Search

Noi parfumuri seducatoare pe Notino

by - sâmbătă, octombrie 17, 2020

Noi parfumuri seducatoare pe Notino

Cred ca fiecare dintre noi avem un magazin preferat, unde revenim mereu cu comenzi. Ei bine, am si eu bineinteles si cred ca nu e nici un secret faptul ca Notino se afla printre magazinele mele preferate si fac comenzi destul de des. In primul rand pentru ca au o gama foarte variata de produse si in al doilea rand pentru ca sunt mereu promti atunci cand apar produse noi pe piata. 

Gama de parfumuri de pe Notino, e extrem de variata, gasim atat parfumuri mai ieftine, cat si parfumuri de la marile case de moda. Si daca tot vorbim de parfumuri, de curand au cateva noutati pe site, despre care vreau sa va scriu in acest articol.

O noutate tentanta este parfumul Armani My Way. Cu brandul Armani sunt destul de familiarizata, parfumul Armani Si Passione Intense a fost mult timp preferatul meu si are in continuare un loc special. Si parfumurile barbatesti imi sunt cunoscute, sotul meu foloseste des parfumurile din gama Emporio. Asadar un nou parfum de la Armani, un brand cu care sunt familiarizata, e cu siguranta o surpriza placuta. Am avut si ocazia sa am cateva mostre a parfumului si a fost suficient cat sa ma convinga ca e un parfum care mi se potriveste si l-am trecut pe lista de dorinte. Face parte din categoria de parfumuri florale, lemnoase. E un parfum puternic, seducator si aparte. E acel parfum care te scoate din anonimat, datorita aromei speciale. 


Lancôme este de asemenea un brand care a ajuns la inima consumatorilor prin intermediul parfumurilor deosebite. Parfumul Lancôme Idôle L'Intense este un parfum deosebit care se deschide cu tonuri de portocala si mandarina salbatica. Notele inima ale parfumului se remarca prin parfumul intens al trandafirilor. Mereu am avut o slabiciune pentru parfumurile care au in compozitie trandafiri. Nu doar ca e floarea mea preferata ca si aspect, dar mirosul mi se pare foarte feminin si elegant. Baza parfumului e evidentiata de o combinatie de tonuri calde, de un amestec de lemn si vanilie. Il etichetez ca fiind un parfum puternic care contureaza orice personalitate. 


Cu brandul Chloé am facut cunostiinta cu mult timp in urma. O lunga perioada de timp am fost indragostita de parfumul Chloé Chloé, parfumul semnatura a brandului din punctul meu de vedere. M-am bucurat sa vad noua lansare si anume Chloé Nomade Absolu de Parfum si imi place ca au pastrat eleganta exprimata prin simplitate in ceea ce priveste ambalajul. Parfumul este varianta intensa a parfumului Chloé Noname, un bestseller a brandului. Parfumul se deschide cu davana, care ofera o aroma senzuala parfumului, iar apoi notele de corcoduse isi fac simtita aparitia. Finalul parfumului se face remarcat prin note de stejar, fiind asigurata o aroma puternica si feminina. 


Mi-a facut mare placere sa descopar noile parfumuri de pe Notino si sunt mereu cu ochii pe site pentru a ramane la curent cu noutatile. Bine...nu doar cu ochii ci si cu cosul de cumparaturi plin recunosc :D 

Voi vanati noutatile de pe Notino ? 

You May Also Like

0 Comments