Search

Modele deosebite de costume de baie intregi

by - marți, august 25, 2020

Modele deosebite de costume de baie intregi


Vara e aproape gata, insa mai avem cateva zile la dispozitie sa ne bucuram de soare sau de o vizita scurta la mare. Daca nu mergeti la mare, poate veti petrece ultimele zile din aceasta vara pe marginea unei piscine. Indiferent de locatia aleasa, cel mai important articol vestimentar este si va ramane costumul de baie. In fiecare an cumpar noi modele de costume de baie si desi imi plac modelele din doua piese, imi plac la nebunie si costumele de baie intregi, asa ca in fiecare an m-am asigurat ca am unul nou. 

Pe ultima suta de metri din aceasta vara, va prezint trei modele deosebite de costume de baie intregi si sper sa va ajute in alegerea vostra.


Ce spuneti de un costum de baie intreg animal print ? Imi place foarte mult modelul animal print cand vine vorba de orice articol de imbracaminte sau accesorii, asa ca nu am cum sa nu mentionez si un costum de baie cu acest print. Faptul ca are maneci lungi e de mare folos, in special daca aveti pielea sensibila. In acest fel sunteti protejata de razele periculoase ale soarelui. Pe langa modelul si croiala foarte frumoasa, costumul de baie are de asemenea si efect modelator. Aspect pe care il caut la orice costum de baie intreg. Nu e suficient sa fie deosebit, trebuie sa ne si avantajeze, nu ? Astfel de costume de baie intregi si cu maneca lunga nu am vazut foarte multe modele pana anul acesta. Insa in 2020 au aparut destul de multe modele si tind se pare ca s-a lansat un nou trend.


Modelul floral e printre cele mai preferate de catre femei, deoarece printul inspira multa femininate si delicatete. Asadar un costum de baie intreg cu flori, cu siguranta va intoarce priviri pe plaja. Modelul e potrivit pentru orice silueta, astfel incat se adapteaza atat unui piept mai generos cat si unui piept mai mic. Banda elastica din talie de asemenea e foarte frumoasa si are rol modelator, evidentiaza in mod placut talia. Spatele costumului de baie este gol si cu ajutorului snurului se leaga dupa gat. Are de asemenea incretituri pe partea din spate a chilotului pentru a pune in evidenta posteriorul. E un costum de baie deosebit, cu o atentie la detalii desavarsita.


Daca totusi nu preferi un costum de baie cu print si te orientezi mai degraba catre modele simple, atunci un costum de baie intreg rosu, poate fi o alegere potrivita. Croiala e simpla si imi aduce aminte de modelele costumelor de baie cu multi ani in urma. Dar moda revine mereu, asa ca a revenit si moda costumelor de baie intregi clasice. Culoarea rosie a costumului de baie inspira de asemenea veselie, asadar e potrivit pentru a te bucura de mare. Si acest model de costum de baie se adapteaza oricarei siluete si datorita materialului are rol modelator.

Costumele de baie prezentate mai sus sunt fabricate in Romania si ma bucur sa descopar astfel de piese frumoase fabricate chiar in tara noastra ! Sunt disponibile in orice marime iar daca inca esti in cautarea unui costum de baie perfect, sper ca acest articol sa iti fie de folos si sa te inspire ! Indiferent de alegerea ta, sunt sigura ca vei intoarce toate privirile pe plaja !

Nu uita de asemenea de accesorii, care intregesc si ele o tinuta, fie ea si pentru o zi la mare sau la piscina. Ochelarii de soare si palaria nu ar trebui sa lipseasca dintr-un outfit pe plaja. Atat pentru accesorizare cat si pentru protectie impotriva razelor solare. Sper sa profitati din plin de aceste ultime zile din vara si sa alegeti costumul de baie potrivit pentru voi ! 

You May Also Like

4 Comments

  1. Costumul de baie cu animal print e tare frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de recomandari.chiar plec la mare si cautam un model de costum de baie

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain costumul de baie rosu. Caut de mult un model simplu si frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. Your individual accelerate inside of extremely academic. After i attain regarded the specific exegesis software package safety an individual assent brought up in addition I truly do withstand oahu is the satiate After i take witnessed as a result withstand. My partner and i implore you to definitely multiply how the unique admittance treatments are typically on account of. lactourea reparadora

    RăspundețiȘtergere