Search

Creme de maini hidratante si reparatoare pentru sezonul rece

by - sâmbătă, octombrie 23, 2021



Atunci cand intram in sezonul rece, primul disconfort pe care il resimt e cel la nivelul mainilor. Pielea mi se usuca excesiv si daca nu o ingrijesc corespunzator crapa extrem de tare. La asta se adauga si dezinfectantul pe care il folosesc mai des avand in vedere situatia actuala si dezastrul e asigurat. Insa incerc sa previn pe cat posibil uscarea excesiva a mainilor si mai jos va prezint cremele de maini preferate care imi sunt mereu de mare ajutor. E foarte important sa nu uitam de ingrijirea mainilor, un aspect ingrijit nu inseamna doar o manichiura perfecta ci si maini hidratate.


Creme de maini hidratante si reparatoare pentru sezonul rece

Cam in orice geanta si orice colt al casei exista o crema de maini. Pe unele le iubesc mai putin, pe altele mai mult. Dar astazi va scriu despre preferate. Din poza lipseste Bioderma Atoderm pentru ca tocmai ce am terminat-o, dar urmeaza sa o recumpar fara indoiala. E si ea printre preferate si o recumpar de multi ani. 

O alta veche iubire e crema de maini Cicaplast de la La Roche Posay pe care o folosesc de foarte multi ani. E o crema care nu doar protejeaza, dar repara si hidrateaza. Are o textura mai densa si dureaza putin pana se absoarbe in piele. Dar atunci cand se intampla sa imi fie mainile extrem de uscate, ea e salvarea mea. O folosesc si sa tratez pielea crapata, dar o aplic si pentru preventie. E crema care sta in permanenta pe noptiera si o aplic seara inainte de culcare. In acest fel nu e deloc deranjant ca nu se absoarbe atat de rapid in piele. 

Crema Neutrogena Hand&Nail a fost o descoperire placuta anul trecut in iarna. Am folosit-o si am recumparat-o pe la sfarsitul verii, semn ca imi place mult ! Hidrateaza foarte bine mainile si se absoarbe extrem de rapid. Motiv pentru care o folosesc foarte des atunci cand conduc...detest sa imi alunece mainile pe volan din cauza cremei. Daca va confruntati si cu cuticule uscate, crema asta e ce trebuie ca le hidrateaza super bine. Nu mai au aspectul acela scortos. In plus are un pret foarte bun. Am tot descoperit in ultima perioada produse Neutrogena si am ramas impresionata. Printre preferate se numara si o crema de corp, despre care o sa scriu si pe blog la un moment dat.

Nu mai e nevoie sa spun ca sunt fan al produselor CeraVe, le-ati tot vazut pe blog. Am cumparat si crema de maini dupa ce am vazut ca e tare laudata in online. Si ne-am imprietenit foarte rapid fiind o crema hidratanta si super lejera. Chiar am aplicat-o inainte sa scriu acest articol si s-a absorbit rapid in piele...nici o urma de crema pe tastatura ! Fiind atat de light a ramas si ea printre preferate. Cam asta e genul de crema de maini pe care il prefer in timpul zilei iar seara optez pentru ceva mai dens si reparator.


Daca va intrebati ce e cu crema Nivea Men Original, ei bine totul are o explicatie. Nu cred ca mai e un secret pentru nimeni mirosul cremelor clasice Nivea din cutiile albastre. Ei bine, eu nu doar ca ador mirosul clasic al cremei Nivea, dar imi place la nebunie si varianta pentru barbati. Din fericire si sotului ii place, asa ca o impartim. Spun din fericire, pentru ca nu se da el in vant dupa prea multe produse. Crema asta e la fel de faina precum o stiam. E foarte lejera si ador mirosul ei clasic barbatesc. Stiti cum e cand va place un produs pe care il aplicati pe maini si apoi mirositi pielea deseori? Ei bine, cam asta fac si eu cand folosesc crema asta. Sotul o aplica si pe ten, eu o folosesc doar pe maini. In ultima perioada am aplicat-o si pe coate si genunchi unde pielea e mai uscata si sa stiti ca face o treaba excelenta. Sper sa nu dispara niciodata de pe piata clasicele cutii albastre cu crema Nivea ! 


Cam atat despre ingrijirea mainilor ! Eu sper sa va ajute experienta mea cu produsele, daca sunteti in cautarea unei creme de maini ! 

You May Also Like

0 Comments