Search

De ce sa porti extensii de par ?

by - vineri, aprilie 10, 2020

Acum mulți ani, prin anii 2000 când au apărut extensiile de păr, s-a făcut în jurul lor o întreagă isterie, însă a trecut rapid pentru că nu erau cele mai bune modele create din cauza atașării, care uneori era dificilă. Ei bine, anii au trecut iar extensiile de astăzi au tehnologii mult mai bune de prindere. Pe lângă asta s-au făcut multe îmbunătățiri în ceea ce privește extensiile de par, deoarece dacă în anii 2000 aveau un aspect destul de fals, astăzi găsim extensii care seamănă foarte mult cu părul natural, așadar riscul de a părea fake e mult mai mic.

Dar totuși....de ce să porți extensii de par ? Ei bine îți ofer câteva motive în rândurile de mai jos ! 

1. Pentru a încerca nuanțe noi

Ăsta e și principalul motiv pentru care aș purta și eu extensii. Îmi doresc de mult să îmi vopsesc părul ombre și apoi să experimentez tot felul de nuanțe, însă asta ar duce probabil la distrugerea părului. Pentru a evita asta și situația în care nuanța nu e pe placul meu, extensiile de păr pot fi soluția. Acestea ne permit să experimentăm cu ce nuanțe dorim și dacă nu suntem mulțumite de rezultate, pur și simplu le scoatem din par.

2. Pentru a adăuga volum

Din fericire la capitolul volum stau foarte bine, însă știu că sunt multe fete care duc lipsă de el. Iar din păcate produsele pentru păr care promit să adauge volum, de obicei au un efect foarte scurt care se menține maxim 1 zi. Însă extensiile pot fi soluția în acest caz și puteți jongla cu volumul dorit fără prea mult efort.

3. Pentru a ascunde o tunsoare nu tocmai reușită
Cred că fiecare a avut parte de o tunsoare nu tocmai ok...m-am confruntat și eu din păcate cu asta și a urmat o altă tunsoare care mi-a scurtat părul mai mult decât îmi doream. Extensiile pot fi de mare ajutor în acest sens, deoarece maschează o tunsoare nereușită și le puteți folosi până crește părul natural pentru a rezolva problema.


Extensiile coadă de cal îmi plac atât de mult, încât cu siguranță voi achiziționa una. Pentru că e aceea coadă de cal perfectă care nu îmi iasă mereu. În plus îmi plac pentru că nu sunt banale și se găsesc într-o varietate de culori. Mă bătea gândul să îmi nuanțez părul albastru, însă nu am avut curaj să fac asta pentru că părul meu momentan e sănătos și nu aș vrea să fac momentan experimente. De aceea extensiile mi-ar fi de mare folos pentru a face o mică schimbare. 


Și bretonul e o schimbare mare și în cazul meu de fiecare dată când mi-am făcut mi-a părut rău după câteva zile, deoarece uneori e dificil de aranjat și ajungeam să îl prind cu o agrafă. Dar pentru acele momente în care mi-aș dori breton, mi-ar plăcea să port o extensie de breton ! O multitudine de modele găsiți pe site-ul neer.ro.

Voi folosiți extensii ? Ce preferințe aveți ?

You May Also Like

12 Comments

  1. Nu am folosit pentru ca mereu m-am vopsit și m-am tuns cum am vrut eu. Stiu ca au un oarecare efect negativ asupra parului

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu folosesc extensii în prezent, dar la cât păr mi-a căzut în ultima vreme, mi-aș pune unele pentru volum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaai, am folosit acu vreo 6,7 ani. Le am purtat cam un an, vopsite, coafte s au ținut foarte bine. Cumpărate de la Chineji, dar erau asa de fine și moi.. Aproape de aspectul parului natural... Dar de atunci, nu am mai găsit decât dintr acelea sintetice. Acestea prezentate de tine cred ca sunt foarte bune,parca m as uita un pic pe site sa vad ce au.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu folosesc, cu toate ca ma tentează având în vedere ca ma confrunt cu căderea parului de ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu folosesc extensii, cred că mi-ar fi foarte greu. Admir însă tare mult pe cele care le poartă și arată foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat niciodata dar arata bine. Am o amica care poarte si chiar arata minunat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ar placea si mie o coada din aia de cal perfecta. Chiar sunt tentata tare sa imi cumpar una.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac extensiile si mi-as dori si eu unele. Cred ca as fi super incantata sa vad cum imi sta cu parul ceva mai lung si cu mai mult volum

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu siguranta, mi-ar placea si mie extensii in primul rand pentru a incerca noi coafuri si culori.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer nu ma vad sa port extensii de par, poate doar la un eveniment special.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu imi doresc extensii, insa nu stiu exact ce nuanta mi s-ar potrivi! Eventual sa cumpar unele de calitate si sa le vopsesc :-?

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru mai mult volum, as apela și eu la extensii de par.

    RăspundețiȘtergere