Search

Ce imi doresc de 8 Martie !

by - marți, martie 03, 2020

Sosirea primăverii e marcată mereu după goana pentru cadourile de 8 Martie ! Pentru soție, pentru mamă...pentru orice femeie specială din viața fiecăreia dintre noi ! În ziua de astăzi piața e foarte generoasă și găsim produse diversificate pentru orice gust și orice buzunar. Deși acest lucru este bun, uneori poate fii debusolant...când produsele puse la dispoziție sunt într-o gama largă, parcă și alegerea e mai grea, nu-i așa ?

Un buchet de flori va cuceri inima oricărei femei, dar sunt sigură că bucuria poate să fie dublată de încă o mică atenție ! Așadar, astăzi va întâmpin cu un articol care are menirea să va ajute să ajute să alegeți cele mai frumoase cadouri de ziua femeii. Am schimbat puțin traseul articolului și nu o să va fac neapărat recomandări ci o să va spun ce anume mi-ar plăcea mie să primesc de 8 martie ! Sper să va inspire alegerile mele ! 



Deși pasiunea mea numărul 1 e pentru produsele de îngrijire a tenului, nu trec cu vederea nici produsele de make-up ! Am o mare slăbiciune pentru rujuri, pensule de față, blush-uri și fonduri de ten. Deși am și câteva preferate, îmi doresc mereu să încerc produse noi, să descopăr nuanțe și texturi. Deși de-a lungul timpului am încercat o mulțime de brand-uri, am realizat totuși că de la Makeup Revolution am cam puține produse iar ei au lansat colecții peste colecții și eu nu am reușit să țin pasul cu ei. Așadar îmi doresc tare mult să încerc in special corectoarele lichide din gama Conceal&Define . Am citit multe recenzii bune despre ele, au un ambalaj tare simpatic, un preț mic și o gama largă de nuanțe. Pudra Bake&Blot e de asemenea pe lista mea de dorințe și cred că mi-ar plăcea și o nouă paletă de farduri ! Cu cât le studiez mai mult produsele...cu atât îmi doresc mai multe ! Însă cu siguranță o să va țin la curent cu achizițiile mele ! 



De ceva timp am descoperit produsele Nature Box și îmi pare rău că nu le-am descoperit mai repede ! Mi-am cumpărat câteva variante de geluri de dus și trei produse pentru îngrijirea părului. Le-am testat și m-au cucerit ! Curată delicat și miros adorabil ! Așadar aș vrea să le explorez mai mult produsele și îmi doresc tare mult să încerc lotiunea de corp, spray-ul leave în pentru păr și un scrub pentru corp ! Au prețuri bune, cantitatea produselor e mare iar calitatea lor mă mulțumește ! Și îmi place tare mult că se găsesc și seturi de produse, astfel încât e ușor să fie făcute cadou ! 

Îmi doresc și un parfum nou....sau poate două, însă nu aș știi să va spun exact care, deși am câteva pe lista. În ceea ce privește parfumurile, am câteva preferate, însă îmi place să explorez această zonă și tind mereu să cumpăr parfumuri pe baza ingredientelor și aștept să mă surprindă ! M-am cadorisit deja cu un parfum, însă aștept să îl primesc și o să vi-l prezint și vouă ! Însă sunt deschisă către noi arome...așa că toate parfumurile să vină la mine ! 

Lucrurile se schimbă puțin când vine vorba despre îngrijirea tenului pentru că știu exact ce îmi doresc ! Lista mea de dorințe e bine stabilită și îmi doresc să încerc cât mai multe produse coreene iar momentan pe listă se află măștile de față de la Missha și Pyunkang Yul Essence Toner ! 


Voi ce va doriti de 8 Martie ? Sau ce veti oferi de 8 Martie ?
Va astept cu drag comentariile ! 

You May Also Like

37 Comments

  1. Am incercat deja mastile astea de la Missha sunt geniale, o sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu abia aștept să îi dăruiesc mamei mele o floare. Ador să îi ofer flori, cu fiecare ocazie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am pus ochii pe cateva cosmetice si sper sa ajunga pana pe 8 Martie! Au un preț tare bun, iar calitatea lor este neasteptat de buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima data, îmi doresc și dăruiesc flori. Mi-ar plăcea un parfum nou, iar gelurile de duș par tare faine, sigur mi-ar plăcea să le testez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot spune ca îmi doresc ceva anume. Intru in concediu, deci îmi doresc doar sa vina data de 8 :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu imi doresc pantofi!! Sunt obsedata de pantofi! Dar nici la parfumuri sau farduri nu zic nu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pentru pantofi nu am o obsesie foarte mare...am altele in schimb 🙈

      Ștergere
  7. eu vreau o gradina mare, nu stiu daca reusesc sa am anul acesta dar se intrevede!

    RăspundețiȘtergere
  8. De 8 martie, eu îmi doresc doar sănătate. Atât. Și o prăjitură. Și niște măști faciale.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper sa primesti tot ceea ce iti doresti. Eu am inceput cu Guerlain Shalimar (e pe drum), si voi colinda magazinele in weekend. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce faine sunt recomandările tale, de Nature Box sunt tare curioasă. 😊

    RăspundețiȘtergere
  11. Aș vrea și eu să ăncerc produsele Nature Box

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Eu nu ma dau in vant dupa produsele naturale...pentru ca natural uneori inseamna iritant !

      Ștergere
  13. Imi doresc de 8 martie un parfum nou și o paletă nouă de farduri. Voi oferi multe flori si produse cosmetice și de ingrijire.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi doresc si eu cateva produse de beauty, dar stiu ca am destule, de aceea ma rezum poate la un ruj sau o paleta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am vazut si eu produsele de la Nature box si chiar sunt curioasa de ele, ma bucur ca ne-ai spus de ele. Referitor la mastile Missha, am incercat multe de la ei si le ador, sunt printre preferatele mele de la marcile coreene. Multumim frumos pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi-as dori multa liniste sufleteasca si sa pot reusi in ceea ce-mi propun. Ofer cosmetice, martisoare suflate cu aur si flori.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu mi-am facut singura cadou un parfum. Am cumparat cosmetice, carti, martisoare. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Suna tare bine produsele de la Nature's Box. Si eu mi-as dori un parfum nou..😍

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi am făcut o listă cu ce îmi doresc!
    Sper sa primesc ceea ce mi-am pus pe lista.
    Între timp, ma ocup și eu de cadouri pentru cele dragi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am si eu cateva palete de la Makeup Revolution achizitionate de la Notino si recunsoc ca sunt foarte incantata de culori si de rezistenta acestora pe pleoape.

    RăspundețiȘtergere
  21. Notino mereu vine in ajutorul nostru cu oferte faine de cadouri. Sunt curioasa si eu de produsele Nature Box.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu imi doresc o masa de machiaj si extrem de multe cosmetice. Cred ca imi voi face o bucurie singura de pe Notino ca sa profit si de reduceri

    RăspundețiȘtergere