Search

Ingrijirea picioarelor in trei pasi

by - duminică, octombrie 11, 2020


Farmacia Humanitas este o farmacie online pe care am descoperit-o recent si am fost placut impresionata de varietatea de produse de pe site. Imi plac farmaciile online, deoarece au o gama diversificata de produse si de obicei cumpar cam tot ce am nevoie de la diverse medicamente, suplimente sau cosmetice. 

Pe langa cosmetice si diverse suplimente, din farmacii comand destul de des si produse pentru ingrijirea picioarelor, iar farmacia Humanitas are o gama variata de produse in acest sens. Desi e toamna si purtam soseste, e important sa mentinem pielea picioarelor hidratata iar saptamanal sau o data la doua saptamani, consider ca trebuie sa oferim picioarelor o atentie mai deosebita urmand 3 pasi simpli cu cele mai utile produse pentru ingrijirea picioarelor

Ingrijirea trebuie sa insemne si placere bineinteles iar atunci cand acest proces incepe cu un moment de relaxare, lucrurile devin mai placute. In acest sens, un aparat de hidromasaj pentru picioare e binevenit. Ofera cateva momente de hidratare si pregateste pielea pentru urmatorii pasi de ingrijire. Aparatul are diverse setari de masaj pentru a reda vigoare picioarelor. Masajul cu bule si vibratii este benefic pentru relaxarea picioarelor in special dupa o zi lunga si obositoare. Apa se incalzeste la 37 de grade in 10 minute, stimuland astfel circulatia sangelui. In tot acest timp, poti savura un ceai, te poti bucura de o carte sau un serial. Un mic rasfat dupa o zi grea e binevenit mereu ! 

Pentru ca de obicei pe talpa pielea e ingrosata, pentru a indeparta pielea moarta un aparat pentru indepartarea pielii moarte si a bataturilor e eficient si folosit regulat mentine talpile fine si catifelate. Alegerea aparatului mi se pare importanta si modelul din poza de mai sus se poate folosi si in dus, asadar e foarte practic. Are de asemenea doua role de netezire : o rola cu granulatie fina pentru zonele delicate si o rola cu granulatie aspra pentru zonele mai dificile si mai dure, precum calcaiele. Pentru rezultate notabile care sa fie mentinute in timp, consider ca e necesar sa oferim o astfel de exfoliere talpilor, cam o data pe saptamana. Mai des, poate fi prea mult, iar mai rar nu ne aduce rezultatele dorite, rezultate pe care daca dorim sa le mentinem, trebuie sa fim consecvente.

Bineinteles, nu in ultimul rand trebuie sa hidratam pielea si o crema hidratanta trebuie folosita zilnic. Talpile de obicei sunt mai uscate decat pielea de pe restul corpului, asadar trebuie sa le alocam atentia cuvenita. Vara tindem sa folosim mai des crema pentru picioare, deoarece pielea e mai expusa, insa nu trebuie sa neglijam acest aspect nici in sezonul rece iar utilizarea unei creme hidratante o data pe zi, consider ca e absolut necesara. 

Pe langa ingrijirea pielii, trebuie bineinteles sa acordam atentie si sanatatii unghiilor iar pentru a preveni exfolierea si ingalbenirea unghiilor, e recomandat sa evitam ojele cu un pigment foarte inchis. Si alegerea dizolvantului e foarte importanta si recomand utilizarea unui dizolvant fara acetona, care sa aibe in compozitie minerale si substante hranitoare care protejeaza si hranesc atat unghiile cat si cuticulele. Pentru o pedichiura ingrijita un lac de unghii transparent sau in nuante de nude e mai mult decat suficient, cel putin in ceea ce ma priveste.


Produsele prezentate mai sus, fac parte din portofoliul de produse de pe site-ul Farmacia Humanitas, o farmacie care ofera o gama larga de produse de ingrijire personala si diverse suplimente. Nu uitati sa dati like si la pagina de Facebook Farmacia Humanitas pentru a ramane la curent cu ofertele curente si cu portofoliul de produse de pe site care se mareste din ce in ce mai mult :) 


You May Also Like

2 Comments