprancene - Sincer e o porcarie de produs. Nu face absolut nimic ! E un gel transparent care e similar cu apa de ploaie.
* Crema bronzanta Avon - E o crema ok, nu mi-a creat probleme, dar eu nu vad efectul bronzant care il are. Pielea arata la fel dupa aplicare ca si cum nu as avea nimic pe fata.
* CC Cream Avon - Un produs cu o acoperire mica care se simte lejer pe fata. Defectul sau e faptul ca oxideaza dupa cateva ore si se inchide destul de tare. In plus sporeste excesul de sebum al tenului meu gras.


* Fond de ten Revlon ( scuze pentru poza blurata ) - L-am luat la un pret bun de pe site-ul elefant si am optat pentru nuanta 180 Sand Beige care mi se potriveste manusa. E varianta pentru ten gras si inca de la prima aplicare l-am adorat ! Se aplica usor, are o acoperire medie si parca se face una cu pielea. Arata foarte natural pe ten, are o rezistenta foarte buna si imi mentine tenul mat pe o perioada mai indelungata. I-am pregatit si un review care o sa apara curand.


Am facut si o comanda la Lady's in principal din cauza iluminatorului si am mai pus cateva produse in cos :
* Bureti pentru aplicarea machiajului - Niciodata nu strica bureti de machiaj in plus pentru momentele in care nu am niciunul curat la dispozitie :D. Sunt moi, calitativi si isi fac treaba foarte bine.
* Iluminator Impala - E un iluminator tip stick care in capatul celalalt are un buretel pentru blending. Nuanta e superba, produsul e rezistent si am numai cuvinte de lauda la adresa lui. Mai jos i-am facut si un swatch.
* Fond de ten Impala - E un fond de ten tip spuma, dedicat tenului gras. Finish-ul e pudrat iar eu sunt genul care se adora acest finish. Se aseaza frumos pe piele, e foarte light si are o rezistenta buna.




* Set mini pensule - Nu strica nici pensule in plus iar acestea mi s-au parut tare simpatice asa ca le-am cumparat. Vin la pachet si cu un mic portfard pentru depozitare. Sunt calitative, au perii moi, nu se dezbina la spalare, deci nu am ce sa le reprosez.
* Bentita elastica - Ahh..de cand vroiam sa cumpar una :D. Pentru momentele in care ma demachiez sau imi aplic masti de fata si firele de par se incapataneaza sa mi se lipeasca de ten :D.
Si deoarece am cumparat produse de mai mult de 100 lei, am primit cadou un set de mostre :).


Cam astea sunt cumparaturile mele cosmetice :). Am mai cumparat si ceva haine in special de la H&M, care mi-au dat peste cap portofelul cu ofertele lor :)).

Voi ce produse ati mai cumparat?
Ati incercat vreunul din cele mentionate?

elefant.ro%20

You May Also Like

43 Comments

  1. Ce bine arata acel parfum Giordani! Eu in ultimii ani n-am folosit produse Oriflame si n-am mai tinut cont de acestea, si ultima oara cand mai stiam de parfumul Giordani de la Oriflame, sticluta arata altfel. :)
    Ce coincidenta, am scris si eu azi despre cumparaturile de beauty pe care le-am facut recent. :)
    Sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumul Giordani nu si-a schimbat sticluta ci e la fel. Esenza e doar un alt parfum din gama Giordani :)
      Multumesc la fel :*

      Ștergere
  2. Giordani!! In trecut ma indragostisem de aroma lui si am vrut sa repet experienta placuta! Insa mintea omului mai joaca si feste,ce sa il mai pot suporta!! Asa ca raman la a admira doar denumirea! Iar "crema bronzanta" de la Avon este de fapt o crema colorata, nuantatoare, care are putin pigment culoarea bronzului si ofera un subtil aspect de piele bronzanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aroma clasica Giordani nu se aseamana cu aroma esentei Giordani. Sunt foarte diferite.
      Crema Avon din pacate nu ma incanta deloc..

      Ștergere
  3. Giordani!! In trecut ma indragostisem de aroma lui si am vrut sa repet experienta placuta! Insa mintea omului mai joaca si feste,ce sa il mai pot suporta!! Asa ca raman la a admira doar denumirea! Iar "crema bronzanta" de la Avon este de fapt o crema colorata, nuantatoare, care are putin pigment culoarea bronzului si ofera un subtil aspect de piele bronzanta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos e iluminatorul ala. Vreau si yoooooooo~ ^_^

    De curand, am recumparat Colorstay-ul pentru ca mi-era dor de el. Observ ca desi il folosesc de ani de zile, nu i-am facut un review :))

    In privinta spumei albastre, ti-am lasat un comment pe FB. Hope it helps ;)
    Sa te bucuri de tot ce ti-ai cumparat! Pup Dia :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superb iluminatorul !
      Am vazut comentariul, am si raspuns :D Mersi :*
      Te pup si eu :*

