Search

Crema de ochi CeraVe - Review

by - luni, august 23, 2021

Sunt un mare fan al produselor CeraVe si am testat toate produsele din gama care se gaseste in Romania, cu exceptia cremei de seara, dar e urmatoarea pe lista de cumparaturi de produse de skincare. Nu am fost dezamagita de nici un produs si majoritatea produselor le recumpar mereu. In acest articol vreau sa scriu despre experienta mea cu crema de ochi CeraVe pe care am recumparat-o deja de 2 ori. Daca am recumparat-o inseamna ca imi place, evident ! In acest articol o sa va spun si de ce.


Are o lista bogata de ingrediente benefice pielii, printre care niacinamide, ceramide, acid hialuronic, aloe vera, vitamina E. Crema nu contine parfum, alcool sau uleiuri esentiale.

Conform studiilor, niacinamida este un ingredient anti-aging, ajuta la iluminarea pielii, are rol antiinflamator si proprietati de reparare a barierei de protectie a pielii. Niacinamida e de fapt vitamina B3 si e un ingredient pe care tenul meu il adora si in crema de ochi CeraVe fiind al doilea ingredient pe lista, inseamna ca e intr-o concentratie considerabila.

Acidul hialuronic e un umectant, atrage si retine apa in piele ceea ce inseamna mai multa hidratare. Si datorita lui, pielea e mai hidratata si are un aspect de "plin", ceea ce intr-o crema de ochi inseamna ca aspectul ridurilor se imbunatateste.

Cele trei tipuri de ceramide din compozitia produsului ajuta de asemenea la hidratare, in timp ce protejeaza si repara bariera de protectie a pielii.

Are o textura mai densa, dar nu e grasa. Se simte placut pe piele si faptul ca se absoarbe rapid e un mare plus, deoarece nu am mereu timp la dispozitie atat cat mi-as dori. Produsele care se absorb rapid, raman asadar preferatele mele. Crema e foarte hidratanta si ma ajuta mult in special atunci cand port fond de ten, deoarece acesta tinde sa se stranga sub ochi, avand pielea putin uscata. Aplic asadar inainte de machiaj crema de ochi CeraVe si pielea ramane hidratata, astfel incat fondul de ten nu se mai strange.

O crema de ochi nu ne scapa de riduri, insa poate imbunatati aspectul acestora prin efectul de hidratare pe care il ofera. O piele hidratata, e mereu o piele mai elastica si mai luminoasa. Pentru ingrijire, eu folosesc crema de ochi sub ochi si pe pleoape. 

Folosesc crema atat in rutina de dimineata, cat si in rutina de seara. 


Vine ambalata intr-un tub de 14 ml, iar o astfel de cantitate imi ajunge aproximativ 4 luni. Ceea ce e foarte rentabil din punctul meu de vedere. 

E o crema foarte buna cu un cocktail de ingrediente benefice tenului ! Pe langa asta, are o textura placuta si un pret foarte bun raportat la calitate si la cantitate.

Inainte de crema de ochi CeraVe, am folosit foarte mult timp crema Bioderma Sensibio Eye care de asemenea mi-a placut tare mult. E o crema cu consistenta de gel si are un finish mai siliconat. Se comporta de asemenea bine sub machiaj si e hidratanta. Are si cafeina in compozitie, care ajuta la diminuarea pungilor de sub ochi.

Probabil nu o sa fie nici ultima data cand cumpar crema de ochi CeraVe. Daca sunteti in cautarea unei creme eficiente la un pret bun, va recomand crema cu drag ! 

You May Also Like

1 Comments

  1. M-ar interesa crema contur cearcaneriduri,pungi,crema ten mixt îmbătrânit ce-mi recomandați,mulțumesc ❤️

    RăspundețiȘtergere