Search

Produse preferate pentru curatarea tenului de la Bioderma

by - luni, ianuarie 25, 2021

 Demachierea si curatarea pielii reprezinta pasi importanti intr-o rutina de ingrijire a tenului. Daca tenul nu e complet curat, produsele de machiaj, protectia solara sau alte impuritati care raman pe piele, pot astupa porii, ceea ce poate duce la puncte negre si cosuri. Si desigur, pe un ten care nu e curatat corespunzator, produsele aplicate anterior nu vor fi la fel de bine absorbite de piele. 

E important de asemenea si ce produse pentru curatarea tenului alegem, deoarece acestea au un impact destul de mare asupra pielii. Produsele pe care le folosim trebuie sa fie eficiente bineinteles, insa trebuie sa fie si blande cu tenul, astfel incat sa nu deranjeze bariera de protectie a pielii. O demachiere corecta presupune folosirea unui gel de curatare bland dimineata, iar seara se foloseste un produs demachiant si un gel de curatare.


De-a lungul timpului am incercat zeci de produse pentru curatarea tenului si incerc in continuare din noutatile care apar in aceasta categorie de cosmetice. Insa, foarte multe produse mi-au placut atat de mult, incat pe parcursul anilor le-am recumparat de nenumarate ori. In acest articol vreau sa va vorbesc despre doua produse preferate de la Bioderma, destinate curatarii tenului. Am incercat toate produsele din gama de curatare a tenului de la Bioderma si desi mi-au placut toate, gama mea de suflet, ramane gama Sensibio. Am folosit atat de multe sticle de apa micelara si de gel de curatare, incat nu le mai tin minte numarul. 



Primul produs pe care l-am incercat de la acest brand a fost in 2012 si a fost chiar apa micelara Bioderma Sensibio H2O, destinata tenului sensibil. Apoi am testat si restul variantelor de apa micelara si desi mi-au placut toate, favorita mea a ramas cea din gama pentru ten sensibil. Nu contine parfum, alcool si uleiuri esentiale, fiind asadar foarte blanda cu pielea. O folosesc seara pentru a indeparta protectia solara si machiajul. Dizolva foarte bine si machiajul ochilor, chiar si pe cel rezistent la apa. Nu imi provoaca deloc usturimi la nivelul ochilor. Desi e un produs bland, e de asemenea si eficient. In atatia ani de utilizare, chiar nu am ce sa ii reprosez.


Cu multi ani in urma am folosit gelul de curatare Bioderma pentru ten gras, apoi am incercat si varianta de gel de curatare Bioderma Sensibio si acesta a ramas de atunci printre preferatele mele. Il folosesc atat dimineata cat si seara ca al doilea pas in rutina de demachiere si curatare. Nici acest produs nu contine parfum, alcool si uleiuri esentiale, asadar e potrivit pentru orice tip de ten, in special pentru cel sensibil. Face o spuma foarte delicata, curata bine tenul si nu usuca absolut deloc. Nu lasa senzatia de piele care tine, nu deranjeaza bariera de protectie a tenului si am toate cuvintele de lauda la adresa lui. Ambalajul de asemenea e foarte util, faptul ca are o pompita il face usor de utilizat.

Imi place sa testez produse noi, desi nu reusesc sa tin mereu pasul cu toate lansarile pentru ca nu consider ca mi se potrivesc toate. Insa testarea de noi produse a stat si la baza deschiderii acestui blog. Testand atat de multe produse, deseori am gasit multe preferate care fac parte in permanenta din rutina mea de ingrijire a tenului si pe care le recumpar neincetat. Cam asa e si povestea cu cele doua produse preferate pentru curatarea tenului de la Bioderma. Mi-a facut placere sa scriu despre ele si cu siguranta o sa le mai vedeti pe blog si pe retelele de socializare.

You May Also Like

0 Comments