Search

Review sampon si masca de par Ziaja cu proteine din lapte de capra

by - duminică, iulie 05, 2020

Review sampon si masca de par Ziaja cu proteine din lapte de capra


De-a lungul timpului am folosit si schimbat o sumedenie de produse pentru ingrijirea parului. E posibil sa fac la fel si de acum incolo, deoarece curiozitatea de a incerca noi si noi produse e mare. Despre majoritatea produselor pe care le folosesc nu apuc sa scriu mereu pe blog. Insa de aceasta data, am decis sa acord un articol special gamei cu proteine din lapte de capra de la Ziaja. Am mai exact samponul si masca de par.


Gama cu proteine din lapte de capra cuprinde atat produse pentru ingrijirea parului, cat si pentru ingrijirea corpului. Ambalajele sunt destul de simple, nimic iesit din comun. Insa personal nu pun accent pe acest aspect, continutul fiind cel care conteaza.

Pretul produselor e de asemenea foarte mic, in general la toate produsele Ziaja. Am mai cumparat cateva produse de la acest brand printre care o crema hidratanta si laudatul lapte autobronzant, despre care urmeaza sa va scriu intr-un alt articol.

Sampon Ziaja cu proteine din lapte de capra : 

Are un gramaj de 400 ml, si este imbogatit cu keratina si proteine din lapte de capra. Este destinat in principal parului uscat si deteriorat. In general un astfel de par are nevoie de mai multa hidratare oferita de proteinele din produse. 

Eu am un par des, cu firul de par gros, asadar caut mereu produse care sa curete eficient podoaba capilara, insa fara sa o agreseze. Sunt atenta in principal ca sampoanele sa nu imi agraveze foliculita, care in general apare cand scalpului nu ii e pe plac un produs, exceptand cauzele interne precum stresul, care mie personal imi cauzeaza foliculita.

Din fericire, samponul e foarte bland, insa in acelasi timp curata delicat parul. Desi nu are si balsam in compozitie, simt samponul foarte matasos si imi pot trece mainile prin par, asadar nu il incurca deloc. Nu imi afecteaza nci scalpul, curata delicat si eficient in acelasi timp.

Masca de par Ziaja cu proteine din lapte de capra : 

Are o consistenta cremoasa si e dedicata parului deteriorat, uscat si lipsit de stralucire. Producatorul o recomanda in special si persoanelor care folosesc placa de par sau alta sursa de caldura pentru a aranja parul.

Daca varfurile parului sunt despicate, nu le mai salveaza nimic si e necesar sa fie tunse cel putin la 3 luni. Insa cu ajutorul produselor potrivite putem sa prevenim despicarea si uscarea varfurilor. Masca cu proteine din lapte de capra este intr-adevar foarte hidratanta. O las sa actioneze cam 15-20 de minute si apoi o clatesc. Lasa parul moale si catifelat. Daca urmati metoda Curly Girl, aceasta masca e potrivita din punct de vedere a ingredientelor.


Ambele produse miros foarte bine din punctul meu de vedere si e mirosul specific intregii game de produse cu proteine din lapte de capra. Mirosul persista in par destul de mult, ceea ce ma incanta. Sunt produse accesibile si ma bucur de fiecare data cand gasesc produse ieftine si de calitate. Parul meu e de asemenea incantat, deoarece folosite impreuna imi  simt podoaba calipara curata si hidratata. In plus parul are si un luciu frumos, se simte si se vede mai hidratat. Asta in conditiile in care aproapde dupa fiecare spalare uscatorul de par si peria electrica pentru indreptarea parului, asadar caut mereu produse care sa imi hidrateze parul cat mai mult.

Unde gasesti produsele Ziaja ?

- Produsele se gasesc pe Notino , Emag si Vegis. Pe toate site-urile au preturi accesibile, insa deseori atentia mea se indreapta catre site-ul Vegis, deoarece au frecvent pe site, oferte Ziaja 1+1 gratis. Momentan au 46 de oferte 1+1 gratis, asadar daca aveti pe lista de dorinte, produse Ziaja, aveti sansa sa le gasiti oferte faine pe site.

Tu ai folosit produse Ziaja ? Care sunt preferatele tale ?

You May Also Like

1 Comments

  1. Produsele Ziaja au un pret super accesibil si am fost uimita de ce am testat de la acest brand. Produse foarte bune! Vreau sa incerc si gama aceasta cu lapte de capra.😍😍😍

    RăspundețiȘtergere