Search

Moda barbateasca / Ce haine sa oferi cadou unui barbat !

by - marți, martie 10, 2020

Când vine vorba de cadouri pentru bărbați, mereu sunt în pană de idei ! Nu știu de ce e atât de dificil să faci cadou unui bărbat ! Doar eu simt asta ? Soțul meu e pasionat de haine și parfumuri ! Ceasuri și alte bijuterii nu prea poartă, așa că mă axez pe categoriile care îi plac ! Însă când e vorba de ales haine, mă aflu iar în impas deoarece am impresia că moda din zilele de astăzi a prins o viteză cu care nu reușesc mereu să țin pasul ! În ceea ce privește hainele pentru femei, s-au păstrat standardele, doar că diferă modelele de haine să spun așa. Însă moda pentru bărbați a căpătat cu totul alt contur și de aceea alegerile devin mai grele ! 

De curând am găsit pe Felamo.com câteva articole foarte faine de îmbrăcăminte, așa că în acest articol vreau să va prezint câteva opțiuni pe care le iau în considerare pentru un viitor cadou ! 


La prima accesare a site-ului, mi s-a pus pata foarte tare pe un tricou retro pentru bărbați ! Apoi am analizat foarte mult cămășile din poză de mai sus și trebuie să recunosc că mi se par tare tentante și ba chiar le-aș purta și eu. Îmi plac tare mult cămășile fără guler. Materialul e un amestec de bumbac cu in, ceea ce înseamnă că e o cămașă foarte lejeră și se simte plăcut pe piele ! Iar din culorile de mai sus, cel mai mult îmi place verdele armată ! 


Și tricoul de mai sus mi-a atras atenția datorită design-ului 3D. Tricourile sunt articole oarecum uzuale iar diferența dintre ele o face originalitatea. De aceea îmi place mereu să mă orientez către tricouri mai aparte, care ies în evidență printr-un imprimeu mai deosebit. Aparent simplu, dar totuși aparte ! 

Dacă e să mă gândesc la articole de îmbrăcăminte în trend cu moda, însă în același timp practice, atunci cu siguranță aș alege să ofer cadou jacketa de mai sus ! O găsesc foarte chic, însă e și practică și versatilă, fiind ușor de integrat cam în orice ținută. Și culoarea îmi place tare mult, deși îmi face cu ochiul și nuanța de kaki al acestei jackete. Se găsește de asemenea și pe negru. 

Uneori mi se pare greu să aleg un articol de îmbrăcăminte pentru bărbați, însă deși moda s-a schimbat destul de mult, am impresia că se găsesc din ce în ce mai multe modele de haine pentru bărbați. Dacă știm exact ce vrem să cumpărăm, atunci alegerea e ușoară, însă dacă nu știm...riscăm să ne pierdem într-o multitudine de haine ! Una peste alta e bine că totuși avem o gama variată de articole. Singurul lucru care nu îmi place, în special la magazinele fizice...e faptul că am impresia că parcă toate vitrinele sunt trase la indigo și parcă toate hainele sunt la fel cu mici diferențe. De aceea navigatul prin magazinele online rămâne cea mai bună alegere pentru mine și în acest caz, pentru că mereu am găsit modele mai frumoase pe care nu le-am regăsit în magazinele fizice.

Voi ce cadouri oferiți unui bărbat ? Obișnuiți să oferiți haine ?

You May Also Like

12 Comments

  1. Da, ai dreptate moda pentru bărbați s-a schimbat foarte mult. Mi se pare ca devine din ce în ce mai feminina. Dar articolele propuse de tine sunt interesante. Mai ales cămășile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cumpar si haine, daca este ruda foarte apropiata, altfel, cel mult o cravata, sa zicem, dar de regula iau accesorii gen portmoneu, ori poate ceva pt casa, un set de cesti de portelan fin, in special daca e vb. despre o familie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, ai dreptate, arată foarte bine aceste haine bărbătești.
    Și eu cumpăr soțului, băieților, uneori chiar și fratelui sau prietenilor.
    Mi-ai dat o idee foarte bună cu recomandarea site-ului deoarece am 3 sărbătoriți în aceeași zi, aceeași luna: soțul, băiatul mare și nepoțelul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce interesante sunt propunerile tale. 🎁

    RăspundețiȘtergere
  5. Camasi, parfum, aparat de ras, cam aceste cadouri le-am oferit de-alungul timpului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Haine nu prea ofer. Doar soțului meu și asta mai rar, d3oarefe este foarte pretențios.

    RăspundețiȘtergere
  7. Barbatii merita si ei rasfatati cu haine frumoase si de calitate! Mersi pentru idei!

    RăspundețiȘtergere
  8. Haine mai rar ofer si atunci cand o fac ii cumpar doar sotului meu. Faina geaca aleasa de tine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu altii cum sunt, dar sotul meu este atat de pretentios la haine incat de multe ori evit sa-i fac surprize de genul. Poate ca pare incantat pe moment, dar nu le poarta si atunci prefer sa ma orientez catre un parfum, un ceas, curea, etc

    RăspundețiȘtergere
  10. I-am mai luat pulovere acum o pereche de blugi ar avea nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Elena-Cristina Alexandroaia14 martie 2020 la 07:15

    Si eu fac parte din acele persoane carora li se pare extrem de greu sa aleaga cadoul potrivit pentru barbati. Interesante hainutele gasite de tine pe site. Voi arunca si eu o privire.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tricoul3D chiar este wow! N-am vazut pana acum un astfel de model.

    RăspundețiȘtergere