Search

Epilarea definitiva este mai usoara ca oricand

by - duminică, iunie 28, 2020

Ceara si aparatul de ras sunt deja de domeniul trecutului pentru o femeie moderna. Acum este in trend sa apelezi la epilare definitiva laser. Desigur, multe dintre noi inca nu sunt sigure de ceea ce inseamna exact acest tip de procedura. Din contra, lipsa de informatie ne facem sa nu luam in considerare acest tip de epilare. Ei bine, nu este asa! Daca apelezi la serviciile clinicii Yiara, vei avea parte de cel mai bun tratament de epilare definitiva dioda. Clinica Yiara este una din cele mai bune din capitala, oferind o gama larga de tratamente dermato-cosmetice si estetice, printre care si serviciul de epilare definitiva cu laser. Este folosit tratamentul cu Elysion Pro, eficient si sigur pentru a indeparta parul nedorit nu numai de pe picioare, ci de pe toate partile corpului.

 

In timpul tratamentului cu Elysion Pro, energia fasciculului laser al diodei patrunde in piele, incalzind radacina parului si distrugand-o permanent. Elysion Pro indeparteaza parul cel mai fin si rezidual datorita lungimilor de unda care sunt adaptate nevoilor unice ale pielii fiecarei femei in parte. La final pielea va ramane neteda si fina la atingere.

 

Cu noul laser Elysion vei avea nevoie de mai putine tratamente decat in cazul tratamentului cu laser intens (IPL), deoarece poate furniza energie mai mare in folicul datorita tehnologiei sale inovatoare de racire a pielii. Exista trei etape de crestere a parului si, in acelasi timp, doar 30% din firele de par sunt vizibile pe suprafata pielii, restul fiind in stare latenta.

 

Laserul poate trata doar firele de par care sunt in faza de crestere sau vizibile pe suprafata pielii, ca urmare sunt necesare mai multe tratamente pentru eliminarea parului din piele. Cu puterea Elysion, majoritatea persoanelor necesita aproximativ 6-8 sedinte in comparatie cu alte lasere care necesita poate si 12 sedinte sau in unele cazuri chiar mai mult. Astfel, vei economisi si mai mult, datorita rezultatelor extraordinare ale laserului Elysion.

 

Este dureros?

Elysion are doua moduri de operare. Modul static ofera impulsuri unice de energie si are o senzatie de disconfort minima. Modul dinamic ofera tratament nedureros si este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Specialisitii Yiara vor personaliza tratamentul pentru fiecare persoana in parte pentru a asigura rezultate si confort maxim.

 


You May Also Like

0 Comments