Search

Noi seturi comode de la Femme Luxe

by - joi, iulie 02, 2020

Noi seturi comode de la Femme Luxe


In garderoba mea si-au facut loc haine noi, care au ajuns la mine de ceva timp, insa au fost niste zile destul de pline, astfel incat nu am reusit sa ma mobilizez sa scriu articolul, desi pozele le aveam pregatite. Acum ceva timp coletele de la Femme Luxe ajungeau in aproximativ 2 saptamani. Insa ultimele 3 comenzi au ajuns in 5 zile, deci e foarte bine ! Mereu sunt nerabdatoare cand astept un colet, deci un timp de livrare scurt e binevenit ! 

De aceasta data m-am invartit ceva pe site si pana la urma am ramas la doua seturi care mi-au placut atat de mult, incat le-am adaugat in cos in doua culori diferite. Nu stiu daca vi se intampla si voua sau nu, insa cand imi place ceva foarte mult, il vreau si pe alte culori. 


Dupa cum probabil o sa va dati seama, m-am fastacit prin categoria Loungewear Red Sets si primul produs care mi-a sarit in ochi e setul din poza de mai sus. Am pus poza asta pe Facebook si am primit multe mesaje in care mi-ati spus ca imi sta bine in rosu ! Ei bine, va multumesc mult ! Imi place si mie tare mult culoarea. Doar ca nuanta setului nu e tocmai rosie, e mai degraba un caramiziu, care pare rosu in soare.


Cand am facut pozele, mi-am dat seama ca soarele denatureaza putin culorile, asadar culoarea cea mai apropiata de realitate e precum in poza de mai sus. E un set care imi e tare drag si din fericire nu e deloc transparent. Materialul e foarte fin si delicat si e ideal pentru perioada asta. 


Evident, tot in categoria Longewear , am zarit acelasi set precum cel rosu, doar ca in nuanta untului. Am simtit eu ca imi va placea acest set si l-am vrut neaparat si in aceasta culoare. Modelul pe rosu nu e deloc transparent, insa prin acesta se vede putin prin material. Am facut si o poza cu spatele, insa in bataia puternica a soarelui se zareste putin prin material si nu m-am simtit confortabil sa pun poza. Probabil o sa port pantalonii cu un top mai lung, pentru ca imi place tare mult cum se simte materialul pe piele.


In ultima perioada au inceput sa imi placa tot mai mult hainele gri, asa ca am ales si setul de mai sus din categoria Grey Longwear Sets. Imi place in primul rand pentru ca e un set relativ lejer, pantalonii nu sunt mulati pe corp. Daca erau foarte stramti, genul colant, as considera ca in combinatie cu topul scurt ar arata cam vulgar si nu cred ca l-as fi purtat. Dar imi place cum sunt croiti, imi place cum se aseaza pe mine si sunt foarte confortabili. Partea buna e ca au si buzunare ! Ador pantalonii fara buzunare. Cand lipsesc, parca ma simt ciudat, desi nu merg pe drum cu mainile in buzunare :D . 


Toata comanda mea a fost facuta din categoria Two Piece Sets si dupa cum va puteti da seama din poza, setul pe gri l-am luat si pe verde deschis. De ce ? Pentru ca mi-a placut setul si mi-a placut si culoarea verde si modelul pe gri. Si pentru ca nu am reusit sa ma decid, le-am luat pe amandoua fara sa stau prea mult pe ganduri.


Am facut si o poza din lateral ca sa vedeti cum se aseaza si la spate pantalonii si de ce consider ca nu e un set absolut deloc vulgar. Daca erau foarte mulati, probabil evitam sa ii port in combinatie cu topul. Am mereu impresia ca spun ca nu am "aia" si "aia", desi dulapul plange uneori...insa va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu am nici un articol de imbracaminte in nuanta asta de verde. :D

Una peste alta, sunt din nou multumita de comanda ! Atat de calitatea hainelor cat si de timpul scurt in care a ajuns coletul la mine. Hainele din aceasta comanda sunt toate marimea S si mi se potrivesc foarte bine ! Tind sa raman fidela site-urilor a caror marimi la haine corespund. Cred ca de vreo doua ori mi s-a intamplat sa nu imi vina hainele, insa doar la rochii unde imi veneau cam mari in partea de sus, eu fiind destul de ingusta in umeri.

Voi ce haine v-ati mai cumparat ?





You May Also Like

10 Comments

  1. Eu mi-am cumpărat multe tricouri și pantaloni scurți. Foarte faine sunt seturile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place mult setul verde deschis! Arată super pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place mult setul rosu! Tare frumoase articole ai ales, să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce seturi frumoase ți-ai ales, îmi place mult cum se așază pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac seturile, cred ca pe primul l-am comandat și eu, îl astept

    RăspundețiȘtergere
  6. Se "simte" de la mine cât sunt de comode costumele pe care le-ai ale. :)
    Îmi place mult cel vișiniu, ar trebui să caut și eu unul pe Femmeluxe

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mult imi plac seturile ce le-ai luat! Iti sta foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte faine seturile. Am si eu doua de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte faine seturile. Eu mi-am tot luat fuste si tricouri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti vine bine hainele alese. Pe mine nu ma prind bine pantalonii cu talie inalta. Am si eu cateva costumase de la ei superbe

    RăspundețiȘtergere