Search

Informatii utile de pe site-ul frezarie.ro

by - joi, decembrie 17, 2020



Aparatele de coafare a parului sunt indispensabile pentru orice femeie. Un procent foarte mic de femei au noroc de o podoaba capilara care se aranjeaza foarte usor si nu necesita aparate suplimentare. Eu nu fac parte din aceasta categorie si dupa ce imi spal parul, urmeaza un adevarat ritual care ma ajuta sa ofer parului un aspect mai placut....si mai cuminte. 

Fac de asemenea parte din categoria de femei care detesta sa petreaca ore in sir la coafor si tot ce tine de tuns, vopsit si aranjat fac singura acasa. Pentru mine nu a fost niciodata un rasfat sa stau ore in sir pe scaun la coafor. Exceptie au facut momentele in care am avut nevoie de schimbari drastice in ceea ce priveste culoarea parului si atunci am avut nevoie de ajutor profesionist. Exceptie de la regula am facut si cand am participat la diverse evenimente care au necesitat o coafura mai complicata.

De ceva timp am descoperit site-ul frezarie.ro, care pe langa multe articole utile, are si o sumedenie de articole despre ingrijirea parului, de la alegerea vopselei, pana la alegerea unei foarfece pentru tuns. De ceva timp mi-am cumparat si eu o foarfeca de filat si ma descurc excelent cu ea, chiar face diferenta.

Articolul care mi-a atras atentia a fost articolul despre stilizarea parului cu o perie rotativa. Un astfel de gadget m-a atras mereu si chiar intentionez sa fac o achizitie in acest sens. In functie de modalitatea de utilizare se pot obtine diverse coafuri, de la par drept la bucle romantice. Iar partea buna e ca indiferent de alegerea modului in care fiecare prefera sa isi aranjeze parul, peria rotativa asigura un volum superb. 



Tot de pe site am aflat lucruri utile despre placa de creponat parul. Acum multi ani o astfel de placa era in tendinte, apoi a disparut...si a revenit din nou ca orice alt trend. Pe langa modalitatile de utilizare, am aflat de pe site si informatii de folos care o sa imi fie de mare ajutor atunci cand vreau sa fac o astfel de achizitie. Deoarece calitatea conteaza si e important sa alegem produse bune de care sa ne bucuram mult timp si care sa se ridice la nivelul asteptarilor bineinteles. De la materialul placilor, la temperatura si accesorii, articolul e foarte bine organizat si cuprinde informatii de mare folos. 

Site-ul dispune de foarte multe informatii utile, atat despre ingrijirea parului dar cat si despre diverse trucuri si alte articole utile in orice gospodarie. Articolele sunt foarte bine organizate, e usor de navigat prin categorii si sper sa va placa si voua si sa gasiti informatii utile ! 

You May Also Like

0 Comments