Search

Shopping - cumparaturi de pe bonprix.ro

by - marți, septembrie 08, 2020

Shopping - cumparaturi de pe bonprix.ro


Bine v-am regasit cu o noua postare despre cumparaturi de pe bonprix. V-am aratat pe Instagram ce haine am ales de pe site si abia de curand am reusit sa profit de o zi cu soare ca sa fac si pozele. In Belgia e deja toamna in toata regula, temperaturile au scazut mult si soarele se face vazut tot mai greu. Asa ca, atunci cand il prind profit si ies la cate o sedinta foto. Scurte...pentru ca desi e soare, e destul de frig.

De la Bonprix am mai facut comenzi in trecut si revin cu drag la ei mereu pentru ca au materialul hainelor e calitativ, au preturi accesibile si modele frumoase. Asadar, haideti sa va prezint hainele pe care le-am ales. 


Am o slabiciune pentru pijamale si de-a lungul timpului am cumparat multe seturi de la bonprix pentru ca sunt de bumbac. Am adaugat in cos si de aceasta data o pijama scurta cucerita fiind de imprimeul delicios. Materialul este 100% bumbac, material pe care il prefer atunci cand vine vorba de pijamale, pentru ca e foarte comod. Calitatea e dovedita, pentru ca tesatura nu se decoloreaza dupa mai multe spalari, nu se largeste ci ramane la starea initiala. O pijama frumoasa si calitativa de care ma voi bucura cu siguranta mult timp. 


Tricouri nu avem niciodata suficienta si personal imi sunt utile cam in orice anotimp, asa ca am gasit inca un model dragut si nu am reusit sa ma abtin sa nu il adaug in cos. Este un tricou cu imprimeu cu un elefant tare simpatic. Haine cu elefanti chiar nu aveam sa stiti :D . Si tricoul este confectionat din 100% bumbac si se simte foarte placut pe piele si bineinteles e si foarte comod si se preteaza la o multime de tinute. Imprimeul e siliconat si initial mi-a fost teama ca la spalat se va degrada. Insa de cand il am l-am purtat destul de des si l-am si spalat de cateva ori si imprimeul e la fel ca inainte, deci din nou primeaza calitatea. 


Nu am cumparat articole doar pentru vara, m-am gandit ca vine toamna si in fiecare toamna imi cumpar cate o jacketa sau un pulover. Am rascolit pe site pentru a gasi modelul ideal pentru mine si dupa multe decizii, am ramas la o jacketa gri tricotata si am luat o decizie buna, pentru ca modelul imi place la nebunie si e exact pe gustul meu. Fiecare element al articolului vestimentar a contribuit la alegerea mea. In primul rand imi place sa port astfel de jackete tricotate pentru ca sunt comode si versatile. Imi place de asemenea si croiala si faptul ca e gri. Stelutele de pe maneca sunt un detaliu foarte dragut iar faptul ca are buzunare e deja inca un plus. Cu siguranta o sa fie una dintre piesele pe care o voi purta in aceasta toamna in nenumarate combinatii !


Rochiile pulover sunt de asemenea pe placul meu toamna, pentru ca sunt comode si atunci cand e mai racoare merg perfect cu o pereche de colanti negri. E o rochie casual, asadar e ideala de zi cu zi si se preteaza mai multor situatii. Materialul e foarte placut iar dedesupt e usor plusat, astfel incat imi va tine cald cu siguranta. Are si buzunare si nu mai are rost sa mentionez cat de mult imi place acest aspect, ca am spus-o deja :D. 


Are si gluga, asadar aspectul casual/sport e asigurat din toate punctele de vedere. In ceea ce priveste lungimea, pentru mine personal e ideala...nici prea scurta, nici prea lunga. E perfecta. Cu siguranta o sa o port destul de des in zilele racoaroase de toamna si de iarna. 

Sunt multumita de articolele vestimentare, calitatea hainelor e foarte buna si preturile foarte accesibile. Am comandat marimea S si corespunde cu masurile mele, toate hainele imi vin perfect. Cu siguranta voi mai reveni cu comenzi la bonprix, sunt fana a magazinului.


Voi comandati de pe bonprix ? 

You May Also Like

9 Comments

  1. Fix ce as fi ales si eu. Suntem pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste stilul vestimentar. De pe Bonprix nu am luat nimic deocamdata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De la Bonprix mi-am cumpărat luna trecuta o cuvertură de pat cu model floral. Parca a schimbat infatisarea domnitorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu cateva articole de pe BonPrix si imi plac. Sunt calitative si ajunge relativ repede comanda.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce faina e rochita! imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hainele de pe Bonprix imi plac mult, comand des de pe acest site.Tare frumoase hainele alese de tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase hăinuțe ai luat, și eu trebuie sa imi cumpăr niște pantaloni. 😊

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate sunt frumoase și confortabile!
    Tricourile le port și eu în toate anotimpurile, fie afară, fie în casă.
    Rochia însă e super! Am vrut sa-mi iau una asemănătoare, dar păna m-am hotărât nu am mi găsit mărimea mea. :)
    Să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, comand de pe Bonprix. Îmi plac mult hainele lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Jacheta tricotata, dar si tricoul sunt exact pe gustul meu. Bonprix are produse foarte frumoase si diversificate. Chiar ai ce sa-ti alegi

    RăspundețiȘtergere