Search

O geanta si 3 tinute de primavara de la Bonprix !

by - joi, aprilie 23, 2020

În fiecare anotimp fac curățenie amănunțită în dulap și sortez hainele, pentru a scăpa de articolele pe care nu le mai port și a face loc noilor haine. Asta am făcut și în luna aprilie, iar dulapul așteaptă noi hăinuțe. Nu are mult de așteptat, pentru că mă asigur că îl alimentez mereu ! 

Ultimele articole din garderobă reprezintă o comandă pe site-ul bonprix. Cunoșteam acest site de mulți ani și în trecut am făcut mai multe comenzi la ei. Au haine foarte drăguțe și foarte des am cumpărat și articole basic pentru că au prețuri bune și materiale de calitate. De această dată, m-am axat pe imprimeuri cât mai drăguțe și am profitat de o zi cu soare pentru a face câteva poze afară. Nu știu după ce anume va ghidați voi când construiți o ținută, însă eu nu am multe reguli pe care le urmez. Regulile sunt făcute că să fie încălcate și de obicei aleg să îmbin hainele după cum îmi face plăcere ! Pentru că am cumpărat și o geantă, am decis să o integrez în cele 3 ținute, iar rezultatul îl puteți admira mai jos ! 



Deși am mai cumpărat de la bonprix, nu am cumpărat niciodată genți. Însă de data asta nu am putut să rezist tentației. Pe site au o mulțime de genți și ghiozdane, dar am ales o geantă cu animal print. În primul rând pentru că îmi place acest imprimeu și în al doilea rând pentru că geanta are o dimensiune medie, ceea ce e perfect pentru mine. Geanta e la fel de frumoasă că în poza și calitatea e foarte bună. E cusută foarte bine, atenția la detalii find desarvarsita. În plus se simte țeapănă și calitativă ! 




Continui tot cu animal print și rochia a fost dragoste la prima vedere. Forma ei inițială e precum în prima poză, e largă și are o lungime aproape până la genunchi. Îmi place și așa, însă îmi place și varianta cu curea în talie. Inițial când am probat rochia mi-a plăcut mai mult cu cureaua în talie, dar acum că mă uit la poze, arată tare bine și fără curea. Materialul e vaporos și foarte lejer și din fericire nu e deloc transparent. 


Și pantalonii îmi sunt foarte dragi și pentru că am în dulap mai mult pantaloni negri, sau jeans, am vrut să adaug și puțină culoare și sunt mulțumită de alegerea făcută. Nu știu cât se vede în poză, însă au și puțin sclipici discret. Materialul e foarte bun și elastic și se așează bine pe corp. Pe site sunt disponibili in mai multe culori, dar visiniul mi-a plăcut tare mult.


Tunica mi-a atras atenția datorită imprimeului și a faptului că e realizată din 100% bumbac. E o piesă vestimentară foarte faina și versatilă, fiind ușor de integrat in multe ținute. Culoarea e de asemenea foarte frumoasă și imprimeul e chiar deosebit. Albastru nu se numără printre culorile mele preferate, cel puțin nu nuanțele aprinse. Însă un albastru cuminte cum e și culoarea tunicii îmi place și consider că mi se potrivește.



Cămașă are un croi ușor oversize, care nu urmează întocmai linia corpului și e puțin lungă cel puțin pentru mine. Dar oricum eu bag tricourile și cămășile in pantaloni de obicei, deci lungimea nu e o problemă. Materialul e foarte vaporos și fin iar imprimeul adorabil m-a cucerit ! E o cămașă foarte feminină. O văd intregrata foarte bine și într-o ținută all black, așa fiind in centrul atenție prin prisma imprimeului.

Dacă vă tentează și pe voi produsele de la bonprix, să știți că oferă o reducere de 20 de lei la abonarea la newsletter. Mie îmi place site-ul pentru că au o gamă variată de produse, pentru toate gusturile și vârstele. Au atât piese basic, cât și piese mai deosebite. Calitatea hainelor de asemenea e foarte bună, nu am nimic de reproșat. 

Voi ați comandat de la bonprix ?
Care articol de îmbrăcăminte din acest articol vă place cel mai mult ?

You May Also Like

9 Comments

  1. Cămașa îmi place foarte mult, cred că mi-o cumpăr și eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am cateva comenzi pe bonprix, imi place tare mult ce ti-ai comandat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bonprix are lucruri pentru fiecare gust. Ai ales lucruri drăguțe, le-ai combinat bine și ți se potrivesc. Poartă-le su mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place foarte mult gentuța! E superbă! Și eu sunt prietenă cu hăinuțele BonPrix! Au produse de calitate, la prețuri foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaaai. Cat de drăguță este gentuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai mult imi place prima tinuta, iar gentuta e absolut divina. Am si eu ceva asemanator si o ador.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu comand de cateva ori pe an de la ei. Imi plac tare pantalonii tai, iar camasa e super. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar daca nu am la inima animal printul, gentuta e superba!! Si rochita in ton cu ea! Cate alegeri minunate! 😍😍 Astept si eu o comanda de pe Bonprix.

    RăspundețiȘtergere
  9. Desi in mod normal nu prea imi plac produsele cu animal print trebuie sa recunosc ca aceasta geanta e chiar draguta si se poate asorta usor.

    RăspundețiȘtergere