Search

Lansare Aqua Beauty - din pasiune pentru piele

by - marți, iunie 08, 2021


In ultimii ani observ un interes foarte crescut cu privire la ingrijirea pielii si asta ma bucura desigur. In acelasi timp, in atentia noastra apar mereu noi si noi branduri. Fie branduri care tocmai se lanseaza, fie branduri care sunt existente pe piata de ceva timp, dar in ultima perioada au prins mai multe aripi. Asadar avem la dispozitie o gama extrem de larga de produse, avem de unde alege nu ne putem plange. Astazi vreau sa aduc in atentia voastra un magazin online care s-a lansat de curand si unde multe branduri de skincare si-au dat intalnire. E vorba despre site-ul aquabeauty.ro. Aqua Beauty colaboreaza impreuna cu companiile producatoare de produse cosmetice si de ingrijire a pielii din Europa iar selectia de branduri este atent facuta si gasiti pe site game variate de produse care nu contin iritanti. Au si un blog unde gasiti informatii folositoare despre produse si exemple de rutine pentru fiecare tip de ten. La o prima vedere a site-ului, am ramas placut impresionata sa vad ca nu e vorba doar despre o alta companie care comercializeaza produse cosmetice, ci in spatele acestei companii sunt oameni pasionati de ingrijirea pielii care ofera informatii pretioase consumatorilor.

Mai jos o sa va prezint cateva dintre brandurile care se gasesc pe site-ul aquabeauty, iar pe restul va las pe voi sa le descoperiti ! 


Brandul Almost 1.618 nu imi era cunoscut pana acum, insa am descoperit cateva produse chiar faine care mi-au captat atentia. Produsele sunt impartite pe categorii : biserum si monoserum. In sectiunea biserum regasim produse care au in compozitie doua ingrediente active iar produsele catalogate ca monoserum au in compozitie un singur ingredient vedeta. Mi-a atras atentia serul cu 5% niacinamide in primul rand datorita concentratiei. Conform studiilor, un procent de 5% niacinamide are rezultate foarte bune, iar tot ce e mai mult poate crea iritatii. Si din pacate pe piata exista prea putine produse cu o concentratie mai mica de niacinamide, asadar ma bucur sa descopar acest ser.

Persoanele care se confrunta cu cosuri, vor fi incantate sa descopere si produsul 1% Lipacid + 5% zinc care se foloseste pe zona afectata atunci cand un cos isi face aparitia. Ingredientele active din formula sunt oxidul de zinc si lipacide, ambele avand rolul de a atenua procesele inflamatorii, stimuland de asemenea vindecarea cosului.

Gama de produse ale brandului Almost 1.618 este variata si gasiti suficiente ingrediente active pentru fiecare nevoie a tenului. Au si un ser cu 1% retinol, care contine retinil palmitat forma cea mai blanda a vitaminei A, fiind asadar un produs potrivit si pentru incepatori. Pe langa ser cu acid hialuronic, se cu ceramide si tonere, m-am bucurat sa descopar si o crema hidratanta cu 80% NMF + Squalane. Ingredientele din compozitia cremei se regasesc majoritatea in pielea noastra, asadar e un produs usor de tolerat si foarte benefic tenului.


Aqua Beauty ne pune la dispozitie si gama Novaclear care cuprinde mai multe game care tintesc diferite probleme ale pielii. Gama Novaclear Gluta curprinde 3 produse ( crema de zi, crema de noapte si ser ), ingredientul cheie din produse fiind retinolul. Asadar produsele se adreseaza persoanelor care se confrunta cu pete pigmentare, avand si efect anti-aging. In principiu aduc pielii beneficiile retinolului.

Asa cum le spune si numele, produsele din gama Novaclear Hydro se axeaza pe produse hidratante care au la baza acid hialuronic. Pe langa produse de ingrijire a tenului, in gama se regaseste si deodorant si balsam de buze. Produsele pot fi achizitionate si la set.

Gama Novaclear Whiten are la baza ingrediente active precum Alpha Arbutin, Vitamina C, Acid Azelaic, ingrediente care tintesc melasma si petele pigmentare. Atunci cand te confrunti cu pete, e nevoie de multa disciplina in rutina si pe langa protectie solara, e indicat sa ai in rutina ingrediente active care ajuta la depigmentare.

Problema petelor pigmentare e destul de raspandita din pacate si un numar la fel de mare de persoane se confrunta cu cosuri. Fie ca vorbim de cosuri ocazionale, fie de o acnee vulgara. Printre cele mai populare produse Novaclear se numara produsele din gama Novaclear Acne care se adreseaza tenului acneic, tenului cu probleme. Din aceasta gama folosesc momentan gelul de curatare care are in compozitie tea tree, un ingredient cu rol antibacterian si tonerul care contine un derivat de acid azelaic. Ambele produse sunt blande cu tenul si vin in completarea ingrijirii tenului acneic.

Pielea atopica are de asemenea nevoie de ingrijire aparte, iar gama Novaclear Atopis este special conceputa pentru aceasta particularitate. Gama de produse e destul de variata si cuprinde atat produse de curatare, cat si produse de hidratare. Produsele sunt blande cu pielea si pot sa fie folosite si pe pielea bebelusilor care are nevoie de o ingrijire mai deosebita. 

Am lasat la sfarsit ce era mai bun ! Ma bucur ca Aqua Beauty ne pune la dispozitie si gama Novaclear Urban Sunblock care cuprinde 5 produse iar preturile sunt foarte prietenoase cu buzunarul. Desi cunosteam o parte dintre produsele Novaclear, chiar nu stiam ca au si o gama de produse cu protectie solara, dar sunt incantata si nerabdatoare sa le incerc. 

Produsele si gamele de produse pe care le-am mentionat in acest articol sunt doar o parte din ce gasiti pe Aqua Beauty ! Va invit sa intrati pe site, sa faceti cunostiinta cu produsele si sa cititi informatiile pretioase care va sunt puse la dispozitie. Apreciez tare mult ca pe site e afisata lista de ingrediente a fiecarui produs. 

Am si o veste buna pentru voi : codul diana5 va ofera 5%  reducere suplimentara pe site-ul aquabeauty.ro ! Deoarece site-ul s-a lansat de curand, a debutat cu reduceri consistente la produse, asadar merita sa aruncati o privire ! 

Pe parcurs o sa va tin la curent cu produsele pe care le testez si o sa revin cu review-uri ! 

You May Also Like

0 Comments