Search

Produse preferate pentru un machiaj natural de vara !

by - marți, iulie 13, 2021


In adolescenta eram mare fan machiaj. Pentru o iesire din casa trebuia sa aloc in jur de o ora machiajului care deseori era destul de complex si interesant...cel putin asa credeam pe atunci. Intre timp, gusturile mi s-au schimbat destul de mult si mizez foarte mult pe un machiaj natural, folosind cat mai putine produse si cat mai rapid. In special daca vorbim de machiajul de zi cu zi. Nu de un machiaj pentru o ocazie special, acolo apelez intr-adevar la mai multe artificii. Dar zi de zi, imi place mai mult un machiaj natural. 

De cele mai multe ori fac obsesie pentru anumite produse de machiaj si va prezint astazi cateva produse pe care le-am folosit frecvent in ultima perioada. Produse care sunt foarte compatibile si cu temperaturile ridicate de afara. Nu sunt multe produse, dar imi sunt dragi toate ! 


Pentru machiajul fetei am folosit foarte des doua produse bb cream, unul de la Bioderma din gama Sensibio AR si celalalt de la Missha. Produsul de la Bioderma este dedicat si persoanelor care se confrunta cu rozaceea, insa e foarte potrivit si pentru un ten mixt cum e al meu. Atat Bioderma cat si Missha au o acoperire medie si au in comun acel glow care il lasa pe ten. Nu lasa pelicula lucioasa sau grasa, dar confera tenului un aspect luminos foarte fain. Ambele au o rezistenta buna, nu curg de pe piele, la sfarsitul zilei sunt tot acolo. Cel mai important e faptul ca nu incarca deloc tenul. Adica nu simt ca port bb cream, atat de lejere sunt. Ofera un aspect natural pielii si e si asta unul dintre motivele pentru care le-am folosit mult in ultima perioada.
Blush-ul a fost, este si va ramane unul dintre produsele mele de machiaj preferate. Vara aleg sa folosesc un blush care are si rol de iluminator cum e acesta de la Makeup Revolution. Imi place pentru ca e foarte natural, ofera o culoare discreta obrajilor si un glow tare fain pe care il ador. Nu migreaza pe ten, are o rezistenta foarte buna ! Iar ambalajul e adorabil :D 


In ceea ce priveste machiajul ochilor si buzelor nu ma complic nici aici foarte mult. Pentru ochi folosesc zilnic un rimel si destul de rar fard de pleoape sau creion. Cand aplic totusi fard, folosesc o singura nuanta pe care o aplic pe pleoapa, nu smokey eyes sau ceva complicat. Creion si rimel folosesc destul de rar vara, pentru ca avand pleoape uleioase inevitabil dupa o perioada se intind. Insa fara rimel am impresia ca machiajul e incomplet. De fapt si atunci cand nu folosesc produse pe ten, rimel tot aplic. 
Machiajul buzelor mi-a cam fost dat peste cap de purtarea mastilor si abia acum reincep sa descopar si sa ma bucur de rujuri. Preferatele mele raman rujurile mate. Insa aceste rujuri usuca destul de tare buzele si e absolut necesar sa aplic inainte si un balsam de buze. Sunt si zile in care nu folosesc ruj, dar la balsam nu renunt deoarece mi se usuca buzele destul de tare. Am mai multe produse pe care le alternez, dar preferatul meu pe care il recumpar de ani de zile ramane Cicaplast de la La Roche Posay. Are o capacitate de repare care ma uimeste de fiecare data si imi place ca nu ramane deloc lipicios pe buze.

Cam acestea sunt produsele pe care le-am folosit cel mai des in ultima perioada in ceea ce priveste machiajul. Nu sunt multe produse, dar sunt bine alese in functie de nevoile si preferintele mele actuale ! 



You May Also Like

0 Comments