Search

Empties - produse de skincare terminate

by - duminică, septembrie 27, 2020

 


Nici nu mai tin minte cat timp a trecut de la ultima postare cu produse terminate pe care am scris-o, insa cu siguranta sunt vreo 2-3 ani. Pe Instagram mai postez o parte din produsele terminate si tot acolo gasiti si produsele dedicate ingrijirii si parului si corpului pe care le-am terminat si bineinteles impresiile mele finale. In aceasta postare vreau sa va prezint produsele pentru ingrijirea tenului pe care le-am terminat si daca va place acest gen de postare, cu siguranta o sa mai scriu. 


Am terminat doua tuburi de Altruist spf 30 si spray-ul Altruist 50 pe care l-am folosit atat pe corp cat si pe ten. Despre produsele Altruist am tot scris pe Instagram si daca ma urmariti si acolo cred ca le-ati vazut deja incluse in multe zile in care am prezentat rutina de ingrijire de dimineata. Despre crema Altruist spf 30 am scris si un articol mai detaliat si daca nu l-ati citit il gasiti aici. Spray-ul mi-a placut, insa am preferat sa il folosesc mai mult pe corp si s-a dovedit a fi foarte util in special la mare. Sunt produse extrem de bune, nu contin iritanti si in plus au un pret mic si o cantitate mare. Am multe spf-uri pe lista pe care vreau sa le incerc, insa cu siguranta voi mai reveni si la produsele Altruist. 


Am terminat si o apa termala de la Uriage in format de 50 ml si prea multe nu as stii sa va spun despre ea, dar si-a facut treaba. Eu folosesc apa termala doar pentru a umezi tenul inainte de aplicarea serumurilor hidratante, asadar nu astept beneficii. Crema hidratanta pentru fata si corp de la CeraVe a ajuns si ea la final, cred ca e a treia oara cand o recumpar deja, si cred ca stiti deja cat de mult imi place. Daca nu stiti, atunci va invit sa cititi parerea mea pe larg, pentru ca i-am facut un review aici. Imi mentin in continuare parerea...e o crema buna, hidratanta si in plus are un pret foarte mic. Merge si ea pe lista produselor care vor fi recumparate. 


Uleiul demachiant Nivea m-a surprins in mod placut si cu siguranta ramane pe lista mea si o sa fie recumparat. L-am inclus si in articolul cu top 3 uleiuri demachiante preferate si isi merita locul pe deplin. E un produs bun, curata delicat si eficient tenul, nu are ingrediente iritante si are de asemenea un pret foarte mic. Despre apa micelara Garnier nu stiu ce as mai putea spune pentru ca am recumparat-o de foarte multe ori si tot de atatea ori am vorbit despre ea pe blog. Cu siguranta o sa mai vedeti produsul si de acum incolo la mine, pentru ca e o apa micelara ieftina si foarte buna. Momentan i-a luat locul apa micelara Simple, care e de asemenea foarte eficienta, fara iritanti si are un pret bun si pe care urmeaza sa o termin curand, dar am si recumparat-o deja.



Produsele The Ordinary fac si ele parte din rutina mea si de curand am terminat 4 dintre ele. The Ordinary au produse ieftine, axate pe un ingredient cheie si sunt si foarte accesibile. Le cumpar de pe site-ul Deciem, iar livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 25 de euro iar coletul ajunge prin curier in aproximativ 7 zile. Am terminat serul cu acid hialuronic care mi-a placut, insa textura mi s-a parut putin dificila, in special cand am avut cu ce sa il compar. Daca foloseam mai mult de 2-3 picaturi facea "scame" si am crezut ca sunt eu de vina, insa de fapt era textura. Momentan l-am inlocuit cu Vichy Mineral 89 si HA5 Rich Geek&Gorgeous si acestea imi plac mai mult. 

Am terminat si serul The Ordinary 10% niacinamide +1% zinc si mi-a placut, m-a ajutat mult cu reglarea excesului de sebum, textura tenului si cu calmarea acneei. E unul dintre ingredientele care va ramane cu siguranta in rutina mea.  

Crema Natural Moisturizing Factors mi-a placut, e hidratanta si lejera si cu siguranta o voi recumpara. Se absoarbe rapid in piele, nu lasa film gras si are o textura placuta ! 

Am terminat si suspensia de 23% vitamina C + HA si e si acesta unul dintre preferatele mele. Ofera luminozitate tenului si ajuta la estomparea petelor de la acnee si de la soare. Vitamina C e de asemenea unul dintre ingredientele benefice tenului meu, asadar o sa tot vedeti la mine astfel de produse. 

 Review-urile de pe blog despre produse, le gasiti accesand eticheta The Ordinary



Am terminat si gelul de curatare hidratant CeraVe, despre care am scris mai pe larg aici si cu siguranta o sa il recumpar la un moment dat. E un gel de curatare bland, nu usuca pielea, insa curata tenul bine. Se poate folosi atat pe ten, cat si pe corp. Doua flacoane de gel de curatare Simple sunt gata si mai am in baie inca unul pe care tocmai l-am inceput. Produsele nu contin ingrediente iritante si sunt chiar calitative, iar preturile sunt extrem de avantajoase. Gelul de curatare e foarte eficient, nu usca tenul, insa isi face treaba foarte bine. Atunci cand un gel de curatare isi face treaba, dar nu imi agreseaza tenul prin duritate, trece testul cu brio si ramanem prieteni. 


Cam acestea sunt produsele pentru ingrijirea tenului pe care le-am terminat in ultima perioada si deja flacoanele goale incep sa se adune din nou, asadar cu siguranta vor mai urma astfel de articole. 

You May Also Like

0 Comments