Search

Povesti...cu franjuri

by - joi, aprilie 13, 2017


Daca nu imi joaca feste memoria, tin minte ca in 2015 a inceput nebunia cu moda franjurilor. Stiu cand a inceput, dar va spun sincer ca habar nu am daca franjurii sunt un mare trend in continuare. Asta pentru ca m-am indragostit de acest trend si in continuare eu iubesc franjurii. Si cred ca asta e cel  mai important. Sa purtam ce ne face placere, nu ce se poarta.
Am haine, bijuterii, genti etc., toate cu franjuri. Dar astazi vreau sa va vorbesc despre bijuteriile cu franjuri care mi se par foarte deosebite si finute.

Inainte de toate, daca si voua va plac franjurii, imi permit sa va dau un sfat : un singur articol cu franjuri e suficient. Adica nu si geanta si cercei si fusta. Ce e prea mult strica. Si am dorit sa subliniez asta, pentru ca din pacate am vazut o gramada de tinute contruite avand la baza franjurii. Si fiecare articol isi pierde din farmec, daca nu face parte din tinuta asa cum se cuvinte.


Cerceii si colierele sunt cei care ma reprezinta in ceea ce priveste bijuteriile. Dar daca e sa aleg, voi alege mereu o pereche de cercei. 
Franjurii au la baza o inspiratie retro, insa se adapteaza foarte usor intr-o tinuta eleganta. Cele mai folosite materiale pentru realizarea bijuteriilor cu franjuri sunt matasea, pielea, margelele sau lantisorul. In cazul cerceilor cu franjuri e recomandat sa aibe o culoare diferita fata de culoarea parului pentru a iesi in evidenta.
In colectia mea de bijuterii am 3 perechi de cercei cu franjuri si inca mai vreau :D


Pe cei de mai sus i-am cumparat de la H&M si i-am purtat doar la tinute elegante, pentru ca evident doar la o astfel de tinuta se incadreaza. Mi-au placut in special datorita combinatiei de negru cu auriu. Alte accesorii de la H&M nu an, dar imi place cum sunt lucrati cerceii, deci e posibil sa mai cumpar de la ei.


Prima mea pereche de cercei cu franjuri o am de mai bine de 6 ani si sunt cei din poza de mai sus. Sunt realizati din lantisor, insa pe perioada celor 6 ani nu si-au schimbat deloc nuanta, desi nu sunt din nici un material pretios. I-am purtat destul de des si imi plac pentru ca sunt foarte finuti. Sunt realizati handmade, insa nu mai stiu sa va spun de la cine i-am cumparat, pentru ca a trecut foarte mult timp.


Iar cea mai proaspata pereche de cercei cu franjuri e cea din poza de mai sus. Cand i-am vazut a fost dragoste la prima vedere. Inca nu i-am purtat pentru ca nu s-a ivit ocazia potrivita, insa merg la fix cu parul meu saten deschis. Si neaparat vreau sa ii asortez cu un ruj rosu. Sunt realizati din fire satinate si sunt accesorizati cu cristale si margele. Cerceii sunt realizati handmade si se pot realiza pe orice nuanta. Daca sunteti interesate ii puteti gasi aici.
Pe site am navigat si in categoria de accesorii boho chic si trebuie sa spun ca sunt foarte frumoase si minutios lucrate.

Ei cam asta e povestea mea cu franjurii :D. Imi plac foarte mult si o sa ii port in continuare !

Voua va plac accesoriile si hainele cu franjuri?

You May Also Like

14 Comments

  1. Am comandat recent un choker cu ciucure. Imi plac si cerceii pe care i-ai propus. Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumosi sunt cerceii cu ciucuri rosii!

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de mult imi plac cerceii cu franjuri. am tot vanat cateva modele pe la h&m intr-o vreme dar cred ca o sa imi cumoar cateva. imi plec astia rosii ai tai, sunt foarte faini

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au accesorii faine la H&M....mai vreau si eu cateva de la ei :D

      Ștergere
  4. Cercei cu franjuri chiar nu am, nici nu am vazut, trebuie sa imi cumpar si eu o pereche.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte fain acest model, mi se pare că dă o distincție aparte și scoate din anonimat orice ținută. Dar restul articolelor vestimentare trebuie alese cu mare atentie, bluza trebuie să fie cât mai simplă, etc. Dar merită! :)

    RăspundețiȘtergere