Search

Cerceii: cele mai versatile podoabe

by - joi, iunie 25, 2020

Cerceii sunt printre cele mai versatile si iubite bijuterii, inca din cele mai vechi timpuri. La fel cum avem organizata garderoba, tot asa ne organizam si cutia de bijuterii. Exista articole de baza si clasice, articole pe care le putem folosi in multe ocazii diferite pentru a construi stilul nostru unic si personal. Acelasi lucru se poate spune si despre cercei, bijuterii atemporale ce pot fi purtate in orice situatie. In plus, cerceii sunt simbol al feminitatii. Si totusi, daca sunteti in cautarea de idei si nu stiti ce tip de cercei sa alegeti, urmati sfaturile noastre simple, dar eficiente.

Primii cercei folositi ca ornament sunt foarte vechi: se crede ca dateaza inca din epoca bronzului. De atunci, multe civilizatii din intreaga lume au inceput sa vada aceste bijoux ca ornamente pretioase si simboluri ale bogatiei si frumusetii. Pentru cele mai vechi popoare erau simboluri importante si din acest motiv erau preferati cerceii stralucitori. Nu doar doamnele si domnisoarele ii purtau, dar in trecut cerceii erau adesea bijuterii pentru barbati. In Renastere, moda spunea ca cerceii ar trebui sa fie sobri si discreti, deoarece erau legati de frumusetea gratioasa si delicata. 


Cerceii, fie ca sunt cercei argint sau din alt metal pretios, sunt un cadou perfect, si, daca sunt oferiti de un barbat, nu implica un angajament sentimental profund, ca in cazul unui inel. Din acest motiv, sunt acele bijuterii perfecte pentru a le oferi la o zi de nastere, o absolvire si orice ocazie speciala pentru o doamna sau domnisoara. Va recomandam cercei de argint de la Ioana Preda, pe care nicio femeie nu ii va refuza. Sunt eleganti, delicati, simpli sau cu pietre, si prietenosi cu orice buget. In plus, Ioana Preda creeaza bijuterii unice, total diferite de ceea ce veti gasi pe piata.

 

Cand alegeti cerceii, ganditi-va cu atentie la persoana care va primi cadoul, la aspectul sau, caracterul sau si stilul sau de viata - acest lucru va va ajuta sa alegeti dintre numeroasele tipuri de cercei de la Ioana Preda. Fiecare bijuterie comunica putin din personalitatea purtatorului. Din acest motiv este important sa cunoastem bine gusturile persoanei careia ii oferim darurile.

 

Alegeti bijuterii de calitate de la Ioana Preda, pentru ca acestea isi vor pastra rezistenta, stralucirea si caracteristicile pentru mai mult timp.

 

 


You May Also Like

0 Comments