Search

Modele de seturi de pensule machiaj ieftine si calitative

by - sâmbătă, noiembrie 21, 2020


 

Consider ca pensulele de machiaj sunt foarte importante si o pensula de machiaj de calitate poate face diferenta intre un machiaj reusit si unul nereusit. Nu ma machiez foarte des, insa atunci cand o fac, vreau ca machiajul sa arate impecabil in special machiajul tenului. Am intalnit multe pensule mai putin calitative care lasau dungi pe fata sau care pierdeau fire la spalare si dupa cateva utilizari deveneau inutile. Nu obisnuiesc sa aplic fondul de ten cu degetele, am mai multa dexteritate cu pensulele de machiaj. Nici fan Beauty Blender nu sunt pentru ca mi se pare destul de dificil de curatat. Iar daca nu e 100% curat tenul meu acneic reactioneaza destul de rapid. 

De-a lungul anilor am cumparat multe seturi de pensule de machiaj ieftine, sau mai scumpe, insa preferatele mele sunt cateva seturi cumparate de pe site-ul pensulemachiaj.ro pe care desi le am de mult timp si au trecut prin multe spalari, inca sunt impecabile. Preturile de asemenea sunt foarte accesibile si sunt des reduceri, asadar sunt si budget friendly. Am mai facut de curand o comanda pe site, mai am cateva seturi in whislist si vreau sa va prezint si voua modele de seturi de pensule ieftine si calitative, care sunt inca disponibile pe site. 

Modele de seturi de pensule machiaj ieftine si calitative


Setul de mai sus este format din 8 pensule de machiaj care au maner din bambus si sunt foarte practice si usor de manevrat datorita formei ergonomice. Pensulele sunt construite atat din fire naturale, cat si din fibre sintetice, fiind ideala pentru a intinde pudrele, cremele si cosmeticele lichide in straturi uniforme si netede. 
Setul contine o pensula pentru fond de ten, o pensula pentru iluminator, una pentru blush, o pensula pentru contouring si 4 pensule pentru fardul de pleoape. E un set ideal daca nu te machiajezi foarte mult, deoarece contine strictul necesar pentru un machiaj. Pensulele vin impreuna cu o gentuta pentru transport si depozitare si un suport tip pahar. La achizitia setului, primiti cadou o trusa de farduri.


Modelul de mai sus contine 14 pensule in varianta travel size si vine impreuna cu o borseta iar la achizitia setului primiti cadou o trusa de farduri. Contine pensule atat pentru ten cat si pentru ochi si e suficienta pentru un machiaj complet. Dimensiunea compacta o face ideala de purtat in geanta, de luat in calatorii si bineinteles se pot folosi si acasa. Pensulele travel-size nu sunt doar utile, insa sunt si dragute. Am si eu cateva seturi si le iau mereu in calatorii, insa bineinteles le folosesc si acasa. De asemenea imi plac astfel de seturi care vin impreuna cu o borseta, utila atat in calatorii cat si pentru depozitarea pensulelor.


Setul de 6 pensule profesionale de machiaj din colectia Mermaid Rose Gold Collection are un design atat de frumos, incat e greu sa il trec cu vederea. Setul contine o pensula pentru pudra, o pensula pentru fardul de obraz, o pensula pentru blending, o pensula pentru iluminator, o pensula pentru fardul de pleoape si o pensula unghiulara pentru sprancene. Pentru o persoana ca mine care nu pune mare accent pe machiajul ochilor, un astfel de set e de asemenea eficient. Si da, recunosc...imi place sa am in colectie si pensule cu un design mai deosebit ! 

Unul dintre cele mai folosite seturi de pensule de machiaj de mine, e setul format din 8 pensule profesionale pentru contouring. Setul contine o pensula de fond de ten, o pensula de pudra, o pensula pentru contur, o pensula pentru blush si 4 pensule pentru aplicarea fardului de ochi. Pensula pentru contur e foarte buna si pentru ce e destinata, insa o folosesc cu succes si pentru aplicare fondului de ten. Pensulele sunt fabricate dintr-un mix de fibre naturale si sintetice si sunt foarte usor de manevrat, facilitand aplicarea. 


Preturile seturilor de pensule e foarte accesibil, cele mai mici preturi incepand de la 14,99 lei iar pe site-ul pensulemachiaj.ro gasiti o gama variata pentru fiecare gust si necesitate bineinteles. Pe site gasiti sunt disponibile de asemenea si produse de machiaj si au chiar o gama foarte variata. Mai gasiti de asemenea si diverse accesorii de machiaj, pe care va invit sa le descoperiti ! 

You May Also Like

0 Comments