Search

Produse prim pret tehnic pentru drumetie de la Decathlon !

by - luni, octombrie 18, 2021



Daca esti pasionat de sport, cu siguranta esti incantat sa afli de campania lansata de Decathlon, campanie in cadrul caruia gasesti produse Prim Pret Tehnic. 

Ce Prim Pret Tehnic? Ca in cadrul acestei campanii gasesti produsele cu cel mai mic pret din fiecare catogorie dedicata unui sport. Fiecare produs beneficiaza de caracteristicile necesare pentru a te ajuta sa practici sportul preferat in confort si siguranta. Produsele din Prim Pret Tehnic sunt recomandate pentru descoperirea unui sport nou, sau unui sport pe care il iubesti dar il practici ocazional si ai nevoie de echipament adecvat. 

Toamna si-a intrat in drepturi deja, insa daca esti pasionat de sport cu siguranta frigul sau vantul nu reprezinta un impediment pentru tine. Atunci cand facei #sportinaerliber e foarte important sa ai mereu echipamentul potrivit. In ultimul timp vad in social media foarte multi iubitori de drumetii pe munte si ma bucur ca se promoveaza atat de mult, pentru ca in Romania avem parte de peisaje mirifice. E foarte fain ca sunt scoase din anonimat si nu pot sa nu observ ca tot mai multi oameni se incumeta la drumetii. 

Drumetiile sunt o ocazie buna sa descoperi locuri noi, sa respiri aer curat in timp ce te bucuri de natura. Nu e nevoie sa cheltui o avere pe echipament pentru ca la Decathlon gasesti o gama variata de produse la #preturiaccesibile ! 

Am urmarit site-ul si sunt incantata ca au scos si #colectiadetoamna care cuprinde si multe articole care sunt indispensabile pentru drumetii pe munte. 

Cand vine vorba de drumetii pe munte, pe langa alte articole necesare, trebuie sa acorzi o atentie deosebita bocancilor care trebuie sa tina de cald, sa fie impermeabili si sa ofere #aderenta. In poza de mai sus e o pereche de ghete calduroase impermeabile pentru drumetie pe zapada. Temperatura de confort masurata static e 0 grade si -11 grade in miscare. In fata interioara a unui material este aplicata o membrana impermeabila si respiranta care impiedica patrunderea apei.


Atunci cand te echipezi pentru o drumetie un polar drumetie iti va face experienta mult mai placuta. Polarul mentine temperatura corpului prin puterea naturala de izolare a aerului retinut in interior. E de asemenea un material foarte confortabil care se simte foarte placut la atingere. In oferta de produse prim pret tehnic de pe Decatholon, gasiti o diversitate de modele si culori de polar drumetie la #preturiaccesibile. Eu ador aceste pulovere si sunt utile si confortabile oricand trebuie sa petrec mai mult timp afara.



Nu pleci intr-o drumetie la munte fara o pereche de manusi din polar. E important sa protejezi de frig extremitatile. Modelul din poza de mai sus ofera o dexteritate de 4/5 si asigura rezistenta si caldura pe #vremerece. Polarul si in acest caz este de mare ajutor, fiind un material confortabil si placut. Conform testelor realizate in laborator pe o mana termica, temperatura recomandata pentru utilizarea manusilor este de 8 grade. Atunci cand temperaturile sunt mai joase, puteti apela la suprapunere, peste aceste manusi de polar sa adaugati inca un strat.



Cand spui drumetie primul gand e la articole vestimentare care asigura #impermeabilitate ! Asadar o jacheta impermabila, nu trebuie sa iti lipseasca. Atunci cand faci o drumetie, e necesar sa iti asiguri confortul pentru a putea sa te bucuri de aer curat, de plimbare, miscare si natura. Si ultimul lucru pe care il vrei e sa fie umezeala sau sa te prinda o ploaie si hainele sa se umezeasca. Fie ca faci drumetii ocazional, sau foarte des o astfel de jacheta e de mare ajutor si te va salva din multe situatii neplacute. O jacheta precum modelul de mai sus e ideala din punctul meu de vedere, deoarece e compacta si usor de transportat.


Sa nu uitam desigur de accesorii. Cel mai important accesoriu atunci cand te pornesti la drumetie e evident un rucsac de drumetie. La Decathlon gasesti multe modele la #preturimici in oferta actuale. Mie mi-a atras atentia modelul din poza de mai sus din criterii destul de simple bazate pe preferinte de design si culoare. Are bretele late care par extrem de confortabile si e compartimentat foarte bine. Buzunarul pentru smartphone e foarte bine gandit, ai rapid acces la telefon ca sa surprinzi cele mai frumoase peisaje. 

Descopera pe Decathlon intreaga gama de produse Prim Pret Tehnic si alege produsele potrivite pentru sportul preferat ! 


Atunci cand esti dotat cu echipamentul corespunzator orice sport sau activitate in aer liber devine mai placuta ! Nu uita sa surprinzi cele mai frumoase momente din natura si sa le impartasesti pe social media, sa incurajam cat mai multa lume sa faca sport in aer liber ! Indiferent de sport, miscarea mereu face bine ! 

You May Also Like

0 Comments