Search

C-Glow 15% vitamin C serum Geek&Gorgeous / Review

by - luni, august 24, 2020

C-Glow 15% vitamin C serum Geek&Gorgeous / Review

Vitamina C e unul dintre ingredientele mele preferate cu rol antioxidant. In trecut am mai folosit produse cu acest ingredient in compozitie, insa intr-o concentratie mica, incat nu a contat. De aceea, prefer un ser sau un produs care sa aibe ca ingredient principal vitamina C intr-o concentratie mai mare. Tenul meu reactioneaza foarte bine la acest ingredient si pe parcursul timpului rezultatele nu s-au lasat asteptate. 


De aproximativ 3 luni folosesc C-Glow 15% vitamin C serum Geek&Gorgeous si e momentul sa impartasesc cu voi experienta mea cu produsul.

Serul are o concentratie de 15% vitamina C pura + extra antioxidanti - acid ferulic si vitamina E. Textura este apoasa, astfel incat mi-a fost foarte usor sa integrez produsul in rutina de dimineata. L-am folosit pe tenul curat si uscat, iar apoi am aplicat restul produselor precum acid hialuronic sau niacinamide, iar in alte dimineti dupa C-Glow am aplicat direct protectia solara. Depinde de nevoile tenului meu si uneori de timpul pe care il am la dispozitie dimineata.

Acidul ferulic si vitamina E din compozitie, ajuta de asemenea la stabilizarea vitaminei C, acest ingredient fiind destul de instabil iar intr-o formula slaba ar oxida mult prea repede. Serul are de asemenea un pH scazut de 3.2=3.4. 

C-Glow contine vitamina C pura ( acid ascorbic ) , iar pentru a asigura prospetimea maxima, C-Glow este preparat saptamanal in loturi mici. Produsul se pastreaza la frigider si se mentine proaspat 3 luni de la desfacere iar la temperatura camerei isi pierde proprietatile dupa aproximativ 6 saptamani.

Cumpara C-Glow 15% Serum

Am respectat indicatiile producatorului si am pastrat C-Glow la frigider si desi sunt deja 3 luni de cand am deschis prosusul, acesta si-a pastrat inca proprietatile, nu a inceput procesul de oxidare. 

Tenul meu este obisnuit cu acest ingredient, asa ca am folosit produsul zilnic, cu exceptia celor 2 saptamani in care am fost plecata in concediu. Am facut pe drum aproximativ 12 ore si am preferat sa nu compromit formula produsului, asa ca l-am lasat acasa in frigider. Aplic aproximativ jumatate de pipeta in palma si apoi tapotez produsul pe piele. Se absoarbe foarte usor, fiind o formula solubila in apa. Nu lasa tenul absolut deloc lipicios. Daca nu ati mai folosit vitamina C, pentru inceput va recomand sa folositi un astfel de produs de aproximativ 2-3 ori pe saptamana si apoi in functie de toleranta pielii, puteti creste utilizarile.

C-Glow se adreseaza tuturor tipurilor de ten, cu exceptia tenului sensibil sau cu rozacee. Pentru ca are un pH scazut si o concentratie mare de acid ascorbic pur. 

Acidul ascorbic trateaza problemele ale pielii precum pete pigmentare, imbatranire prematura, ten tern, lipsit de luminozitate. E un ingredient bun daca va luptati in special cu combaterea melasmei sau a petelor post-acneice.

In ceea ce ma priveste nu am probleme cu melasma, dar de cand utilizez Vitamina C petele de la acnee s-au diminuat vizibil si tenul e mult mai luminos. Vitamina C stimuleaza de asemenea si sinteza de colagen, luptand astfel impotriva imbatranirii premature. Pentru acest lucru, e necesara de asemenea utilizarea unui produs cu protectie solara in fiecare zi.

Skincare e desigur despre un ten sanatos si lupta impotriva imperfectiunilor. Dar skincare pentru mine inseamna si placerea de a folosi un produs, care pe langa beneficii are si o textura placuta, usor de integrat si de folosit. Iar C-Glow intruneste aceste conditii si ma bucur ca am avut ocazia sa il descopar.

In concluzie, sunt multumita de C-Glow si pe langa o formula foarte buna, are si un pret mic, asadar produsul este accesbil. Daca sunteti interesate de el, il gasiti AICI. Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 150 lei. 

Serul cu vitamina C, precum si restul produselor C-Glow le gasiti si pe site-ul oficial geek&gorgeous.com , care livreaza oriunde in Europa iar transportul este gratuit pentru comenzile de minim 50 de euro.

Voi ce produs cu vitamina C folositi ? 


You May Also Like

16 Comments

  1. Imi plac produsele cu Vitamina C dar pe acestea nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata nu folosesc un astfel de produs, dar ma bucur ca ai scris despre asa ceva, nu stiam ca ar exista, de acum voi cauta in magazine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am folosit vitamina C si am văzut rezultate tare bune. 😊

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac produsele care au vitamina C. E foarte buna mai ales dupa ce trece vara. 😍

    RăspundețiȘtergere
  5. Serumurile cu vitamina C sunt adevărate minuni pentru ten. Pe acesta nu l-am încercat, dar mi-r plăcea. L-am trecut pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  6. Plănuiesc și eu sa introduc vitamina C în rutina mea din toamna. Mai fac puțin research și sper ca tenul meu sa răspundă bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am niciun produs cu vitamina C, dar tu m-ai convins că ar trebui să îmi comand C-Glow 15% vitamin C serum Geek&Gorgeous.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am folosit niciodata vreun produs cu vitamina C. Suna tare tentant acest ser.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu iubesc serumuruile cu vitamina C. Se vad rezultate bune dupa primele aplicari

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place si mie Vitamina C si am folosit anul trecut ceva de la the ordinary. Acum ma gandesc daca sa aleg produse care o contin sau un produs independent precum acesta

    RăspundețiȘtergere
  11. Ați spus că acest produs nu este recomandat tenului sensibil. Puteți să-mi spuneți un alt produs care ar fii benefic acestui tip de ten? Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e recomandat tenului sensibil deoarece contine o concentratie mare de vitamina C pura. Un ser mai bland, e serul de la Purito.

      Ștergere
  12. Am citit multe despre el și cred ca voi începe și eu sa îl folosesc dar aștept perioada cu soare :) .
    O întrebare am și eu, trebuie introdus treptat ca și celelalte produse sau pot sa abuzez de el și sa îl folosesc in fiecare dimineața încă din prima zi? Am pete de la acnee și pentru asta ma gândesc sa îl folosesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ! Recomand sa introduci treptat produsul, are o concentratie mare de vitamina C.
      Dar de ce sa astepti perioada cu soare ? Vitamina C nu are nici o legatura cu soarele...

      Ștergere
  13. Bună! Nu am folosit până acum vreun ser cu vit C si am o rutină bazata pe demachiere, curățare, hidratare si spf de foarte puțin timp. Folosesc doar HA zilnic si niacinamide de 3 ori pe săptămână. Am tenul normal spre uscat si câteva mici pete de la soare. Crezi ca ar trebui sa mai aștept înainte de a începe sa folosesc si eu serul cu vit C? Si acesta recomandat de tine mi.ar fi ok sau imi recomanzi unul mai blând? ☺️

    RăspundețiȘtergere