Search

Gift Guide - Cadouri de Craciun

by - vineri, decembrie 15, 2017


Daca ai lasat pe ultima suta de metri cumpararea cadourilor de Craciun, ma gandesc ca deja ai intrat in panica ! Iar cum in perioada asta oferta magazinelor e foarte variata, ma gandesc ca e dificil sa alegi ceva :). In speranta ca o sa iti fiu de ajutor, am puricat magazinele online sa vad ce oferte ademenitoare au, am facut o selectie pe care m-am gandit sa o prezint intr-un articol. Sper sa iti fie de folos acest articol si sper sa iti fiu un bun ghid in alegerea cadourilor. Vine weekend-ul si poti face comenzile necesare pentru a ajunge la fix sub bradul de Craciun :). Sa-i dam bataie asadar !!



Prima mea recomandare merge catre magazinul online elefant.ro, care e din punctul meu de vedere un fel de mall online. Vei gasi aici cam tot ce iti doresti fie ca vrei un cadou pentru barbati, femei sau copii. Ceasuri, carti, parfumuri, cosmetice, jucarii etc. De obicei au promotii destul de des si merita sa le urmaresti daca vrei ceva de la ei. Imi place de asemenea ca pe site se gasesc atat produse de lux mai scumpe, cat si produse mass-market la preturi rezonabile. Deci da, merita sa le treci pragul !

Yves Rocher, e un deliciu, fie ca e vorba de un cadou pentru cineva drag, fie pentru tine ! Am studiat putin oferta lor si cele mai tentante oferte de la ei sunt : 
* 1 set achizitionat din selectia de seturi 1 = 50% reducere la 1 set parfumat editie de colectie, achizitionat din selectia de seturi 2. Oferta si produsele le gasiti aici
* 1+1 gratis din selectia de produse care o gasiti aici. Cumperi un produs si mai primesti unul gratuit. Cum sa nu fie asta tentant?
* Daca va doriti un cadou deosebit, va invit sa intrati aici sa descoperiti aromele Craciunului ! Adica produse Yves Rocher in editie limitata special pentru Craciun ! Arome si ambalaje festive !


Daca esti in cautarea unui cadou mai sofisticat, atunci trebuie sa le treci pragul celor de la aoro. Recomandarea mea merge catre parfumuri si lumanari parfumate ! Au o gama variata de produse, iar asta s-ar putea sa iti faca cam grea decizia ! Pentru a te asigura ca vei oferi cadoul perfect, poti achizitiona un voucher de cumparaturi cu suma dorita ! Persoana careia oferi voucher-ul, il poate folosi pentru a-si cumpara cadoul dorit !


Unui pasionat de carti, ii poti darui o carte ! Simplu si la obiect, nu-i asa? Ei bine, in acest sens, recomandarea mea merge catre site-ul libris, unde vei gasi un numar impresionant de titluri iar un mare avantaj e faptul ca transportul prin curier e gratuit la comenzile de minim 30 lei. O carte dorita, ambalata frumos, poate reprezenta un cadou deosebit si apreciat !


Diferite gadget-uri, electronice, electrocasnice etc., veti gasi la evomag, produse reduse cu pana la 60% !. Gama lor de produse e extrem de variata, poate reprezenta o sursa pentru orice cadou ! 

Accesorii pentru ea, pentru el sau pentru copii, gasesti si la Meli Melo ! Accesorii deosebite din punctul meu de vedere si nu ai cum sa dai gres ! In plus preturile mi se par rezonabile pentru orice buzunar :). Au o gama variata de produse de unde poti alege :).

Acestea fiind spuse, sper ca am fost un ghid bun ! Nu am vrut sa ma lungesc foarte mult cu acest articol, asadar am facut o selectie atenta a site-urilor si am cautat pentru tine cele mai tentante oferte ale magazinelor online !

Asadar te invit sa imi spui in comentarii daca ti-a placut articolul si daca am reusit sa te tentez :D.

You May Also Like

19 Comments

  1. Anul acesta chiar sunt întârziată rău, am avut mult de lucru și zero timp pentru cumpărături. Sper săptămâna viitoare să rezolva si cu cadourile. Mă bucur de astfel de articole, mă decid să întocmesc o listă pentru toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfecte cadouri pentru Craciun :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai idei faine, perfecte pentru sarbatori.☺️

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac toate insa produsele de la Yves Rocher sunt preferatele mele!!! Mi-ai mai dat o idee buna, n-am mai intrat demult pe Elefant :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am pus si eu ochii pe cateva lumanari de pe aoro si produsele Sephora din colectia de iarna sunt atat de cute 😄

    RăspundețiȘtergere
  6. Multe oferte,multe lucruri minunate. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mersi de recomandări chiar eram în pana de idei, și până la Crăciun a rămas atât de puțin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a placut articolul, acum doar trebuie sa mai gasesc magazinele in varianta offline. Ca de pun comanda, nu cred ca ajunge inainte de Craciun ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. As mai propune si pulovere pufoase de pe answear ca tot am puricat site ul pentru o comanda si am ramas cu gandul la ele. Super propunerile tale si in aceasta perioada sunt binevenite articolele de genul acesta

    RăspundețiȘtergere
  10. Minunate alegerile tale in materie de cadouri! <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Multe oferte in aceasta perioada, banii sa avem.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac propunerile tale de cadouri de Craciun! Cred ca toti ne bucuram la astfel de cadouri! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce christmasy e prima poza! i love it <3 Toate alegerile tale sunt faine, dar la mine au prioritate cartile in perioada asta. O sa fiu mai libera, asa ca o sa profit sa termin de citit tot ce mi-am propus ^_^

    RăspundețiȘtergere
  14. Super cute ideile de cadouri. ♥️ Voi trece si eu pe la Meli Melo sa cumpar niste cadouase asortate acestui Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte multe idei. Chiar am de unde sa-mi aleg. O parte din cadouri le-am comandat deja si pentru cateva persoane inca sunt nelamurita. Nu stiu catre ce sa ma orientez

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim pentru idei, sunt foarte bune si acum de sarbatori chiar aveam nevoie de ceva idei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Craciun fericit si la multi ani!

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  18. Ideile sunt foarte bune pentru a face oricand un cadou frumos.

    RăspundețiȘtergere