Search

Fond de ten Catrice HD Liquid Coverage | Review

by - luni, august 30, 2021


De-a lungul timpului am folosit foarte multe fonduri de ten...unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. Dar de aproximativ 2 ani, recumpar acelasi fond de ten : Catrice Hd Liquid Coverage. Imi place atat de mult, incat nu simt nevoia si nu vreau sa mai experimentez altele. Mai folosesc uneori si spf-uri minerale tinded, dar ca fond de ten cel mentionat mai sus e singurul pe care il am si nu mai vreau altele. In articol va prezint experienta mea cu produsul si poze before/after.


Catrice Hd Liquid Coverage este un fond de ten matifiant care este destinat tuturor tipurilor de ten. Cel mai apreciat e insa de persoanele cu ten gras care se confrunta cu excesul de sebum si cauta mereu produse matifiante. 

Fondul de ten are un ambalaj calitativ din sticla, o cantitate de 30 ml si e disponibil in 7 nuante pe care la gasiti aici. Eu am nuanta 010 Light Beige, insa o perioada am folosit 020 Rose Beige, dar prima mi se potriveste mai bine. Pretul fondului de ten consider ca e extrem de acceptabil...costa doar 35 lei. Am folosit fonduri de ten mult mai scumpe, dar care mi-au placut mai putin. Deci sa imi gasesc produsul preferat la un pret atat de bun, e ideal ! 



Desi e un produs matifiant nu usuca absolut deloc tenul. Se dozeaza cu ajutorul pipetei si are o textura extrem de lichida. Se intinde foarte usor si eu prefer sa il aplic cu pensula sau uneori cu un buretel umezit. Cu siguranta merge aplicat si cu degetele daca preferati metoda asta. E un produs spornic, eu folosesc putin la fiecare aplicare si se intinde foarte usor. Nu se usuca cand e aplicat pe piele, asadar nu trebuie sa ma grabesc sa il intind. Fac precizarea asta pentru ca la alte fonduri matifiante pe care le-am incercat, intampinam problema asta. Se uscau prea repede si nu reuseam sa le intind bine. 


Are o acoperire medie spre mare. In poza de mai sus am aplicat un singur strat de fond de ten Catrice HD Liquid Coverage si nu am aplicat deloc pudra. Dupa aplicare nu luceste tenul absolut deloc, e complet mat dupa cum se observa si in poza. Nu usuca tenul si nu are deloc un aspect fainos pielea. Desi fondul de ten are o acoperire mare, are si un aspect foarte natural, nu arata tenul deloc incarcat. Are de asemenea o rezistenta buna. Cel mai mult l-am purtat 14 ore si la sfarsitul zilei arata foarte bine. 


Pe tenul meu nu oxideaza deloc produsul si nu imi provoaca deloc neplaceri, precum cosuri. Nu e foarte rezistent la transfer. La capitolul asta ii dau 7/10. Daca vreau sa ii cresc rezistenta, aplic pudra Rimmel Stay Matte, pe o recumpar de mult ani si oricate am incercat, tot la ea ma intorc.


Daca sunteti in cautarea unui fond de ten bun, va recomand cu drag acest fond de ten. Are o calitate excelenta si un pret mic ! 

You May Also Like

0 Comments