Search

De ce sa alegi o geanta piele naturala si cum sa o intretii !

by - vineri, octombrie 30, 2020

 


De ce sa alegi o geanta piele naturala si cum sa o intretii !

Gentile sunt un accesoriu care dateaza de mii de ani ! In perioada medievala, in secolul XIV, gentile reprezentau saci de panza care se prindeau de curea. In acele timpuri, geanta nu avea rol de conturare a tinutei, ci erau doar utile. Pentru ca in respectiva perioada medievala nu se inventasera buzunarele, asadar oamenii au improvizat pentru a pastra cu ei micile obiecte. Apoi, pe parcurs, geanta a devenit un simbol pentru statut, iar cei care aveau gentile decorate, erau considerati de un statut mai inalt. Pe parcursul anilor, gentile au trecut prin diferite schimbari, iar la finalul secolului XVII gentile au inceput sa se apropie mai mult de cele din prezent in ceea ce priveste design-ul. Daca cu multi ani in urma, nu aveam la dispozitie o gama larga de genti dama din care sa alegem, astazi varietatea de pe piata e mare si uneori poate deveni confuza. In plus, noi femeile avem mereu nevoie de diversitate, asadar avem nevoie de diferite modele de genti in functie de ocazie si tinute, de ce nu ? Alegerea gentii se dovedeste dificila uneori, insa indiferent de modelul pe care il preferi, nu uita sa porti mereu genti de calitate. Investia in genti dama e pe termen lung, deoarece vei purta acest accesoriu intr-o multitudine de tinute. Eu ma orientez catre genti piele naturala datorita calitatii ! Insa trebuie sa tinem cont si de utilitatea gentii, asadar mai jos o sa enumar cateva aspecte importante de care sa tii cont atunci cand alegi o geanta piele dama.


Pe piata exista genti piele in diverse forme si dimensiuni. Dimensiunea gentii e un aspect important de luat in vedere. Pe langa frumusetea unei genti, trebuie ca acest accesoriu sa fie si practic. Daca doresti sa cumperi o geanta pentru iesiri in oras sau plimbari de weekend, o geanta chic de dimensiuni mici e o alegere foarte buna ! Poarta culori vesele, care sa contureze aromonios tinuta si sa te binedispuna. Daca esti in cautarea unei genti de cumparaturi, alege un model practic, cu dimensiuni medii iar daca vrei sa cumperi o geanta piele naturala pentru birou, atunci e nevoie ca dimensiunea sa fie mai mare, in special daca trebuie sa depozitezi acte sau un laptop de exemplu.


Gentile din piele nu sunt doar frumoase, insa au si o caracteristica foarte importanta : sunt extrem de rezistente. Noi femeile purtam in geanta multe lucruri, de la carti, la cosmetice, diverse accesorii, etc. Nimeni nu va sti niciodata cate secrete ascunde geanta unei femei. Gentile din piele naturala au o rezistenta excelenta chiar si atunci cand trebuie sa suporte o greutate destul de mare.

Indiferent de ocazia pentru care ai nevoie de o geanta piele naturala, tine cont de stilul tau personal. Daca indiferent de situatie, adopti un stil elegant de exemplu tine cont de acest lucru si alege o geanta pe care o poti purta in orice situatie. Daca nu te imbraci sport, nu opta pentru o geanta care e adecvata unei tinute sport, probabil nu vei avea ocazia sa o porti. Poti alege o geanta versatila care se muleaza mai multor stiluri. De exemplu stilul elegant cu stilul casual se pot imbina uneori foarte placut iar alegerea unei genti potrivite te poate ajuta sa o integrezi usor in tinuta. Alege o geanta cu o curea lunga pe care o poti purta alaturi de o tinuta casual, dar care are si un maner scurt si se preteaza usor unei tinute elegante. Tine cont desigur si de forma si marimea gentii. Daca nu stii inca ce model sa alegi, ai la dispozitie o gama variata de produse genti piele naturala.


Pretul unei genti dama, poate varia in functie de model si de dimensiune. Investitia intr-o geanta de calitate, e o investitie pe termen lung. Insa nu trebuie sa platesti o avere pentru a intra in posesia unei genti piele naturala. Brandul Manier, ne pune la dispozitie o gama larga de genti dama la preturi accesibile. Gama de genti disponibile e una foarte larga si se adreseaza oricarui buzunar. Produsele sunt importate din Italia si sunt realizate din 100% piele naturala de calitate superioara. Daca esti curioasa de toate modelele disponibile, gasesti o gama variata pe Manier.