      Ștergere
  5. Cât mai îmi plăcea Giordani Gold acum vreo 7-8 ani, cred că era parfumul meu favorit la vremea aia. Între timp am descoperit multe altele care-mi plac mai mult, mi-am mai schimbat oricum gusturile, dar din nostalgie parcă l-aș mai lua cândva.
    De un set de pensule mini aș avea și eu nevoie, dar nu găsesc niciunul cu o pensulă de fond de ten bună, din cele care-mi plac mie...
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Giordani Esenza nu e acelasi ca si parfumul clasic Giordani. Sunt arome total diferite.
      Mersi :*

      Ștergere
  6. Mi-ai reamintit ca imi placea foarte mult Giordanni in trecut, si chiar mi-ar placea sa il refolosesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Giordani Essenza nu are nimic in comun cu vechiul Giordani Gold, miroase total diferit. Si mie imi place foarte foarte mult, este sigurul parfum de la Oriflame (restul sunt apa de parfum).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, miroase diferit Giordani Essenza de Giordani Gold...am vazut din comentarii ca lumea le confunda :D

      Ștergere
  8. Pensulele sunt cu perii sintetici, nu? Caut ceva bun si eu..cred ca totusi voi ramane la varianta cea mai sigura si anume real tech.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu eram fan Giordani, dar a trecut ceva vreme de cand am avut in mana un catalog Oriflame. Poate poate voi mai cauta sa vad ce-i nou in el.
    Foarte naspa experienta cu spuma coloranta pentru par!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa fie naspa experienta cu spuma coloranta? N-am spus asta :). Imi place si verdele care a iesit

      Ștergere
  10. Si mie imi plac parfumurile din gama Giordani, iti dau un plus de eleganta cand le porti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cele mai faine parfumuri de la Oriflame din punctul meu de vedere :)

      Ștergere
  11. Nu am incercat parfumul de la Giordani, cum este ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bun ! Miroase deosebit, e un parfum elegant si persistent.

      Ștergere
  12. Și eu voiam să întreb de parfum, mi-a atras atenția super mult! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Si8 eu ador parfumul Giordani Gold, abia astept sa-l mai comand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am luat Giordani Essenza...nu are nici o legatura cu Giordani Gold.

      Ștergere
  14. Sa te bucuri de toate noutatile pe care ni le-ai prezentat!
    Trebuie sa recunosc ca m-ai facut tare curioasa cu parfumul Giordani. Trebuie sa il adulmec si eu. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adorabil parfumul si a intrat rapid printre preferatele mele !
      Te pup :*

      Ștergere
  15. Raman fidela produselor care imi plac, rar de tot le inlocuiesc cu altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu incerc produse noi, pentru ca se lanseaza tot mai multe produse si tentatia e mare :)

      Ștergere
  16. Offf cate ustensile :O
    Ce bine ca sunt baiat :) + nu cred ca sunt foarte bune pentru ten.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti barbatii considera ca noi femeile ne punem pe fata "chestii" care nu sunt bune pentru ten. Relax ca nu e asa :))

      Ștergere
  17. De acord cu tine cu privire la micelara asta de la Garnier. Eu am scris despre ea...vezi, daca nu imi citesti postarile?! :)))
    Imi pare rau ca acea spuma coloranta pateaza...chiar as fi fost curioasa sa o incerc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si la tine despre apa de la Garnier cand ai scris...dar am uitat de alcool-ul din compozitie :)). Si nici n-am citit ingredientele cand am cumparat-o. Aia e :D

      Ștergere
  18. Sa le folosesti cu mare drag! M-ar tenta acel iluminator, poate plasez si eu o comanda la ei!

    RăspundețiȘtergere
  19. Parfumul Giordani Gold Essenza il am si eu, inca de la lansarea lui si e foarte bun. Imi place mult mirosul lui.
    Gelul acela de la The ONE e chiar apa de ploaie. Nici eu nu am observat absolut nici un efect. Insa imi place ambalajul. Asa ca l-am golit, curatat foarte bine si am pus ulei de ricin cu vitamina A. Acum e perfect :D
    Nu am incercat produsele de la Ladys. Chiar sunt curioasa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna idee ai avut cu utilizarea ambalajului de la gelul The ONE. Cred ca o sa fac si eu asta :D Ms de pont !
      Au produse bune cei de la Lady's. Am o gramada de cosmetice de la ei.

      Ștergere
  20. Giordani ilam si eu,miroase bine,dar nu prea imi place ca nu persista mirosul.as fi vrut sa persiste mai mult.imi place iluminatorul....sa le folosesti cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai Giordani Gold sau Giordani Essenza? Nu le confunda ca nu au nici o legatura unul cu altul

      Ștergere
  21. Iubesc parfumul de la Oriflame si fondul de ten de la Revlon e preferatul meu. Chiar merita produsele astea ♥

    RăspundețiȘtergere
  22. Giordani Gold e unul dintre preferatele mele. Buna alegere :)

    RăspundețiȘtergere
  23. I am really enjoying the design and layout of your blog. Can citizens get a Turkey visa on arrival? Tourists and business travelers who meet e-Visa requirements can usually obtain a visa online within 24 hours.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere