Search

3 produse pentru ingrijirea parului blond si fragil !

by - luni, iunie 14, 2021


De-a lungul anilor parul meu a trecut prin nenumarate schimbari, in special in ceea ce priveste culoarea. Am fost pe rand satena, bruneta, roscata si apoi blonda. Fiind blonda mi s-a parut foarte interesant la un moment dat sa imi vopsesc parul verde si dupa o perioada in roz. Am avut si eu momentele mele de rebeliune, ce sa zic ? A trecut si prin multe decolorari, ca daunele sa fie daune. Cu toate ca mi-am supus parul la destul de multe agresiuni, mama natura a fost generoasa cu mine si am o podoaba capilara care arata foarte decent. Ii vin mereu de ajutor si eu si testez mereu produse noi care sa ma ajute sa pastrez sanatatea parului. Despre 3 dintre produse vreau sa va vorbesc astazi ! 

Cand am fost roscata am renuntat la culoare pentru ca era foarte greu de intretinut. Blondul mi s-a parut o alegere ideala din punct de vedere a rezistentei si nu m-am inselat. Insa, desi am firul de par gros si o podoaba capilara deasa, e foarte fragil parul. Pe langa toate astea, am si un scalp sensibil. Asadar are nevoie de ajutor ! 


De o perioada destul de indelungata de timp, folosesc samponul si balsamul de par din gama Ducray Anaphase+, ambele produse fiind destinate persoanelor care se confrunta cu caderea parului. Nu am foarte mari probleme cu caderea parului, insa dupa aproximativ o luna de la utilizarea produselor am sesizat ca parul meu s-a schimbat in bine. Daca va vopsiti blond si va decolorati, cred ca stiti cat de fragil e parul si doar daca tragi putin de un fir de par, acesta se va rupe. Am fost placut surprinsa cand am descoperit ca parul meu este si se simte mai puternic si mult mai elastic. Desi nu am probleme cu caderea parului, am probleme cu ruperea parului. Produsele de la Ducray, chiar imi sunt de mare ajutor si ma bucur enorm ca le-am descoperit. Samponul e foarte delicat cu scalpul meu sensibil, nu mi-a creat deloc probleme, iar balsamul e extrem de hidratant pentru nevoile parului meu, nefiind nevoie sa folosesc si o masca dupa. Cinste produselor ca sunt tare faine si chiar am sesizat rezultate ! 


Avand un par lung si foarte des, imi e imposibil sa nu folosesc surse de caldura pentru aranjarea lui. Deseori folosesc placa de par sau o perie care intinde parul. Iar uscatorul de par il folosesc dupa fiecare baie. Fiind foarte des, se usuca foarte greu si asta imi da dureri de cap la propriu. Un produs pentru protectie termica par e asadar de nelipsit. Foarte multi ani am fost in cautarea produsului potrivit, insa majoritatea pe care le-am folosit imi incarcau foarte tare parul. Si am incercat de la produse scumpe, la produse ieftine. Anul trecut prin toamna am cumparat din pura intamplare spray-ul Syoss Keratin Heat si a fost dragoste la prima vedere. E primul produs cu protectie termica pe care il si recumpar, deci asta spune multe. Are un miros tare placut, insa suficient de delicat cat sa nu deranjeze. Dar m-am indragostit atat de tare de produs pentru ca nu imi incarca parul absolut deloc, ba chiar il lasa moale si foarte hidratat. A fost si este in continuare o surpriza placuta ! 

Sper ca va este de folos experienta meu cu cele 3 produse si daca aveti un par fragil sper sa va ajute produsele daca decideti sa le dati o sansa ! 


You May Also Like

0 Comments