Search

Review Eladerm ser cu vitamina C si acid hialuronic

by - joi, august 19, 2021

Produsele cu vitamina C sunt nelipsite din rutina mea de ingrijire si deseori prefer un ser care are vitamina C ca ingredient principal. Vitamina C e un antioxidant asadar actioneaza in principal pe preventie. Vitamina C e de asemenea un ingredient de mare ajutor daca va confruntati cu melasma sau pete post acneice. Ajuta la depigmentarea petelor, confera luminozitate tenului si ii ofera un aspect mai uniform. Mereu m-am confruntat cu pete pigmentare si mi-a fost mai usor sa le tin sub control de cand folosesc vitamina C. 

Vitamina C e un ingredient care potenteaza efectele produselor cu protectie solara, asadar e indicat ca produsele cu vitamina C sa fie folosite dimineata. 

Review Eladerm ser cu vitamina C si acid hialuronic


De cateva luni folosesc serul Eladerm cu vitamina C si acid hialuronic, care contine Ascorbyl Palmitate, un derivat al acidului ascorbic. Este forma cea mai blanda a vitaminei C, asadar e un produs ideal in special pentru persoanele cu tenul sensibil care nu suporta acidul ascorbic.

Serul Eladerm cu vitamina C si acid hialuronic vine ambalat intr-un recipient din sticla si are 50 ml. Produsul se dozeaza cu piepeta. Eu folosesc cam 3 sfert de pipeta la o utilizare. Pentru ca nu contine acid ascorbic pur nu trebuie pastrat produsul la frigider. La temperatura camerei se pastreaza foarte bine.
Are o lista scurta de ingrediente ca toate produsele Eladerm. Nu contine alcool, parfum sau uleiuri esentiale.

Are in compozitie acid hialuronic care e un umectant, atrage si retine apa in piele. Asadar atunci cand folosesc acest ser dimineata, nu mai folosesc si un alt ser hidratant, deoarece acesta e suficient si isi face treaba foarte bine.


Are o consistenta mai vascoasa, e un ser destul de dens. Se absoarbe totusi usor in piele si nu lasa o pelicula lipicioasa. Desi am un ten mixt, textura nu imi creeaza probleme pentru ca se absoarbe usor. Nu face "scame" produsul atunci cand dupa el, aplic crema hidratanta sau protectie solara.

Tenul meu e obisnuit cu concentratii mari de acid ascorbic si le tolereaza destul de bine. Insa un ten sensibil sau cu rozacee nu e prieten prea bun cu acid ascorbic. In acest caz derivatii de vitamina C sunt de mare ajutor. Recomand produsul daca aveti un ten sensibil sau daca vreti sa introduceti vitamina C in rutina, dar nu vreti sa incepeti cu concentratii mari. Desigur, nu e nevoie de concentratii mari ca produsele sa functioneze, asta e un mit foarte gresit.

Experienta utilizarii serului Eladerm cu vitamina C si acid hialuronic e una placuta. Din punctul meu de vedere e un produs eficient si hidratant care aduce beneficii pielii. Textura e de asemenea placuta, deci trece testul cu brio si la capitolul asta.

Ce asteptari poti sa ai de la un ser cu vitamina C ?

In primul rand fiind vorba de un ingredient antioxidant, acesta actioneaza foarte bine pe preventie iar tenul ar trebui sa iti multumeasca peste ani. 
Vitamina C e de mare ajutor daca va confruntati cu melasma, pete post acneice ajutand la decolorarea lor si uniformizeaza nuanta pielii. Desigur ca aceste pete sa se estompeze e nevoie de rabdare, de consecventa si bineintes de protectie solara. Pentru ca e imposibil sa tratam daca nu protejam.

Eu folosesc vitamina C deoarece am pete post acneice si am acest ingredient in rutina de atat de mult timp pentru ca isi face treaba si eu personal am vazut rezultate pozitive. 

Gasiti aici serul Eladerm cu vitamina C, iar daca folositi codul diana5 pe site-ul Eladerm, beneficiati de 5% reducere ! 

PS : Eladerm este un brand romanesc, iar produsele sunt create in Alba Iulia ! 

You May Also Like

0 Comments