Search

Top calendare advent 2020

by - duminică, noiembrie 08, 2020

Top calendare advent 2020 



In lumea cosmeticii, luna noiembrie e marcata de un val de calendare advent in fiecare an. Nu stiu daca mi se pare doar mie, insa am impresia ca in fiecare an apar din ce in ce mai multe calendare advent. Asta e un lucru bun, evident. Mereu e bine sa avem de unde sa alegem si sa fie disponibile cat mai multe variante. Pe langa frumusetea acesteor calendare advent si bucuria de a descoperi cat un nou produs in fiecare zi, mi se par o idee buna pentru a testa noi produse. Sunt bineinteles si o idee foarte faina de cadou. Am rascolit internetul si am ramas coplesita de cat de multe calendare advent am gasit. Multe insa sunt si out of stock, deci lumea se inghesuie sa le cumpere. Am facut o selectie cu cateva calendare advent care mi se par tentante si bineinteles am ales doar variante care inca sunt in stoc, cel putin la momentul in care scriu acest articol.


Makeup Revolution Advent Calendar

Am si eu destul de multe produse Makeup Revolution si majoritatea imi plac. Consider ca raportul calitate-pret e foarte rezonabil. Calendarul propus anul acesta mi se pare foarte tentant si bineinteles contine 24 de produse de machiaj. E cu atat mai tentant cu cat beneficiaza de transport gratuit si in plus primiti cadou un Mistery Box care contine produse de machiaj in valoare de 120 lei. Mistery Box se adauga automat in cos. 

Sheseido Advent Calendar

Verifica stoc si pret

Sheseido nu e un brand ieftin, o crema costa de la 200 lei in plus. In ceea ce priveste astfel de branduri, prefer sa incerc intai produsele in varianta mini pentru a vedea daca mi se potrivesc sau nu. Deoarece investitia intr-un produs full size nu e chiar neglijabila si daca aleg sa investesc intr-un produs, trebuie sa stiu ca acel produs mi se potriveste. Iar un calendar advent mi se pare o varianta buna care ne ofera sansa sa testam mai multe produse ale brandului. Chiar daca intentia nu e investitia intr-un produs full size in urma testarii produsele in varianta travel size, e o ocazie faina de un mic rasfat.

Calendar Advent Ceaiuri
Imi place sa vad calendare advent si din alta zona, asadar in cazul de fata nu e vorba despre cosmetice ci despre ceaiuri. Imi amintesc ca a fost disponibil si anul trecut, l-am cumparat si eu si mi-a placut tare mult. E un calendar advent care contine 24 de plicuri de ceaiuri, astfel incat in fiecare zi descoperim o noua aroma. Mi-a placut experienta unui alt tip de ceai in fiecare zi, insa intre timp gusturile mi s-au mai schimbat si anul acesta observ ca am baut destul de putin ceai. Insa m-am gandit sa va prezint si voua acest calendar advent, daca sunteti iubitoare de ceai, cu siguranta va surade ! 

Calendar advent Yves Rocher



In fiecare an Yves Rocher a lansat un calendar advent si inca pastreaza traditia. Imi place pentru ca au pus produse din fiecare categorie : ingrijire corp, ingrijire ten, ingrijire par, machiaj, parfumuri. Si bineinteles pe site gasiti si multe cadouri la comanda. Produsele pentru ingrijirea corpului sunt preferatele mele de la Yves Rocher....sunt atat de delicioase, incat e greu sa le faci fata.

Calendar advent Essie Nail Polish 


Daca sunteti pasionate de nail art, Essie ne propune un calendar advent care contine lacuri de unghii, ulei de cuticule si alte accesorii pentru unghii + 5 surprize din partea celor de la Essie. Calendarul e foarte cute si il consider potrivit si ca idee de cadou pentru cineva pasionat de nail art. Eu recunosc ca nu sunt foarte pasioanata de nails...in general port unghiile fara culoare, sau in culori de nude, insa chiar si pentru mine e tentant calendarul. 


Calendar advent NYX Professional Makeup

Verifica stoc si pret


Calendarul advent de la NYX arata pur si simplu adorabil ! Nici produsele nu se lasa mai prejos. In fiecare an NYX vine cu propuneri faine de calendare advent care fura ochii la propriu. Pentru mine produsele mini de makeup sunt o alternativa buna, pentru ca le termin cam greu pe cele full size si deseori se intampla sa expire inainte de a reusi sa le termin. Ma bucur sa vad in calendar multe produse pentru buze, care din punctul meu de vedere sunt punctul forte al brandului. 

Set cadou Yankee Candle

Verifica stoc si pret

Anul trecut Yankee Candle a lansat un calendar advent clasic, insa anul acesta au preferat varianta de cutie cadou care contine 18 lumanari si un suport pentru lumanari. Mi se pare foarte faina si varianta asta, iar cutia e atat de dragalasa incat merita pastrata. Sunt fan lumanari, iar cele de la Yankee Candle sunt cu adevarat o incantare. Asadar, e posibil sa cumpar setul...sau poate Mos Craciun citeste articolul asta si stie ce cadou sa imi faca :D 

BONUS : reduceri The Ordinary

Comanda de pe Deciem

Nu e calendar advent, insa pentru ca in luna noiembrie nu avem parte doar de calendare advent ci si de reduceri faine, pe final de articol vroiam sa va anunt ca in aceasta luna, toate produsele de pe Deciem au reduceri de 23%. Comenzile sunt livrate prin curier in aproximativ 7 zile, iar transportul este gratuit pentru comenzile de minim 25 de euro. 

You May Also Like

0 Comments