Search

Cum sa alegi martisorul perfect! Si mai ales, de unde!

by - sâmbătă, ianuarie 30, 2021

 Nu mai avem mult si luna Marie ne va bate la usa. Daca pentru femei aceasta luna este una frumoasa, caci pana la urma toate ar trebui sa fim rasfatate in fiecare zi, pentru barbati este putin mai dificila. Mai ales daca ii lasam sa se ocupe singuri de cumpararea martisoarelor potrivite pentru toate persoanele pe care acesta le cunoaste si cu care va intra in contact in pe 1 Martie.


De obicei dureaza destul de mult achizitionarea unor martisoare perfecte, ne gandim, ne razgandim, cautam si iar cautam, ne mai fura un model de taraba de langa si uie asa ajungem sa pierdem o zi intreaga. Cum anul acesta nu se stie exact cate targuri de martisor se vor organiza si mai ales in ce conditii se vor desfasura, nu ar fi o idee rea sa cauti si sa cumperi martisoare online. Iti spunem un pic mai tarziu si unde vei gasi o gama variata de modele, la preturi foarte bune chiar. Dar pana atunci iata cateva aspecte pe care sa le ai in vedere atunci cand pleci in cautarea unui martisor.


  1. Model – modelul de martisor pe care il alegi este foarte importat si trebuie sa ia in vedere ca acesta trebuie sa I se potriveasca persoanei care il va primi. Spre exemplu un martisor in forma de inima va fi potrivit pentru sotie.
  2. Ambalaj – Ambalajul este foarte important. Alege un martisor care vine ambalat intr-o cutie, plic ori o alta modalitate care inspira bun gust. Nu cumpara un martisor al carui ambalaj este rupt ori murdar.
  3. Aspect – Nu alege niciodata un model de martisor care este lucrat neglijent. De asemenea, ai grija si la cat de des intalnesti modelul respectiv, cauta pe cat de mult posibil modele unicate.

Unde gasesti modele de martisoare inedite? IMartisoare este un magazin online catre iti pune la dispozitie o gama larga de modele, atat traditionale, cat si unicate. Vei gasi la ei de la brose, la bratari, la pandantive si pana la martisoare din aur si argint, rodiu si chiar din cristale Swarovski.


You May Also Like

0 Comments