Search

Arde caloriile cu echipament sportiv de la Decathlon !

by - luni, ianuarie 18, 2021



Anul 2020 a fost un an dificil si pe langa alte neplaceri, ne-a facut sa fim mai sedentari decat ar trebui si decat am avea nevoie. Munca la birou s-a mutat acasa iar pentru cei care doresc sa se mentina in forma in aceasta perioada, sportul de acasa e binevenit. Indiferent de probleme, trebuie sa gasim mereu solutii. Desigur, chiar daca practicam sport de acasa, avem nevoie de echipament corespunzator, iar la acest capitol si nu numai gasim tot ce avem nevoie la Decathlon Romania care dispune de o categorie larga de articole de fitness.

Iata cateva sugestii de articole de fitness esentiale pentru a arde caloriile ! 



 Colanti Fitness Cardio

 Colantii pentru fitness nu ar trebui sa lipseasca din garderoba dedicata sportului, fiind extrem de utili si de importanti. Modelul acesta imi place deoarece are un design modern si sunt si foarte practici datorita buzunarului lateral.

 Sunt disponibili in mai multe culori, atat in variante cu imprimeu, cat si in culori uni ! 






 Bustiera Fitness Cardio

 Pentru o buna sustinere a pieptului, e bine sa investim intr-o bustiera de calitate si confortabila. Modelul din poza este foarte confortabil datorita bretelelor incrucisate la spate, iar materialul mesh asigura o buna evacuare a transpiratiei.

 Bustiera este special conceputa pentru activitati cu impact moderat, precum fitness cardio.

 




  Incaltaminte fitness

 O pereche de incaltaminte de fitness nu trebuie sa lipseasca indiferent daca practici sport la sala sau acasa. Incaltamintea este flexibila, usoara si amortizanta si este necesara pentru a nu pune presiune pe articulatii. 



 Saltea fitness

 Pentru un confort sporit in timpul antrenamentelor, o saltea pentru fitness este alegerea ideala. Salteaua are aderenta, astfel incat nu permite alunecarea. Se foloseste cu incaltaminte.

 Este usor de depozitat si foarte utila in timpul antrenamentelor.

 Daca alegi sa practici sport afara, un hanorac e absolut necesar. Modelul produs de Decathlon asigura caldura si este adaptat atat pentru sport, cat si pentru activitati de zi cu zi. Desigur, pe site gasiti o varietate de modele.












Indiferent daca alegi sa faci sport acasa, la sala, sau in parc, nu uita ca echipamentul adecvat e necesar si indiferent de activitatea sportiva pe care o desfasori Decathlon Romania iti pune la dispozitie o gama larga de accesorii si imbracaminte adaptate pentru fiecare sport. De asemenea o gama larga de produse beneficiaza de preturi reduse, asadar e momentul ideal pentru cumparaturi ! 

You May Also Like

0 Comments