Search

Review produse Geek&Gorgeous : Vitamina C serum, HA5 Rich, aPAD, Cheer Up

by - sâmbătă, noiembrie 14, 2020

Despre produsele Geek&Gorgeous, am mai scris pe blog si pe Instagram, insa pentru ca folosesc produsele de cateva luni bune, m-am gandit sa scriu un articol in care sa cuprind experienta mea cu produsele, parerea mea si bineinteles rezultatele obtinute. 



Conceptul Geek&Gorgeous, a parut datorita lui Judith Rácz creatoarea produselor ! A avut probleme cu acneea, ceea ce a facut-o sa acumuleze cat mai multe informatii despre skincare si in 2010 a lansat site-ul kremmania.hu, blog menit sa informeze, sa educe si sa ajute la alegerea produselor cosmetice ! Datorita acestui blog, a inceput o colaborare cu brandul Helia-D si astazi de bucuram de produsele Geek&Gorgeous ! 

Faptul ca produsele sunt conceptul unei persoane care a suferit de acnee, daca ai un ten care se confrunta cu aceasta problema, te astepti ca produsele sa se ridice la nivelul asteptarilor din punct de vedere al texturii si a eficientei. Pentru ca da, textura e un aspect extrem de important. Faptul ca avem acces la inca un brand care se ne ofera produse axate pe un singur ingredient, consider ca e un lucru bun. E mereu bine sa avem alternative ! Comparativ cu alte branduri, ii apreciez pe cei de la Geek&Gorgeous pentru informatiile pe care le ofera pe pagina fiecarui produs. Daca esti noua in lumea asta de skincare, probabil ca azelaic, niacinamide si alte denumiri de ingrediente, nu iti transmit mare lucru. Insa fiecare produs Geek&Gorgeous beneficiaza de o descriere ampla, astfel incat te ajuta sa intelegi la ce ajuta produsul si cum se foloseste. 

Prima data am facut cunostiinta cu produsele cand inca nu existau in Romania, insa se puteau comanda de pe site-ul oficial geek&gorgeous.com. Se pot comanda si acum de pe site-ul oficial iar transportul este gratuit la comenzile de minim 50 de euro. In luna iunie a avut loc lansarea produselor si in Romania si le gasiti pe site-ul geek&gorgeous.ro ! Despre lansarea site-ului v-am scris in vara, in acest articol iar de atunci si pana acum, s-au mai lansat doua produse : Jelly Joker gel de curatare si Hydrating Toner. 

Review produse Geek&Gorgeous : Vitamina C serum, HA5 Rich, aPAD, Cheer Up




C-Glow 15% Vitamin C e primul produs care mi-a atras atentia asupra brandului si primul produs pe care am vrut sa il incerc. Formula contine 15% vitamina C pura ( acid ascorbic ) si este sustinuta de acidul ferulic si vitamina E. Produsul e realizat saptamanal, asadar se garanteaza prospetimea formulei. Serul se pastreaza la frigider si expira in 3 luni de la deschidere. Dupa cele 3 luni de utilizare, mi-a mai ramas putin produs si l-am pastrat inca 2 luni, fiind curioasa cum se va comporta. Si nu a oxidat complet, ceea ce mi-a demostrat calitatea formulei. Are o textura apoasa, se absorbe foarte rapid in piele si nu lasa tenul lipicios. Eu am folosit C-Glow dimineata si e un produs care mi-a fost de mare ajutor. Confera luminozitate tenului si e o arma buna impotriva petelor post-acneice si a melasmei. Desi toate produsele Geek&Gorgeous sunt calitative, pentru mine cel putin acest ser e superstar ! O formula atat de buna, o consistenta placuta si un pret atat de accesibil ! In august am scris si un articol mai detaliat despre acest produs si daca l-ati ratat, il gasiti aici



HA5 Rich este un ser care contine 5 tipuri de acid hialuronic, panthenol si glicerina. Aceasta varianta este targetata ca fiind potrivita pentru tenul uscat, iar pentru tenul mixt/gras este recomandata varianta HA5 Light. Desi am tenul mixt, acneic ma inteleg tare bine cu varianta Rich...pe cealalta nu am incercat-o, deci nu pot face o comparatie intre ele. Textura produsului e foarte lejera, se absoarbe bine in piele si nu lasa o pelicula lipicioasa. Nu face nici "scame" indiferent de cat de mult produs aplic si indiferent de produsele pe care le aplic peste. E un produs cu care ma inteleg tare bine, acidul hialuronic fiind unul dintre ingredientele pe care le iubesc. E ideal pentru ca mentine tenul hidratat si nu am mai simtit ca mi se deshidrateaza tenul atat de usor. Ofera si un aspect de ten "plin". Acidul hialuronic aplicat pe piele, nu are acelasi efect ca acidul hialuronic injectabil, asadar nu umple ridurile. Insa oferind hidratare, ridurile au un aspect mai placut si nu mai sunt atat de evidente. 



aPAD e de asemenea unul dintre produsele pe care l-am apreciat initial pentru textura lejera si capacitatea lui de a se absorbi atat de usor in piele. Serul este indicat tuturor tipurilor de ten. Ajuta la reglarea excesului de sebum, la uniformizarea nuantei tenului, tratarea petelor post-acneice, a melasmei, calmeaza roseata. Este potrivit inclusiv pentru tenul sensibil cu rozacee. Contine 20% Potassiu Azeloyl Diglycinate ( PAD ), un derivat de noua generatie de acid azelaic solubil in apa. Substanta PAD inseamna 6% acid azelaic pur. Contine de asemenea si alantoina, ingredient cunoscut pentru efectele anti-iritante, cicatrizante si calmante a tenului. Tenul meu a acceptat foarte bine acest produs si pentru ca e foarte bland, l-am folosit aproape zilnic in rutina de seara. Si-a adus aportul in aspectul tenului meu, a contribuit foarte mult la tratarea cosurilor si la estomparea petelor post-acneice, conferind si lumininozitate tenului. 



Cheer Up este un exfoliant care contine 6% acid mandelic si 1% acid salicilic. Este cea mai vanduta formula Geek&Gorgeous si a castigat premiul Cosmopolitan Beauty Award 2018 in Ungaria, pentru cel mai bun exfoliant. Contine 5% acid mandelic si 1% acid salicilc iar produsul exfolieaza atat la suprafata pielii, cat si la nivelul porilor, avand efect antibacterian si antiinflamator. Folosesc produsul de aproximativ 3 ori pe saptamana si pentru tenul meu acneic, combinatia de acizi functioneaza foarte bine. Ajuta atat cu tratarea si prevenirea cosurilor si a punctelor negre cat si cu petele post-acneice. E un produs foarte eficient, dar bland in acelasi timp. Nu mi-a cauzat iritatii sau alte neplaceri. 

Experienta mea cu produsele Geek&Gorgeous e una placuta, ma incanta atat calitatea produselor cat si texturile lejere. Preturile mi se par de asemenea prietenoase, asadar se incadreaza in categoria de produse budget friendly ! 

You May Also Like

0 Comments