Search

Haine de primavara de pe site-ul eles.ro

by - miercuri, martie 04, 2020

Cred că fiecare femeie are dulapurile ticsite de haine de tot felul, însă mereu nu avem cu ce să ne îmbrăcăm, nu-i așa ? Eu consider că o femeie nu are niciodată suficiente haine. În ceea ce mă privește cel puțin, îmi schimb gusturile uneori de la an la an. De aceea începutul fiecărui anotimp e marcat de cumpărături de haine noi ! Și văd că deseori cumpăr haine pe care acum câțiva ani nu le purtam, deci dovada faptului că gusturile se schimbă, prin urmare trebuie să se schimbe și garderoba ! 

De curând am început să vizitez tot mai multe magazine online, în căutarea noilor articole de îmbrăcăminte. Și mă bucur când descopăr site-uri noi, asadar am găsit haine frumoase de damă pe eles.roprin urmare vreau să va prezint și vouă câteva dintre preferințele mele de pe site ! 



Când vine vorba de fuste și de rochii, trebuie să recunosc că am multe haine din categoria asta. Însă de curând când am sortat hainele pe care le port și pe care nu le mai port, am sesizat că nu am nici o fustă plisată. Acum ceva timp am tot analizat modelul asta de fuste și nu eram sigură dacă îmi doresc una sau nu. Însă mi-a cam rămas gândul la fusta plisată și cum am văzut modelul de mai sus, am fost sigură că o vreau ! Este și varianta pe culoarea gri metalizat, însă eu prefer modelul pe negru. Îmi place pentru că e foarte feminină și foarte delicată. În plus o consider foarte versatilă și poate fii integrată atât într-o ținută elegantă cât și într-una mai casual ! Depinde evident de gusturile fiecăruia ! Dar în cazul meu...e sigur că anul acesta voi cumpăra o fustă plisată ! Se pretează de asemenea și pentru orice eveniment...aș purta această fustă atât la o plimbare seara, cât și la un restaurant sau la un eveniment mai important. Îmi place când găsesc haine versatile pe care le pot purta în diverse combinații și la diverse evenimente. Așa mă asigur că nu rămân uitate undeva în dulap.


Mi-ar plăcea și o rochie de seară, iar modelul de mai sus mi se pare superb ! Nu consider că o rochie de seară trebuie să fie neapărat încărcată, de aceea o rochie delicată mi se pare ideală ! Îmi place la nebunie culoarea iar materialul din care e confecționată îi conferă o delicatețe specială ! Chiar dacă aparent pare simplă, eu o consider sexy și elegantă în aceeași măsură. Asta datorită lungimii și a crăpăturilor de pe margini ! O rochie nu trebuie să fie vulgară niciodată, iar o rochie delicată care urmează fin liniile corpului e cea mai sexy rochie din punctul meu de vedere ! Deși materialul de mai sus mă duce cu gândul la vară, consider că e potrivită și pentru perioada mai rece pentru că ar fi foarte frumoasă cu o blăniță delicată care să o pună și mai mult în valoare.

Îmi plac tare mult articolele de îmbrăcăminte de pe site ! Au modele frumoase și în tendințe ! Iar prețurile sunt acceptabile și dacă vă tentează ceva, să știți că în perioada asta au și ceva reduceri, deci e momentul oportun pentru noi cumpărături ! Îmi place pentru că au o gama variată de îmbrăcăminte pentru toate gusturile și buzunarele. Au și accesorii frumoase și în această categorie am zărit câteva genți superbe, însă nu e de neglijat nici categoria de încălțăminte. La genți au reduceri de 30% și am pus ochii pe câteva modele mai deosebite pe care nu le-am prea întâlnit, așa că tentația e mare....mai ales având în vedere slăbiciunea pe care o am pentru genți.

Un lucru important în ceea ce privește politica site-ului e faptul că puteți returna articolele în termen de 14 zile, în cazul în care nu sunteți mulțumite de un produs sau nu e bună mărimea. Trebuie doar să completați un formular de retur și apoi veți fi contactate de site pentru a vă ajută să expediati produsele la curier.

Dacă aveți întrebări referitor la produse, la o comandă efectuată sau orice fel de nelămurire cei de la eles.ro, va stau la dispoziție de luni până vineri în intervalul orar 10:00 - 19:00 și îi puteți contacta pe adresa de mail office@eles.ro ! 

You May Also Like

16 Comments

  1. Rochita e simpatica, deși as prefera ceva ori scurt, ori lung.se termina cam brusc

    RăspundețiȘtergere
  2. E un mare plus faptul că poți returna produsul. Astfel, nu îmi mai e frică să comand, în ideea că nu se potrivesc numerele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult culorile pe care le-ai ales! Mai ales cea neagra, iti sta foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Am făcut o pasiune pentru fustele plisate. Sunt atât de versatile, cu siguranță o investitie buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am uitat si eu acum pe site-ul lor si deja am pus ochii pe o rochie rosie! Sper sa ajunga repede :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E prima data cand aud despre acest site, o sa arunc o privire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai facut doua alegeri foarte interesante! ma uit si eu pe site sa vad ce mi s-ar potrivi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am ajuns sa port rochii tot mai des, iarna vara, imi plac mult si sunt mereu in cautare de modele noi in culori vesele, tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoase alegerile tale,imi plac ambele tinute.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce rochite frumoase!! Se apropie primavara asa ca ar fi bine sa ne pregatim!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumoase sunt rochitele. Imi plac mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie imi place mult acea fusta plisata neagra. Chiar mi se pare adorabila

    RăspundețiȘtergere
  13. Am aruncat si eu acum o scurta privire pe site si deja am pus ochii pe cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vad ca au haine frumoase! Intru si eu sa vad!

    RăspundețiȘtergere
  15. Prima ținută îmi place foarte mult și mă reprezintă!Voi arunca și eu o privire pe site ca să văd ce mai găsesc pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am vazut si eu niste rochite frumoase pe site-ul lor.

    RăspundețiȘtergere