Search

Protectie solara Novaclear Urban Sunblock SPF50+ Review

by - joi, iulie 29, 2021

 

Novaclear este un brand de dermatocosmetice din Polonia si produsele se gasesc pe piata din Romania prin intermediul aquabeauty.ro. Gasiti la ei o gama larga de produse pentru diferite tipuri de ten si au si o gama de produse cu protectie solara, despre care vreau sa va scriu in acest articol. Le folosesc de ceva timp, asadar as vrea sa impartasesc experienta mea cu produsele. 

Gama Urban Sunblock are 3 produse pentru fata : pentru ten sensibil, ten gras si ten uscat. Este si varianta Urban Sunblock all skin types care se poate utiliza atat pe corp, cat si pe fata. Si un spf dedicat copiilor. Preturile sunt foarte accesibile si ma bucur pentru ca protectia solara trebuie sa fie cat mai accesibila, nu-i asa ? Gasiti aici produsele si preturile.


Spf-urile pentru ten le gasiti in 3 variante asa cum am scris si mai sus : ten gras, ten sensibil si ten uscat.

Nu au in compozitie parfum, alcool, uleiuri esentiale. Nu lasa pelicula alba pe ten. Nu imi provoaca usturimi la nivelul ochilor.

Ofera protectie impotriva razelor UVA si UVB asigurata de 6 filtre : Octocrylene, Octinoxate, Avobenzone, Tinosorb M, Octisalate, Oxybeonzone. 

Filtrele solare sunt aceleasi in toate cele 3 variante de spf. Diferenta dintre ele sunt ingredientele din fiecare formula, care sunt destinate unui anume tip de ten.

Crema cu protectie solara Novaclear Sunblock pentru ten gras are in compozitie extract de Sage si Witch Hazel care sunt de mare ajutor tenului gras, ajutand la reglarea excesului de sebum.

Crema cu protectie solara Novaclear Sunblock pentru ten uscat ofera hidratare extra tenului datorita extrasului de orez si a acidului hialuronic din compozitie.

Crema cu protectie solara Novaclear Sunblock pentru ten sensibil are in compozitie extract de aloe vera si hydromanil care ajuta la calmarea tenului.

Textura celor 3 spf-uri e cremoasa, dar lejera si se absoarbe rapid in piele. E foarte usor sa aplic cantitatea de 1,25 ml pe ten pentru ca se maseaza usor in piele, nefiind nevoie sa masez prea mult. Nu lasa pelicula grasa pe ten, nu sunt nici spf-uri matifiante, dar nu lasa nici un finish lucios deranjant. Eu am un ten mixt si desigur prefer varianta pentru ten gras, deoarece sunt o mare fana a ingredientului Witch Hazel care se regaseste in multe produse din rutina mea. Cu toate astea, imi place si celelalte 2 variante. Sunt spf-uri hidratante, nu folosesc si crema hidratanta dimineata indiferent pe care il aplic. Niciunul dintre cele 3 variante nu incurajeaza excesul de sebum si se comporta foarte bine sub machiaj.

Nu sunt rezistente la apa, asadar consider ca sunt mai potrivite pentru zi de zi, nu pentru un concediu la mare de exemplu sau folosite in activitati care implica si apa. Daca erau rezistente la apa, nu mai aveau textura atat de faina si de lejera. Asadar, pentru concediu la mare recomand sa folositi un spf rezistent la apa. Pentru zi de zi, sunt binevenite spf-urile cu texturi lejere care se comporta bine pe ten. 

Cantitatea fiecarui spf e de 40 ml si costa foarte putin, in jur de 30 lei ! Am si un cod de reducere, pe care il las la sfarsitul articolului.

Gama Urban Sunblock mai are doua spf-uri care vin in cantitate mai mare dintre care unul este destinat copiilor. 

Novaclear Urban Sunblock spf50+ - all skin types ! Are 125 ml si se poate utiliza atat pe corp, cat si pe ten fiind destinat tuturor tipurilor de piele.

Filtre solare : Octocrylene, Octinoxate, Avobenzone, Tinosorb M, Octisalate. Are o textura placuta, cremoasa, se absoarbe rapid, nu face scame. L-am folosit mai mult pe corp si imi place pentru ca se absoarbe usor si nu pateaza hainele. Il mai aplic si pe ten, doar ca imi provoaca usturimi ochilor asa ca atunci cand il folosesc, in jurul ochilor aplic un alt spf. Destul de rar gasesc un spf care sa nu pateze hainele, asa ca am preferat sa il folosesc pe corp si isi face treaba foarte bine. Nu este nici el rezistent la apa si se curata usor cu orice gel de curatare. Nu contine alcool, parfum, uleiuri esentiale.

Novaclear Urban Sunblockspf50+ Kids

Filtre solare : Octocrylene, Octinoxate, Avobenzone, Tinosorb M, Octisalate, Oxybeonzone. 

Este indicat pentru copii de minim 3 ani ! Contine extract de aloe vera care ajuta la calmarea pielii. Pe langa protectia oferita produsul are o textura placuta, asa cum consider ca ar trebui sa aibe orice spf pentru copii. Pentru ca nu au rabdare copiii sa le masam pielea o vesnicie pana se absoarbe crema, nu-i asa ? Spf-ul de fata se absoarbe usor si lasa pielea tare catifelata ! Desi e un produs dedicat copiilor, poate fi utilizat si de catre adulti. Il folosesc si eu cu mare scop si il aplic pe corp. Nu pateaza hainele, nu este rezistent la apa. Nu are in compozitie parfum, alcool, uleiuri esentiale.


Daca sunteti in cautarea de produse cu spf ieftine si bune, va recomand cu drag gama Urban Sunblock de la Novaclear. Sunt produse bune, au texturi placute si preturile sunt foarte accesibile.

Produsele Urban Sunblock le gasiti pe site-ul aquabeauty iar codul diana10 va ofera 10% reducere. Reducerea e valabila la achizitia oricarui produs de pe site !  

You May Also Like

0 Comments