Search

Review emulsie reparatoare Avène Cicalfate

by - sâmbătă, iulie 11, 2020

Review emulsie reparatoare Avène Cicalfate


Pe notino dau comenzi de multi ani, inca de pe vremea cand se numea aoro. Ii prefer pentru ca gasesc o gama variata de produse si in plus au mereu oferte tentante, reduceri si cadouri la comenzi. In aceasta perioada au oferte tentante de Black Friday si ofera 20% reducere la brandurile selectate, din categoriile de parfumuri, ingrijirea tenului si a corpului, makeu-up, ingrijirea parului si produse cosmetice electrice. Evident, am profitat si eu de reduceri si am plasat o comanda de cateva produse pe care doream sa le incerc. 

In acest articol vreau sa va scriu despre o crema de la Avène pe care am tot recumparat-o de-a lungul timpului, nu imi lipseste niciodata din casa, dar nu a ajuns niciodata intr-un articol pe blog, asa ca astazi va scriu despre ea.  Este vorba despre crema Avène Cicalfate, emulsie reparatoare.


Are in compozitie cateva ingrediente cheie care ajuta la calmarea iritatiilor si a rosetii pielii : cupru, zinc,  si apa termala Avène. Apa termala este bogata in siliciu si are proprietati anti-iritante. Cuprul de asemenea are proprietati antibacteriene si reconstructive care stimuleaza regenerarea celulara. Zincul este de asemenea un ingredient important care ajuta la vindecarea pielii.

Daca aveti copii, e o crema buna de tinut in casa pentru a trata iritatiile cauzate de scutec. E o crema fara ingrediente iritante, asadar poate fi folosita si pe pielea sensibila a copiilor.


Cum folosesc eu crema : 

- in primul rand imi e utila in orice fel de iritatii. Foarte des o folosesc si iarna cand mainile mi se usuca uneori atat de tare, incat se irita. Am mai avut parte si de diferite iritatii din cauza unor produse destul de puternice pentru ca nu am purtat manusi cand le-am folosit. Aplic crema pe pielea curata si uscata si procesul de vindecare si regenerare e mult mai rapid.

- mi s-a mai intamplat uneori sa ma ard in timp ce gateam, asa ca am avut mereu crema la indemana si mi-a fost de mare ajutor.

- e foarte utila si pentru a calma iritatiile in urma epilarii. Pe corp nu am aplicat-o, insa o folosesc deasupra buzei superioare de fiecare data dupa ce indepartez puful cu benzi de ceara. Zona e sensibila si crema calmeaza pielea, reducand riscul de iritatii.

- desi folosesc spf , s-a mai intamplat sa am ici colo cate o arsura din neatentie. Crema Cicalfate calmeaza pielea si o ajuta sa se regenereze. Se poate folosi pe orice parte a corpului.

- folosesc crema si pe ten, insa nu in fiecare zi. Doar atunci cand folosesc un exfoliant mai puternic, sau folosesc acizi mai des, ceea ce poate duce la afectarea barierei naturale de protectie a pielii. Si atunci fac un pas inapoi si aplic Avène Cicalfate pentru a ajuta pielea sa se regenereze. Nu e o crema pe care sa o folosim in fiecare seara, dar la nevoie e foarte utila. Daca folositi de exemplu masca AHA30% + BHA 2% , e recomandat sa aplicati dupa o crema regeneratoare.

In rest o folosesc pentru orice julituri, zgarieturi sau iritatii ale pielii. E genul de produs care nu imi lipseste din casa, iar daca aveti copii e cu atat mai mult utila.


Crema are o textura foarte fina si lejera. Se absoarbe rapid in piele, nu lasa pelicula grasa sau lipicioasa.  In functie de nevoi, crema poate fi aplicata o data sau de doua ori pe zi, pe zona afectata. 

Ati folosit crema Avène Cicalfate ? Va astept cu drag parerea despre produs !


You May Also Like

8 Comments

  1. Nu am folosit aceasta crema de la Avene, dar folosesc una pentru hidratare care imi place foarte mult. Sunt geniale produsele Avene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit acest produs si daca ma gandesc bine, cred ca am o astfel de crema prin casa. O sa caut si o sa fiu mai atenta la julituri, zgarieturi si altele asemenea. Merci de pont! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, îmi place că o pot folosi atât pentru bebe, cât și pentru mine! Mă voi uita după ea neapărat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am produse Avene, si sunt mai mult decat incantata de ele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit aceasta crema si in general nimic de la Avene. Acum e pe drum spre mine apa termala de la ei, chiar o astept cu nerabdare si as vrea sa mai incerc si alte produse de la acest brand

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai auzit lucruri bune despre aceste produse, dar nu le-am folosit niciodata. Totusi, o sa tin minte si o sa le cumpar, daca va fi nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, pare buna la o multime de lucruri. Clar mi-o cumpar si eu, mai ales ca mereu am zgarieturi si arsuri noi.:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Folosesc destul de putine produse Avene și nu știam ca aceasta crema poate fi folosită pentru atât de multe lucruri

    RăspundețiȘtergere