Search

Echipament pentru sporturi de vara de la Decathlon

by - joi, iunie 10, 2021

 

A venit momentul mult asteptat in care temperaturile au crescut, petrecem mai mult timp afara si s-a dat startul sporturilor de vara. Evident pentru orice activitate sportiva, e necesar sa fi echipat corespunzator. Decathlon vine in intampinarea noastra in fiecare sezon cu echipamente pe masura. Magazinul a devenit atat de popular prin prisma calitatii articolelor comercializate, a varietatii mari si a preturilor prietenoase cu orice buzunar.

Decathlon ne pune la dispozitie atat accesorii pentru sport cat si imbracaminte. Am cumparat de la ei cateva perechi de colanti si tricouri si calitatea e ireprosabila. Gama de accesorii e de asemenea foarte variata si in continuare va prezint cateva echipamente de sport care mi-au atras atentia.

Echipament pentru sporturi de vara de la Decathlon


La aparitia primelor raze de soare, primul instinct al iubitorilor de sport e sa faca o drumetie cu bicicleta. Ce poate fi mai placut decat o plimbare cu bicicleta impreuna cu familia ? Daca nu v-ati decis asupra modelului de bicicleta, am gasit pe Decathlon bicicleta Rockaider, care din punctul meu de vedere e ideala atat pentru un incepator, cat si pentru cineva care are experienta pe bicicleta. Asigura un confort optim in timpul pilotajului oferind posibilitatea unei posturi inaltate si fiind dotata cu sa hamac. E usor de mentinut controlul asupra traiectoriei datorita franei pe discuri hidraulice, a cauciucurilor si a ghidonului lat.


Inainte sa invat sa merg pe bicicleta, am fost indragostita iremediabil de tenisul de camp. Acest set de rachete mi-a trezit asadar mult amintiri si mi-a readus pofta pentru acest sport, asa ca sunt acum in cosul meu de cumparaturi. Nu am jucat niciodata tenis la nivel profesionist evident, insa e un sport foarte placut si mi-ar face mare placere sa il mai practic din cand in cand. Pretul setului de rachete e de asemenea foarte mic, asadar merita din plin ! 


Daca sunteti fan al tenisului de masa, va puteti satisface aceasta placere, deoarece gasiti la Decathlon masa tenis de masa pentru exterior. Modelul este foarte bine conceput, masa fiind usor de mutat datorita celor 4 roti, avand si o stabilitate buna asigurata de picioarele de 30 mm care sunt de asemenea reglabile. Suprafata si structura mesei sunt rezistente la intemperii si la razele UV. E un sport fain si tenisul de masa, recunosc ca nu am foarte multa indemanare....insa nu e niciodata tarziu sa invat, nu ? 

Inotul se numara printre activitatile mele preferate in timpul verii si deseori imi place chiar sa fac exercitii in apa. Asadar consider ca e foarte utila o pluta inot, deoarece ofera suport in timpul exercitiilor, asigurand o flotabilitate optima. Daca nu stiti sa inotati, aceasta pluta va asigura suport si invatarea devine mai usora. E de asemenea foarte utila si daca vrei pur si simplu sa te relaxezi. 

Sportul e benefic, ne ajuta sa ne mentinem in forma si ne face sa ne simtim mai bine ! Insa conteaza si momentele de relaxare. Dupa o zi aglomerata si obositoare, ce poate fi mai placut decat sa te relaxezi intr-un hamac alaturi de cartea ta preferata ? Hamacul e foarte util si in calatoriile la munte, asadar daca planuiesti una nu uita sa il adaugi la bagaj. Dupa un traseu pe munte, vei aprecia confortul si relaxarea oferite de un hamac. 


In incheiere, va invit sa aruncati o privire pe Decathlon in sectiunea sporturi de vara si o sa descoperiti o gama foarte variata de accesorii si imbracaminte pentru fiecare sport si pentru fiecare gust, desigur. Au si multe produse la reducere, asadar e momentul sa profitati ! 





You May Also Like

0 Comments