Gentile din portofoliul Manier, reprezinta o incantare pentru orice femeie. Pe langa designul estetic, gentile sunt functionale iar fiecare geanta din portofoliu, e o alegere ideala.

Poate fi coplesitor sa stai in fata unor genti de piele dama, insa vei realiza ca majoritatea modelelor sunt foarte versatile si majoritatea se preteaza la o tinuta in orice moment al zilei si in orice anotimp. Alegerea unui genti din piele naturala, dovedeste ca esti o persoana care apreciaza calitatea si stie sa faca alegeri pe masura.


Daca te-ai decis sa achizitionezi prima ta geanta piele naturala, iata cateva sfaturi in ceea ce priveste intretinerea unei astfel de genti :

- Curata genta cu o carpa moale si cu ajutorul unei lotiuni speciale destinate produselor din piele. Astfel de solutii contin si substante care protejeaza materialul de factori agresivi precum ploaie, umezeala, praf, etc. Nu folosi materiale dure pentru a curata geanta, deoarece acestea zgarie pielea.

- Atunci cand nu porti geanta pentru o perioada mai indelungata, pastreaz-o intr-un saculet care sa o protejeze de praf si umezeala. Pentru a-i pastra forma, e recomandat sa nu o depozitezi goala.

- Daca ai patat geanta, e recomandat sa incerci sa o cureti cu o carpa moale, umeda. Daca pata e una care nu se duce usor ( de exemplu pete de pix, vin, etc. ) , e recomandat sa apelezi la serviciile unei curatatorii profesionale. Nu folosi produse puternice acasa, deoarece in incercarea de a scoate pata, poti agresa materialul si poate duce la degradarea acestuia.

- Nu depozita geanta in locuri cu umezeala ridicata. Daca ai udat geanta, e recomandat sa o lasi sa se usuce la temperatura camerei. Nu o pune pe calorifer, nu folosi uscatorul de par.

Gentile sunt si vor ramane cele mai bune prietene a femeilor. Indiferent de preferintele tale, ai la dispozitie o varietate de genti pentru garderoba ta. Iti recomand sa vizitezi site-ul manier.ro , vei descoperi o multime de modele intr-o gama larga de culori potrivite pentru orice tinuta si pentru orice eveniment.

Tu pui accent pe calitate atunci cand cumperi o noua geanta ? Gentile din piele naturala se numara printre alegerile tale ?

 

You May Also Like

14 Comments

  1. Toate sunt frumoase, si eu pun accent pe calitate o geanta de piele nu se compara cu una din piele ecologica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ador sa port genti sau ghiozdanele din piele si da... conteaza mult calitatea lor. Modelele prezentate de tine sunt tare frumoase! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, ce genți frumoase! Și foarte utile sfaturile tale. Mulțumim

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu am o geanta de piele, dar sfaturile tale imi prind bine pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am deja vreo 10 ani de zile de când îmi cumpăr numai genți din piele naturală, din motiv de durabilitate și de stimă de sine. :) Dar atunci când mă atrage un model care este confecționat din piele eco, nu zic nu, mai cedez tentației.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gentile de piele chiar merita! Si eu am cateva in care simt ca investitia facuta a meritat deoarece rezista mai mult in timp. Desigur ca aleg doar modelele care imi plac mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună! Geanta roșie arată super, dar logo-ul este și mai super, îmi face cu ochiul...

    RăspundețiȘtergere
  8. Da clar gentile din piele naturala sunt mult mai calitative și rezistente.
    Eu am perioade, ba folosesc doar genți mari, ba ma limitez la unele micuțe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu doua genti din piele naturala si se vede clar diferenta fata de cele sintetice. Sunt mult mai rezistente si mai calitative.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac gentile, port si eu, insa de multe ori sincer zic pas la gentile de piele, din cauza animalului care a fost sacrificat pentru mofturile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  11. Din piele am ales sa port si eu o gentuta nou in aceasta toamna! Conteaza foarte mult alegerea unor lucruri calitative!

    RăspundețiȘtergere
  12. ce frumoase sunt toate! am si eu cateva dar drept sa zic am folosit rucsacele mai mult in ultimul timp, sunt mai comode!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi s-a intamplat de cateva ori sa iau un model doar pentru ca imi placa aspectul, dar chiar daca era dimensiunea ok la o prima privire, ajungeam ulterior sa realizez ca nu incape ceea ce doresc in ea (ex. documente, caiete) pentru ca era rigida. Trebuie ales cu grija, mai ales daca dai ceva banuti si ajunge sa nu isi faca scopul..

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce modele frumoase de genți. Mulțumim și pentru sfaturile foarte utile pentru îngrijirea lor.

    RăspundețiȘtergere