Search

Idei de cadouri sportive de Craciun de pe Decathlon

by - miercuri, noiembrie 24, 2021

Mai este fix o luna pana la Ajunul Craciunului si majoritatea ne pregatim sa alegem cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi pe care sa le punem sub bradul de Craciun. In fiecare an am preferat sa fac cumparaturile online, mi se pare mult mai rapid si mai usor. Nu imi place deloc aglomeratia din magazine din aceasta perioada. 



Cand vine vorba de cadouri, imi place sa ofer cadouri care stiu ca o sa fie utilizate, nu lucruri care ajung intr-un colt al casei si doar aduna praf. O categorie de cadouri pe care o ofer in fiecare an sunt articole sportive si mereu le iau de la #DecathlonRomania pentru ca au o gama variata de produse de calitate si la preturi foarte accesibile. Anul asta e primul Craciun pe care il petrecem in 3, asa ca vrem sa ajungem si la munte cu cel mic si vom avea nevoie si noi de echipament adecvat. Va las mai jos cateva idei cadouri de Craciun pe care eu le-as oferi cu mare drag! Incurajeaza si tu miscarea si #OferaUnCadouSportiv


Un set de gantere fitness 1 kg, sunt o idee foarte buna de cadou atat pentru un barbat cat si pentru o femeie. Au o aderenta excelenta iar forma sa impiedica rostogolirea. Sunt de mare ajutor pentru intensificarea genoflexiunilor, fandarilor si a excercitiilor pentru bicepsi. Cu totii avem acel prieten care se apuca de sport "maine", dar din diverse motive nu o face, nu-i asa? Un set de gantere cu siguranta ii va da un imbold. Le consider o idee utila de cadou...ba chiar am si eu nevoie de ele. Sunt deja 5 luni dupa nastere si simt nevoia de mai multa tonifiere. Sper ca Mos Craciun ( aka sotul) citeste articolul meu.


Pentru ca anul asta ne-am propus sa mergem la munte la zapada, sotul are nevoie de o pereche de incaltaminte adecvata si am gasit acest modem de ghete calduroase impermeabile si nu imi vine sa cred ce pret mic au. Modelul e foarte fain de asemenea si pe site le gasiti disponibile in 3 variante de culori. Au talpa striata, ceea ce asigura aderenta, oferind in acelasi timp stabilitate datorita formei si inaltimii de 3 mm. E un cadou foarte util si cu siguranta de mare ajutor. 


Am o prietena care practica pilates si chiar spunea zilele trecute ca are nevoie de o saltea noua si nu stia de unde sa cumpere. Am fost tare incantata cand am gasit la Decathlon aceasta saltea fitness si mai incantata am fost ca este si pe roz. Daca vreti sa oferiti cadou unui barbat un astfel de produs, este disponibila si in varianta albastra. Daca vreti sa oferiti aceasta saltea unui incepator de pilates, pe pagina produsului pe site, gasiti si o serie de exercitii gratuite, oferite de echipa de concepere impreuna cu mai multi antrenori. 


Am cautat de ceva timp pentru camera copilului un covor din spuma, nu am gasit exact ce vroiam. Imi doream un model cat mai simplu, intr-o singura culoare. Am gasit la Decathlon patrat gym din spuma si e ideal pentru spatiul de joaca al copilului, asa ca o sa faca parte din cadoul de Craciun de anul asta. E o alegere ideala pentru locul de joaca, e foarte sigur si usor de intretinut. Nu recomand covoarele, acestea aduna praf si sunt greu de curatat. Spuma e moale, igienica si permite miscare in voie a copilului. Cand bebelusul incepe sa se rostogoleasca, e important sa ii asiguram un mediu sigur in care sa isi poata exersa noua achizitie. 

Daca vrei sa oferi un cadou unei persoane sportive, dar nu stii ce sa iei, recomandarea mea e sa te orientezi catre o geanta fitness. Eu asta as oferi daca as fi in dilema. Majoritatea sportivilor folosesc o astfel de geanta...e utila fie pentru fotbal, mers la sala, zumba, etc. Un model clasic pe negru se potriveste oricui indiferent ca e barbat sau femeie. Are o capacitate de 25 de litri si are si e foarte bine compartimentata. 

Pentru ca #StiuCeVreiDeCraciun, te invit sa intri pe Decathlon in sectiunea speciala creata pentru idei cadouri de Craciun si sa alegi cele mai inspirate si utile cadouri atat pentru tine cat si pentru cei dragi! E o oportunitate buna sa promovam sportul si sa aducem zambetul pe fata cuiva, oferindu-i un cadou inspirat si util.

You May Also Like

0 Comments