Search

Cele mai dorite rujuri !

by - duminică, septembrie 20, 2020

Cele mai dorite rujuri ! 





Notino are o campanie dedicata brandului si prin intermediul acestei campanii ne provoaca sa spunem care sunt cele mai dorite produse. Pentru ca da...avem la dispozitie o gama atat de larga de produse cosmetice si tot atatea tentatii la tot pasul. Tuturor ni s-a intamplat sa vedem un produs la cineva si apoi sa ni-l dorim, nu-i asa ? Fie ca e vorba de rujul colegei de la munca, sau de parfumul colegei de liceu.

Imi place aceasta campanie pentru ca ne provoaca sa ne gandim la lucrurile pe care ni le-am dorit si pe care le-am cumparat in cele din urma, sau urmeaza sa le cumparam. In ceea ce ma priveste tentatiile cele mai mari vin din timpul liceului. Atunci am inceput sa experimentez mai mult pe partea de machiaj si mereu tanjeam la cosmeticele colegelor. Insa pe atunci posibilitatile nu erau atat de mari si mergeam impreuna cu alte prietene in magazine, testam si admiram cosmetice. 


In ceea ce priveste produsele de machiaj, slabiciunea mea au fost mereu rujurile. In continuare e unul din cel mai dorit si ravnit produse de machiaj. Insa nu orice ruj. Mereu mi-am dorit in colectie rujul Yves Saint Laurent Rouge pur Couture. Tin minte ca am vazut acest ruj in colectia unei colege de munca si de atunci mi-a ramas gandul la el. Il avea in nuanta Red Dominance, o nuanta atat de perfecta de rosu ! Pe langa nuanta nu am putut trece cu vederea nici ambalajul luxos si cu foarte mult bun gust. E un ruj pe care orice femeie pasionata de machiaj ar trebui sa il aibe in colectie. Si mereu mi-am dorit ca rujurile rosii din colectie sa fie cele mai deosebite. 


Si in momentul de fata, am cateva produse pe care mi le doresc si mi-am indreptat atentia catre cosmeticele Bobbi Brown , pentru ca e un brand pe care nu l-am explorat foarte mult. Iluminatorul si bronzerul de la acest brand sunt absolut superbe si pentru ca mi-au captat atentia, vreau sa incerc si alte produse de la ei. Urmaresc cateva persoane pe YouTube care folosesc destul de mult aceste produse si da...chiar am ramas cucerita. Mi-a ramas gandul in special la rujul Bobbi Brown Crushed Liquid Lip, care e disponibil in 14 nuante, una mai frumoasa decat alta. Primul instinct e sa pun in cos o nuanta de rosu bineinteles, dar mi-a ramas gandul la nuanta Juicy Date, un nude foarte frumos si deosebit. 


Din fericire, Notino e un site foarte versatil care ne pune la dispozitie o gama larga de produse. Asadar, fie ca iti doresti un produs de la un brand de lux, sau de la un brand mai accesibil, pe site ai la dispozitie multe alegeri si tentatii. Tocmai din acest motiv este si va ramane unul dintre magazinele mele preferate si e site-ul pe care fac cel mai des comenzi...pentru ca au de toate si au mai mereu reduceri ! 

Te invit sa raspunzi si tu acestei campanii si sa imi spui in comentarii care e cel mai dorit produs ? 





You May Also Like

5 Comments

  1. Mmm... Sinceră să fiu, e grea întrebarea. Sunt mai multe produse pe care mi le doresc cu ardoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc si eu cateva produse Bobbi Brown si Tarte. Notino are oferte faine.

    RăspundețiȘtergere
  3. De la Tarte mi-as dori si eu o paleta. Ce sa mai zic, Notino este un site cu de toate si mi-as dori sa-mi iau destul de multe produse de la ei. Aseara am dat o comanda si tot am impresia ca nu am bifat toate produsele pe care le aveam pe lista

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea si eu ceva rujuri. O sa ma uit pe site sa vad ce nuante gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar le dorim pe toate! am o groaza si am hotarat sa le consum pe cele desfacute! nu ca nu vreau si nuante noi :)

    RăspundețiȘtergere