Search

Idei de cadouri de Craciun de pe Notino

by - luni, decembrie 07, 2020

 


Sarbatoarea cea mai iubita din an se apropie cu pasi repezi si in aceasta perioada, toata lumea are un tel comun : gasirea celor mai potrivite cadouri de Craciun pentru cei dragi. Notino e site-ul pe care ma bazez atat pentru cumparaturi personale cat si pentru cadouri, pentru ca au o gama variata de produse, de la produse cosmetice, produse de machiaj, la parfumuri si diferite aparate de coafat. 

Site-ul e foarte bine organizat in aceasta perioada si e usor sa navigati printre produse, deoarece cadourile sunt aranjate pe categorii. Daca doriti sa oferiti cadou un parfum, dar nu stiti ce sa alegeti, Notino va pune la dispozitie topuri ale celor mai iubite parfumuri si cu siguranta asta va poate usura alegerea. 

Produsele de ingrijire sunt de asemenea cadouri foarte apreciate si utile si in mare parte spre aceasta categorie de produse ma indrept atunci cand vine vorba de cadouri.

Idei de cadouri de Craciun de pe Notino


De cele mai multe ori aleg brandul Bioderma pentru ca e un brand in care am incredere si a carui produse le folosesc si eu cu mare drag, asadar sunt convinsa ca ofer un cadou de calitate. Au o gama variata de produse care cuprinde atat produse pentru ingrijirea tenului, cat si produse pentru ingrijirea corpului. 

Produsele Bioderma au deja un renume sunt produse de calitate si foarte apreciate. De fiecare data cand am ales sa ofer cadou produse ale brandului, nu am dat niciodata gres. Sper sa va inspire si pe voi si sa va usureze alegerea cadoului perfect. 

O apa micelara, o crema de fata sau o crema de corp, reprezinta un cadou apreciat si foarte util. Toata lumea foloseste astfel de produse, iar produsele Bioderma sunt extrem de apreciate. Printre cele mai cumparate produse de mine se numara apa micelara si produsele din gama Atoderm. Tot anul asta am descoperit si noul produs Bioderma Cover Touch, un spf colorat cu o acoperire mare, de care m-am indragostit instantaneu.


Pentru ca ne aflam in anotimpul rece, folosim creme de maini cu mai mult spor, asadar va recomand sa aveti asta in vedere pentru cadourile de Craciun. Iar anul acesta mai mult ca oricand din cauza dezinfectantelor pe care le folosim constant, pielea mainilor are de suferit. Asadar, fie ca alegi sa oferi un astfel de produs unei femei sau unui barbat, cu siguranta o sa fie un cadou foarte util si apreciat. 

Pe langa utilizarea dezinfectantelor, mainile la fel ca si tenul sunt expuse frigului mai mult iar riscul de dermatite creste in aceasta perioada. Insa o crema de maini hidratanta poate tine aceasta afectiune departe.


Dupa cum v-ati dat seama, in principal recomandarile mele de cadouri se invart in jurul produselor dermatocosmetice pentru ca sunt produse utile si folosite de aproape toata lumea. Bineinteles depinde cui alegeti sa oferiti cadoul, insa cu siguranta pe Notino veti gasi tot ce aveti nevoie. Am vazut si cateva seturi foarte frumoase in haine de sarbatoare si va las pe voi sa le descoperiti. 

Gasiti de asemenea si o gama variata de produse de machiaj si de parfumuri. Eu aleg sa ofer cadou parfum, persoanelor foarte apropiate carora le cunosc gusturile si stiu ce parfumuri folosesc si ce isi doresc. Asa stiu sigur ca nu dau greu ! Iar un parfum e un cadou deosebit si elegant ! 

You May Also Like

0 Comments