Search

Despre parfumuri si Black Friday pe Notino

by - miercuri, noiembrie 11, 2020

Despre parfumuri si Black Friday pe Notino

Ultimele doua luni din an sunt mereu marcate de cumparaturi. Incepem cu luna noiembrie care e marcata de ofertele de Black Friday si in timp ce facem trecerea catre Decembrie, pornim in goana dupa cadouri de Craciun. Cautarea cadourilor nu am lasat-o niciodata pe ultima suta de metri si am preferat sa fac asta in luna noiembrie. Asa ma stiu deoparte de un gand si in plus gasesc multe oferte si reduceri in aceasta perioada. 

In fiecare an de Black Friday, cele mai urmarite oferte de mine sunt parfumurile. Bineinteles si alte produse pe care mi le doresc de ceva timp le caut sa fie la reducere, dar deja achizitia de parfumuri e deja o traditie in fiecare an. Iar anul acesta am profitat de ofertele de Black Friday de pe Notino si am cumparat un parfum pentru mine si un parfum pentru sotul meu. Pe site sunt inca valabile reducerile de 70% pana in data de 15 noiembrie, asadar puteti sa profitati. Au o gama variata si cu siguranta gasiti ceva pe placul vostru. 



De data asta am ales un produs pe care l-am mai avut si mi-a placut atat de mult, incat nu am stat mult pe ganduri si l-am recumparat. Am cumparat si multe produse de ingrijire, insa despre ele o sa va scriu probabil in alt articol, astazi va prezint alegerile in materie de parfumuri. 


Am cumparat apa de parfum Karl Lagerferld for Her pentru prima data la inceputul acestui an si l-am purtat extrem de mult, fiind de fiecare data parfumul dupa care am intins mana. Apoi cand s-a terminat nu m-am simtit pregatita sa trec la un nou parfum, am simtit ca nu m-am saturat de acesta si mai vreau. Motiv pentru care a ajuns din nou in cosul meu de cumparaturi. Este o apa de parfum care pe langa mirosul absolut superb se remarca prin rezistenta. Nu am ce sa ii reprosez la acest capitol...rezista ore bune atat pe piele cat si pe haine. Nu il cataloghez ca fiind un parfum dedicat unui anotimp anume, motiv pentru care dupa ce l-am purtat in primavara si in vara, am simtit nevoia sa imi fie alaturi si pe parcursul anotimpului rece. Este un parfum care are in compozitie ca note de varf piersica si lamaia iar apoi evolueaza catre note florale compuse din trandafiri si magnolie. Compozitia perfecta e data de notele de baza care se contureaza din tonuri lemnoase, cihlimbar si mosc. Mereu am fost adepta parfumurilor florale si fructate deoarece consider ca emana femininate iar notele lemnoase inspira eleganta si mister. O combinatie care mi se potriveste si imi place ca atunci cand port un parfum, acesta sa nu treaca neobservat si cu siguranta apa de parfum Karl Lagerferld va ramane unul dintre parfumurile mele semnatura. 



Sotul meu e putin la opusul meu, in sensul ca el experimenteaza mai mult zona aceasta de parfumuri si destul de rar se ataseaza de un parfum. Are si el cateva parfumuri semnatura, dar exploreaza mai mult acesta zona si ii place sa descopere arome noi in special din zona parfumurilor lemnoase si picante. Parfumul Diesel Bad l-a mai avut acum cativa ani in urma si bineinteles a vrut sa incerce si varianta apa de parfum Diesel Bad Intense, care e varianta mai intensa si mai picanta a parfumului Diesel Bad. Varianta clasica a apei de parfum e cu siguranta foarte faina si are o aroma deosebita, insa Diesel Bad Intense are ceva in plus...se simte mult mai intens iar aroma picanta il scoate din anotimat. Apa de parfum debuteaza cu note de varf compuse din scoartisoara, nucsoara si bergamota iar la scurt timp notele delicate si elegante de caviar isi fac aparitia. Notele de baza sunt oferite de tonuri lemnoase si tutun alb. E cu siguranta un parfum pe care nu il uiti datorita aromei deosebite iar persistenta lui indelungata, face ca aceasta apa de parfum sa atinga perfectiunea. O perfectiune confirma si de nasul pretentios al sotului meu. Nu ii aleg eu niciodata parfumurile ci mereu studiaza el pe Notino notele fiecarui parfum si le alege pe cele care ii sunt pe plac. Si cam niciodata nu da gres, se pare ca isi cunoaste gusturile foarte bine. 


Chiar daca probabil suna a cliseu, insa chiar consider ca un parfum e menit sa ne contureze tinuta si personalitatea. E acel ceva care ne ofera un aer misterios si se impregneaza in memorie. Iar atunci cand alegi sa porti un parfum deosebit care te reprezinta, impactul e unul pe masura. 

De pe Notino comand parfumuri de foarte multi ani si nu ratez niciodata reducerile de pe site. Pana in 15 noiembrie pe site gasiti atat parfumuri cat si cosmetice reduse cu 70% asa cum am mentionat si la inceputul articolului. Dar Notino ne intampina cu multe alte reduceri tentante pana in 29 noiembrie. Cu siguranta nu voi rezista tentatiei si voi mai face niste cumparaturi pe site in aceasta perioada ! 

Un noiembrie parfumat va doresc ! 


You May Also Like

0 Comments